Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Ωχ φίλε. Δύσκολα άμα ξεμείνεις από κολλητήρι. Έχεις κανένα μαγαζί κοντά?
russianpa50 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Pstathece είπε Ωχ φίλε. Δύσκολα άμα ξεμείνεις από κολλητήρι. Έχεις κανένα μαγαζί κοντά? Ναι μωρέ, έχουν κι εδώ τριγύρω φίλοι γνωστοί συγγενείς κλπ ... Απλά έχω πολλά που κάνω στο σπίτι και έξω δουλειές υποχρεώσεις λογαριασμούς, ο μικρός δουλεύει η μάνα μου είναι ημικατάκοιτη ΑΜΕΑ , εγώ με την γυναίκα μου τη φροντίζουμε κι έτσι , βρίσκω μέρες ώρες κλπ κενές και τσουπ πάνω , να συνεχίσω το πείραμα... 1
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Ωχ φίλε... Σε προσωπικό βασικά έπρεπε να πάμε... Μισό..
russianpa50 Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλό απόγευμα παιδιά, το πρωί το έφερε το κολλητήρη καλάϊ την συγκόλληση κασσίτερου ο κουμπάρος και το ένωσα το καλώδιο και απλά μετά έπρεπε να πάω τη μάνα μου στον γιατρό στην Πάτρα και είμαστε Αίγιο οπότε 70 χιλιόμετρα πέρα δώθε, συν αναμονή και εξέταση κλπ .. μόλις γύρισα , αλλά , το δοκίμασα λιγάκι και φαίνεται εντάξει, αύριο θα έχουμε βίντεο ξανά 2 τραγουδάκια, προσωπικά είμαι λάτρης Παντελίδη Βέρτη Σφακιανάκη Πάολα Γονίδη Ξένος .... Η συσκευή είναι τάμπλετ παλιό Lenovo m10 gen 1 αλλά οκ κάτι κάνει Org24 DAS digital arranger software ψηφιακό αρμόνιο συνθεσάιζερ κλπ .. και τα πλήκτρα ήταν maudio prokeys sono 61, και τώρα είναι barebones naked minimalistic slim diy midi mod 🤣🤣🤣🤣🤣🥰 1
Pstathece Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Βάζω και αυτό για όλους όσους διαβάζουν και θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι έτσι? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sofeh.android.musicstudio3 1
russianpa50 Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Ναι https://www.sofeh.com/music-studio-windows/ https://www.sofeh.com/music-studio-android-ios/ 1
russianpa50 Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Και για όσους ενδιαφέρονται για πολύ ψάξιμο κι όχι τόσο μόνο παίξιμο πάνε για FL studio Reaper Ableton κλπ 1
Pstathece Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου FL studio τουμπανάκι. Το έχω χρησιμοποιήσει (ελάχιστα) κι εγώ. 1
russianpa50 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου Λοιπόν, σήμερα θα το δοκιμάσω εκτενώς το τροποποιημένο maudio prokeys sono 61 με το Org24 και θα τραβήξω βίντεο να παίζω λιγάκι να δείτε ότι πέτυχε και λειτουργεί... Είναι λίγο Φρανκενστάιν χωρίς ένα κάλυμμα καπάκι στην μητρική πλακέτα του αριστερά αλλά οκ , αν είχε εκτύπωση 3δ θα έφτιαχνα ένα 1
Pstathece Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Respect!! Πολύ τουμπανάκι!! Εμένα να σου πω μαρέσει να φαίνεται το hardware.. ο λόγος που βάζουμε και τζάμια (ή αγοράζουμε με τζάμι) κουτιά υπολογιστών 😅😅 Γι'αυτό και είχα φτιάξει το θέμα περί ερωτήσεων σχετικών με case modding.... κάποτε....αλλά πήρε άπατο!! 😥 1
russianpa50 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν, ένα πολύ μα πολύ πρόχειρο παίξιμο για δοκιμή σωστής λειτουργίας, δεν παίζω έτσι κανονικά αλλά οκ ... Λοιπόν παίζει απίστευτα γρήγορα, εννοώ ότι τα σήματα midi τα στέλνει σωστά και άμεσα στην συσκευή, τώρα , το ηχείο μίνι είναι εκεί επειδή το τάμπλετ όπως καταλαβαίνουμε δεν συγκρίνεται σε ήχο ακόμα και με αυτό το φορητό ασύρματο και ενσύρματο ηχείο ραδιόφωνο των 10ε , τα βίντεο στο λινκ https://we.tl/t-CjGZaUw30U Εν τώ μεταξύ πρώτη φορά στην ζωή μου παίζω σε ημιβαρυκεντρισμένα η βαρυκεντρισμένα πλήκτρα, μια ζωή έπαιζα σε ελαφριά πλήκτρα χωρίς βαρίδια , πλήκτρα τύπου συνθεσάιζερ δηλαδή ρυθμικό αρμόνιο συνθεσάιζερ καθαρόαιμα συνθεσάιζερ κλπ που δεν είναι πιάνο 🎹 φόρτε πιάνο κλπ , και προσπαθώ να συνηθίσω, γιατί θέλει άλλη τεχνική άλλη δύναμη άλλη ανταπόκριση έχουν άλλα κλάσματα δευτερολέπτου στο πάτημα και στο άφημα Τα 2 κομμάτια που έπαιξα λιγάκι για δοκιμή σωστής λειτουργίας του είναι το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τα σχοινιά σου του Παντελή Παντελίδη Επεξ/σία 20 Ιουνίου από russianpa50 1
lector Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Μια χαρα φαινεται να λειτουργει. Οσο για τα πληκτρα, αν παιζεις αρμονιστικα και οχι πιανιστικα συνηθως, δε νομιζω να δυσκολευτεις να συνηθισεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα