Pitoo Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) Καλημερα. Εχω μια τηλεόραση tcl η οποία δεν βλέπει 5ghz. Για την ακρίβεια το ρουτερ μου ειναι αυτο που επισυναπτω και το δουλεύω με band steering που εκπέμπει 1 δίκτυο και για 2.4 και για 5ghz και κάθε συσκευή συνδέεται στο πρότυπο το οποίο μπορεί. Τα χώρισα να εκπέμπει 2 δίκτυα 2.4 και 5 αλλά η τηλεόραση μου δεν μπορει να δει το 5 που σημαίνει οτι συνδέεται μόνο σε 2.4. Το θεμα μου ειναι το εξής: οταν συνδέω δύο ηχεία bluetooth τα οποία βρίσκονται δίπλα απο την τηλεόραση δεξιά και αριστερά, η ταχύτητα πέφτει απο 55 mbps σε 13 mbps. Πραγμα που δεν με αφήνει να κάνω stream 4k άνετα και ολο φορτώνει. Τα ηχεία οταν δουλεύουν με καλώδιο auxiliary δεν κάνουν προβλημα στο δίκτυο αλλά η ποιότητα ηχού με auxiliary ειναι χάλια. Επίσης έχουν usb που δουλεύουν σαν κάρτα ήχου και η τηλεόραση τα διαβάζει, η ποιότητα ειναι καλή αλλά δεν με αφήνει σε αυτο το mode να αυξομειώνω την ένταση τους με το τηλεκοντρόλ. Προσπάθησα στο ρουτερ να σεταρω να εκπέμπει στο κανάλι 1 το δίκτυο των 2.4 γιατί διάβασα στο ίντερνετ οτι δεν εχει πολλές παρεμβολές το κανάλι αυτο με bluetooth αλλά οι ρυθμίσεις στι ρουτερ της cosmote δεν με αφήνουν να διαλέξω κανάλι στο 2.4 ειναι μόνιμα στο auto. Καμία συμβουλή απο τους έμπειρους του φόρουμ; Επεξ/σία Σάββατο στις 09:58 πμ από Pitoo
Λύση Pitoo Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 μμ Μέλος Λύση Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 μμ Μπορείτε να κλείσετε το topic. Άλλαξα κανάλι στο 5ghz δίκτυο (έβαλα το 40) και η τηλεόραση πλέον συνδέεται στο 5ghz άρα δεν υπάρχουν πλέον παρεμβολές με το bluetooth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα