Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έψαχνα σε μια περιοχή να αγοράσω οικόπεδο για να χτίσω σπίτι. Θα ήθελα κάτι πάνω από 4 στρέμματα γιατί θέλω να το συνδυάσω με κάποιες καλλιέργειες. Με μια πρώτη αναζήτηση είδα ότι τα οικοδομήσιμα οικόπεδα ακόμα και εκτός σχεδίου έχουν ακραίες τιμές που θα με βγάλουν εκτός μπάτζετ.

Αντ' αυτού έχω βρει κάποια σπίτια ημιτελή ή χρεπια σε περιοχή και μέγεθος που μου αρέσουν, και σε τιμή υποπολλαπλάσια του άδειου οικοπέδου. Αν αγόραζα ένα τέτοιο και το έκανα ολική ανακαίνιση (κρατώντας μόνο κολώνες και εξωτερικούς τοίχους, ύψος για να μην αλλάξει πολεοδομικά) πόσο μπορεί να πήγαινε το τετραγωνικό (ball park estimation); Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο νομικό πρόβλημα (έχοντας σαν κριτήριο ότι το ημιτελές είναι νόμιμο και δεν αλλάξω το γύρω γύρω)

Δημοσ.

Απο μπετοκολωνες σε ετοιμο σπιτι, σε 3 στρεμματα, με 300κυβικα εξωτερικα μπετα, πισινα , bbq, θα κλεισω στα 1500/τμ.

Χωρις τα εξωτερικα , στα 1000/τμ

Εργολαβος εγω. Οχι αλλος. 

Δημοσ.
On 14/06/2025 at 21:36, nirvanas said:

Καλησπέρα!

Έψαχνα σε μια περιοχή να αγοράσω οικόπεδο για να χτίσω σπίτι. Θα ήθελα κάτι πάνω από 4 στρέμματα γιατί θέλω να το συνδυάσω με κάποιες καλλιέργειες. Με μια πρώτη αναζήτηση είδα ότι τα οικοδομήσιμα οικόπεδα ακόμα και εκτός σχεδίου έχουν ακραίες τιμές που θα με βγάλουν εκτός μπάτζετ.

Αντ' αυτού έχω βρει κάποια σπίτια ημιτελή ή χρεπια σε περιοχή και μέγεθος που μου αρέσουν, και σε τιμή υποπολλαπλάσια του άδειου οικοπέδου. Αν αγόραζα ένα τέτοιο και το έκανα ολική ανακαίνιση (κρατώντας μόνο κολώνες και εξωτερικούς τοίχους, ύψος για να μην αλλάξει πολεοδομικά) πόσο μπορεί να πήγαινε το τετραγωνικό (ball park estimation); Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο νομικό πρόβλημα (έχοντας σαν κριτήριο ότι το ημιτελές είναι νόμιμο και δεν αλλάξω το γύρω γύρω)

oxi

ακομα και τη διαρυθμιση να αλλαξει στους χωρους (ριξεις τοιχους ή βαλεις τοιχους, ανταλλαξεις μπανιο με κουζινα κτλ) θες μονο αδεια μικρης κλιμακας που δεν ειναι τρελο κοστος. Καλυτερα να πας σε ημιτελες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...