Προς το περιεχόμενο

M audio prokeys sono 61 digital piano midi keyboard hybrid device modification

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Pstathece,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pstathece είπε

Ωχ φίλε. Δύσκολα άμα ξεμείνεις από κολλητήρι. Έχεις κανένα μαγαζί κοντά? 

Ναι μωρέ, έχουν κι εδώ τριγύρω φίλοι γνωστοί συγγενείς κλπ ... Απλά έχω πολλά που κάνω στο σπίτι και έξω δουλειές υποχρεώσεις λογαριασμούς, ο μικρός δουλεύει η μάνα μου είναι ημικατάκοιτη ΑΜΕΑ , εγώ με την γυναίκα μου τη φροντίζουμε κι έτσι , βρίσκω μέρες ώρες κλπ κενές και τσουπ πάνω , να συνεχίσω το πείραμα... 

• Sad 1
Δημοσ.

Καλό απόγευμα παιδιά, το πρωί το έφερε το κολλητήρη καλάϊ την συγκόλληση κασσίτερου ο κουμπάρος και το ένωσα το καλώδιο και απλά μετά έπρεπε να πάω τη μάνα μου στον γιατρό στην Πάτρα και είμαστε Αίγιο οπότε 70 χιλιόμετρα πέρα δώθε, συν αναμονή και εξέταση κλπ .. μόλις γύρισα , αλλά , το δοκίμασα λιγάκι και φαίνεται εντάξει, αύριο θα έχουμε βίντεο ξανά 2 τραγουδάκια, προσωπικά είμαι λάτρης Παντελίδη Βέρτη Σφακιανάκη Πάολα Γονίδη Ξένος .... Η συσκευή είναι τάμπλετ παλιό Lenovo m10 gen 1 αλλά οκ κάτι κάνει Org24 DAS digital arranger software ψηφιακό αρμόνιο συνθεσάιζερ κλπ .. και τα πλήκτρα ήταν maudio prokeys sono 61, και τώρα είναι barebones naked minimalistic slim diy midi mod 🤣🤣🤣🤣🤣🥰

33cd2143-3679-428f-9426-960a8805e926photo.png.jpeg

3d92c2ac-e72a-4f09-a3b5-743c70ba7c26photo.png.jpeg

690e9537-b458-43de-ba0d-65b0d183db5fphoto.png.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Και για όσους ενδιαφέρονται για πολύ ψάξιμο κι όχι τόσο μόνο παίξιμο πάνε για FL studio Reaper Ableton κλπ 

hq720.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, σήμερα θα το δοκιμάσω εκτενώς το τροποποιημένο maudio prokeys sono 61 με το Org24 και θα τραβήξω βίντεο να παίζω λιγάκι να δείτε ότι πέτυχε και λειτουργεί... 

FB_IMG_1750400863171.jpg

FB_IMG_1750400869935.jpg

FB_IMG_1750400876835.jpg

FB_IMG_1750400873512.jpg

FB_IMG_1750400866780.jpg

FB_IMG_1750400879963.jpg

Είναι λίγο Φρανκενστάιν χωρίς ένα κάλυμμα καπάκι στην μητρική πλακέτα του αριστερά αλλά οκ , αν είχε εκτύπωση 3δ θα έφτιαχνα ένα 

• Like 1
Δημοσ.

Respect!! Πολύ τουμπανάκι!! Εμένα να σου πω μαρέσει να φαίνεται το hardware.. ο λόγος που βάζουμε και τζάμια (ή αγοράζουμε με τζάμι) κουτιά υπολογιστών 😅😅

Γι'αυτό και είχα φτιάξει το θέμα περί ερωτήσεων σχετικών με case modding.... κάποτε....αλλά πήρε άπατο!! 😥

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ένα πολύ μα πολύ πρόχειρο παίξιμο για δοκιμή σωστής λειτουργίας, δεν παίζω έτσι κανονικά αλλά οκ ... Λοιπόν παίζει απίστευτα γρήγορα, εννοώ ότι τα σήματα midi τα στέλνει σωστά και άμεσα στην συσκευή, τώρα , το ηχείο μίνι είναι εκεί επειδή το τάμπλετ όπως καταλαβαίνουμε δεν συγκρίνεται σε ήχο ακόμα και με αυτό το φορητό ασύρματο και ενσύρματο ηχείο ραδιόφωνο των 10ε , τα βίντεο στο λινκ https://we.tl/t-CjGZaUw30U

Messenger_creation_1FEEE657-389D-4CD2-B0BD-0084F5BBF54B.jpeg

Εν τώ μεταξύ πρώτη φορά στην ζωή μου παίζω σε ημιβαρυκεντρισμένα η βαρυκεντρισμένα πλήκτρα, μια ζωή έπαιζα σε ελαφριά πλήκτρα χωρίς βαρίδια , πλήκτρα τύπου συνθεσάιζερ δηλαδή ρυθμικό αρμόνιο συνθεσάιζερ καθαρόαιμα συνθεσάιζερ κλπ που δεν είναι πιάνο 🎹 φόρτε πιάνο κλπ , και προσπαθώ να συνηθίσω, γιατί θέλει άλλη τεχνική άλλη δύναμη άλλη ανταπόκριση έχουν άλλα κλάσματα δευτερολέπτου στο πάτημα και στο άφημα 

Τα 2 κομμάτια που έπαιξα λιγάκι για δοκιμή σωστής λειτουργίας του είναι το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τα σχοινιά σου του Παντελή Παντελίδη 

Επεξ/σία από russianpa50
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα φαινεται να λειτουργει.

Οσο για τα πληκτρα, αν παιζεις αρμονιστικα και οχι πιανιστικα συνηθως, δε νομιζω να δυσκολευτεις να συνηθισεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...