Trigger Happy Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου σαιτ Χ το χτυπάς καλή ώρα με ελληνική ip και σου απαντάει απλά δεν σε αφήνει να μπεις - σκαλίσεις - δεις. κατεβάζεις λοιπόν 2-3 vpn και κοιτάς τι σου κάνει.... εγώ θέλω ένα ελβετικό σαιτ και κατά προτίμηση χτύπησα το windscribe μιας και σου δίνει δωρεαν ελβετική ip. αποτέλεσμα; ERR_NAME_NOT_RESOLVED το παρατηρώ και σε άλλα άσχετα σαιτ. τι στο καλό θέλει για να φτιάξει;
LuckyLook245 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Windscribe includes built-in ad blocking, tracker blocking, and malware protection features enabled by default on its desktop app, mobile app, and browser extension. Its DNS filter, called R.O.B.E.R.T., blocks millions of unwanted domains to prevent ads and trackers from loading. Μου την έκανε κ εμενα το surfshark, απενεργοποίησα τους blockers, δοκιμασε μήπως φταιει αυτο
Trigger Happy Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου εκτός κι αν έχουμε κανένα άλλο που να μπορεί να πάρει ελβετική ή γαλλική ip, δύσκολο. είναι κομμάτια που δεν θα τα κλείσεις εύκολα. επίσης ο ρόμπι πώς στο καλό το λένε είναι και επί πληρωμή νομίζω υ.γ. φαίνεται εξαιρετικά απίθανο αλλά το καλύτερο από όλα της proton που είναι και ελβετική εταιρεια δεν σε αφήνει να πάρεις εκεί. σε στέλνει (με καλές ταχύτητες) ολλανδία ή ιαπωνία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα