russianpa50 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου Αν κάποιος θέλει το πάνω πλαστικό του , πρόσοψη κουπιά κλπ όλο αυτό το γκρι μαζί με τις πλακέτες του και τα ποτενσιόμετρα και τα τζόϊστικ πιτς μοντουλέϊσιον κλπ όπως είναι , τα δίνω , αλλιώς πέταμα , αύριο μετά την δοκιμή φυσικά 1
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Εγώ ο περίεργος να ρωτήσω τα δικά μου τρελά.... Εσύ έγραψες το intro? https://youtu.be/8cBJlP7flnY 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Pstathece είπε Εγώ ο περίεργος να ρωτήσω τα δικά μου τρελά.... Εσύ έγραψες το intro? https://youtu.be/8cBJlP7flnY Καλημέρα... Όχι , αλλά ... Η αλήθεια όμως είναι ότι φτιάχνω κάτι τέτοια σε DAW digital audio workstation και DAS digital arranger software... Εισαγωγές ενορχηστρώσεις ολόκληρων κομματιών σε GarageBand FL studio Reaper Org24 κλπ ... Είμαι μουσικός, παλιότερα επαγγελματική ενασχόληση γκρουπάκι συγκρότημα, ντράμερ και πληκτράς, ακουστικό αυτί και θεωρία μουσικής ωδείο κλπ , και πάει λέγοντας... Παλιά στο σπίτι είχα στούντιο ηχογράφησης μικρόφωνα μόνιτορ μείκτες ισοσταθμιστές ενισχυτές προενισχυτές τελικούς 4 ντράμς 5 ρυθμικά και σολιστικά πλήκτρα... Άμα μπεις Facebook θα δεις πολλά 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου Τα τελευταία χρόνια όμως εδώ στην περιοχή μας λίγο άτυχα οικονομικά επαγγελματικά κλπ δεεεεε , κι έτσι , ήταν αναγκαίο κακό να φύγουν όλα και να μείνω με 1 ρυθμικό και αυτό το midi digital piano ... Αν ποτέ ορθοποδήσω ξανά , θέλω να ξανά φτιάξω ένα στούντιο ηχογράφησης
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Πω κρίμα! Πολύ κρίμα. Γιατί έχεις όρεξη και αυτό φαίνεται. Αφού έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με τα ηλεκτρονικά του αρμονίου/midi keyboard, τότε σίγουρα έχεις και όρεξη για να γράφεις ωραία πράγματα. Θα ήθελα να συνεχίσεις το κανάλι, και να ανεβάζεις μουσική εκεί! 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Pstathece είπε Πω κρίμα! Πολύ κρίμα. Γιατί έχεις όρεξη και αυτό φαίνεται. Αφού έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με τα ηλεκτρονικά του αρμονίου/midi keyboard, τότε σίγουρα έχεις και όρεξη για να γράφεις ωραία πράγματα. Θα ήθελα να συνεχίσεις το κανάλι, και να ανεβάζεις μουσική εκεί! Ναι , με πήγε ειδικά 2 χρόνια τώρα ... Έχασα ανθρώπους μου σχεδόν ο ένας μετά τον άλλον , και ... Τέλος πάντων , ναι παλιότερα αυτό το κανάλι 2007 2025 ... Ήταν με διαφορετικά εξώφυλλα και προφίλ και όνομα ήταν απλά κανάλι οικογενειακό, εκεί ανέβαζα κομμάτια μουσικής δικής μου και των άλλων και των τραγουδιστών κλπ και μετά από χρόνια έγινε μηχανόβιο , είχε τα άπειρα παπάκια και μηχανές και σούζες κόλπα εκδρομές με τα παιδιά εδώ στην περιοχή... Ε και μετά είπα να το κάνω βλογκ κανάλι μιας και το πήγα και σε φωτογραφία βιντεοληψία ντρόουν ΣμηΕΑ κλπ , ... Ε , το κομμάτι του Γιουτιούμπ ήταν πάντοτε το κέντρο... Απλά άλλαξαν τα δεδομένα και .... Λοιπόν , όσο για το πείραμα πρότζεκτ maudio prokeys sono 61 diy project ( minimalistic slim lightweight portable midi controller mod )θα πάω να εγκαταστήσω το βύσμα USB b στο αριστερό τέρμα κάτω πλαστικό ανάμεσα στην μητρική και τη διπλή έξοδο 6.2 ... Πρέπει να γίνει οπή τετράγωνη για να μπει το βύσμα να κοιτάει έξω αριστερά και να βιδωθεί σε μια από τις οπές με βίδες που έχουν οι πλακέτες αυτές , και μετά να γίνει η σύνδεση με μια συσκευή και να ανοίξει το Org24 πχ να δούμε αν θα ανοίξει και το αναγνωρίσει για να παίξουν τα πλήκτρα 1
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Μακάρι να παίξουν όλα κομπλέ, γιατί δεν ήταν 5 λεπτά υπόθεση η όλη δουλειά. Σου πήρε σίγουρα πολύ χρόνο. Όσο για το πάνω τμήμα του μηνύματος σου, συλλυπητήρια εύχομαι απ' τα βάθη της ψυχής μου. Είναι δύσκολη φάση 😥 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου Ευχαριστώ πολύ ειλικρινά... Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο τελικό στάδιο του πειράματος που θα καθορίσει την τύχη του πρότζεκτ και του οργάνου ☺️ Η δοκιμή θα γίνει με τάμπλετ 150ε 3ων χρόνων Lenovo m10 gen 1 και DAS digital arranger software του sofeh sunrise το Org24 , για υπολογιστές και λάπτοπ κλπ λέγεται music studio .. για όσους ενδιαφέρονται, είναι αρμόνιο συνθεσάιζερ δηλαδή ρυθμικό που λέμε εμείς οι μουσικοί πληκτράδες συνθάδες σκυλάδες Θα βγάλω και βίντεο μέσα στη μέρα με τη δοκιμή .. 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, Pstathece είπε Ωραίοςςς. Άντε μακάρι να λειτουργεί σωστά!! Μακάρι!! Λοιπόν, έβαλα το καλώδιο του με αντάπτορα σε micro USB για το τάμπλετ όπως και παλιότερα, και δεν ανοίγει, έψαξα και βρήκα ότι έχει έναν διακόπτη και αφού τον έκοψα , κι ας άνοιγε και χωρίς αυτόν παλιότερα, τώρα χρειάζεται να ενώσω το άσπρο καλώδιο με ένα σημείο στην πλακέτα, λογικα είναι άσπρο με κόκκινο η μαύρο, το άσπρο είναι διακόπτης και το μαύρο γείωση επιστροφή κλπ και το κόκκινο ρεύμα. Πώς το κατάλαβα; Ε μόλις ένωσα μια κόπιτσα αυτά τα δύο σημεία, Ε λέει το Org24 στο midi settings, connect , allow the connection to prokeys sono 61 ? Allow or don't allow... Αυτό εμφανίζεται μόνο όταν παίρνει το όργανο μπροστά, εκκινεί δηλαδή Αυτά τα δύο σημεία 1
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Ωραία ωραία!! Μια χαρά ως τώρα! Άμα το βλέπει το τάμπλετ είμαστε σε καλό δρόμο. Κάνε την σύνδεση που είπες, βάλτο και βάλε μπρος τα πάντα να δούμε ότι λειτουργεί, και στείλε και βίντεο αν παίζει!! 1
lector Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλα φαινεται να πηγαινει, ωραιος! Προσωπικα βεβαια, θα δοκιμαζα πρωτα να το συνδεσω σε pc απευθειας με usb-b to usb-a για να βεβαιωθω οτι λειτουργει σωστα, και κατοπιν θα δοκιμαζα με ταμπλετ.
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Σωστό αυτό, αλλά νταξει, και με android μια χαρά. Ίσως και καλύτερα γιατί ο Linux kernel έχει ουσιαστικά γραμμένους πάνω του σχεδόν όλους τους drivers! 1 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Φυσικά πρώτα πρέπει να βρω συγκολλητή κασσίτερου κοινώς κολλητήρη καλάϊ, γιατί δεν έχω , μου χάλασαν οι μοναδικοί 2 που είχαμε δεκαετίες τώρα, δικαιολογημένο φυσικό και επόμενο είναι αλλά οκ, είναι πρόβλημα, ασήμαντο γελοίο και σπαστικό τελευταία στιγμή. Ναι ο αντάπτορας είναι λειτουργικός τον δοκίμασα, φαίνεται ότι είναι απαραίτητη η Ένωση γείωση το κλείσιμο του κυκλώματος έτσι γιατί είχε και διακόπτη αλλά άναβε και χωρίς αυτόν πράγμα που σημαίνει ότι κάπου στις πλακέτες τις δευτερεύουσες είχε μια έξυπνη γέφυρα ημιαγωγών και πυκνωτές που επέτρεπαν το ρεύμα να περάσει αφού δεν περνούσε από τον διακόπτη του ... Τώρα που λείπουν όλες οι πλάκες και διακόπτες και η αφανής γέφυρα αυτή στο κύκλωμα των πλακετών, θέλει ένωση , θα προσπαθήσω να βρω συγκολλητή και θα του πετάξω ένα μίνι καλώδιο γέφυρα και τέλος , θα ανοίγει με το που περνάει 5β κόκκινο ρεύμα δηλαδή με μαύρο με το που το συνδέσεις κάπου , 750μα είναι ένταση 5β τάση , στην ουσία πατάς τα πλήκτρα και είναι 0 η 1 κλειστό η ανοιχτό ναι η όχι το κύκλωμα και δίνει σήμα στο μπλε και κίτρινο δεδομένα στην μητρική πλακέτα και τα στέλνει στο τάμπλετ και πατάει η νότα, δεν είναι τίποτα Επεξ/σία 18 Ιουνίου από russianpa50 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα