JSD Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλημέρα σας, επειδή μάλλον γερνάω και δεν βρίσκω εύκολα βασικά πράγματα... Έχω έναν υποφάκελο στα απεσταλμένα email του Microsoft Outlook, που χρησιμοποιώ. Οι εμφανιζόμενες στήλες στη λίστα των μηνυμάτων είναι: FROM (εμένα) , SUBJECT και RECEIVED. Προφανώς επειδή αφορά υποφάκελο απεσταλμένων μηνυμάτων, χρήσιμη θα ήταν η παρουσία των στηλών TO ( σε ποιόν στέλνω) , SUBJECT και RECEIVED. Παρά τις αναζητήσεις μου, δεν έχω καταφέρει να βρω τη ρύθμιση για την επιθυμητή αυτή αλλαγή των προβαλλόμενων στηλών. Η βοήθειά σας θα ήταν σημαντική, ευχαριστώ, JSD
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Αναφέρεσαι στην web εφαρμογή του outlook ή στην εφαρμογή των windows; Γιατί δεν προσπαθείς να το περάσεις στο thunderbird που είναι και πιο προσαρμόσιμο;
JSD Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου Αρχικά σε ευχαριστώ για το χρόνο και την απάντηση, σε έχω παρακολουθήσει ότι προσφέρεις συνέχεια βοήθεια σε πολύ κόσμο. Αναφέρομαι στην εφαρμογή των Windows. Θα έβαζα εύκολα Thunderbird αν δεν είχα πλεόν συμβιβαστεί με την ευκολία των "επίσημων" εφαρμογών και του οικοσυστήματος που προσφέρουν. Μεγαλώνουμε και βολευόμαστε...
ChrisGT7 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλησπέρα @JSD, Δε γνωρίζω ποια έκδοση Outlook, αλλά πιστεύω πάνω κάτω το ίδιο θα είναι: Αφού επιλέξεις τον υποφάκελο που θες να εφαρμόσεις την επιθυμητή προβολή, πήγαινε στην Καρτέλα View, πάτα το κουμπί Change View > Manage Views. Από εκεί προσθαφαιρείς τις στήλες που χρειάζεσαι, καθώς μπορείς να φτιάξεις ό,τι προβολή θες και σε ποιους φακέλους να τις εφαρμόσεις.
JSD Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και ευχαριστώ και εσένα! Χρησιμοποιώ την τελευταία ενημερωμένη από το Microsoft Store. Μετά το VIEW, δεν υπάρχει η επιλογή Change View, και αυτό είναι που με παραξενεύει... Επεξ/σία 14 Ιουνίου από JSD
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Ο Chris αναφέρεται στις εκδόσεις microsoft outlook του office ενώ εσύ έχεις το native app "Outlook για Windows" (Αλληλογραφία στο start menu) το οποίο είναι πιο περιορισμένο.
JSD Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου Υποθέτω ότι στα πλαίσια αυτών των περιορισμών είναι και η αδυναμία για αυτό που ζητάω και δεν έχω τυφλωθεί και δε βλέπω την επιλογή,ε; Σας ευχαριστώ και τους δύο. micos000 με παρακινείς να επιστρέψω μετά από πολλά χρόνια στο thunderbird
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 8 ώρες πριν, JSD είπε micos000 με παρακινείς να επιστρέψω μετά από πολλά χρόνια στο thunderbird Why not??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα