Προς το περιεχόμενο

PDF translator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Απο το link του φιλου που κι εσυ επεσημανες. Ο φακελος εγκαταστασης ειναι μονο 39.4ΜΒ, αλλα περιεργως εκανε καμποση ωρα να εγκατασταθει. Εκ πρωτης οψεως δε φαινεται να εχει εγκατασταθει και κατι αλλο.

Ε, από το ίδιο λινκ έχει να κατεβάσεις και portable έκδοση του προγράμματος αντί τον installer. Εγώ τις προτιμώ τις portable εκδόσεις όταν υπάρχουν έναντι των installers.

Τέλος πάντων.

7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Αυτη η επιλογη υπαρχει, αλλα τι να τη κανω? δεν υπαρχει κατι για να unistallαρω

Να το κατευθύνεις στον φάκελο του προγράμματος που θέλεις να αφαιρέσεις. Ίσως βρει κάτι, δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό το lingvanex.

Δοκίμασες μέσα από το πρόγραμμα να πας στις ρυθμίσεις του και να δεις μήπως έχει κάπου τσεκαρισμένο τίποτα explorer integration ή κάτι για extensions; Αυτά είναι συνήθως που ενσωματώνονται στις λειτουργίες του ποντικιού.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/7/2025 στις 11:09 ΠΜ, micos000 είπε

Να το κατευθύνεις στον φάκελο του προγράμματος που θέλεις να αφαιρέσεις. Ίσως βρει κάτι, δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό το lingvanex.

ειχα διαγραψει το φακελο με το portbale αυτο exe, αλλα ηταν ακομα στο recycle, οποτε τον επανεφερα. Πραγματι βρηκε 3 εγγραφές στη registry(και αλλη μια με την ενδειξη questionable). Παραλληλα εβγαλε ενα error msg, επισης με παρακινησε να επιλεξω backup στη registry. Οι 3 επιλογες  σβηστηκαν, αλλα ο μισανοιχτος φακελος εξακολουθει να δειχνει τη μικρογραφια του lingvanex. Aν ο φακελος μεταφερθει αλλου, δε τη δειχνει. Αρα δε προκειται για καποιο σοβαρο προβλημα

q.png

Επεξ/σία από fitsoulas2024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...