dalain Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι αυτη η ενοτητα ελειπε απο το forum και με αφορμη το νεο μου custom πληκτρολογιο ειπα να το ξεκινησω εγω Ολοι μας το χρησιμοποιυμε καθημερινα,αλλοι για δουλεια,αλλοι για παιχνιδια και αλλοι για τυπικη χρηση.Οι περισσοτεροι ισως για ολα τα προηγουμενα. Ποιο ειναι το πληκτρολογιο μας ομως; Σιγουρα του αξιζει μια αναφορα Προσφατα αποφασισα να φτιαξω ενα πληκτρολογιο και με την πολυτιμη βοηθεια του @mandragoraSCR ή spacebar_creations επιλεξαμε τα κομματια του,αμεσως εφυγε παραγγελια και λιγο μετα αφου περασε πρωτα απο τα χερια του mandragora για το στησιμο και καποιες μοντες ηρθε και στα δικα μου χερια! Περα του αισθητικου η ολη αισθηση ειναι απλα υπεροχη και δυσκολα θα ξαναγυρνουσα στο παλιο μου! Περιμενω να δω και τα δικα σας! Τα parts που χρησιμοποιηθηκαν ηταν τα εξης Chassis LEOBOG Hi75C Switches Morandi Linear Keycaps OEM Επεξ/σία 15 Ιουνίου από dalain 12
nickol-us Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Ξεκίνησες να φτιάχνεις και πληκτρολόγια τώρα...; 🤪 Spoiler Αν και δε είναι του γούστου μου, φαίνεται προσεγμένη δουλειά και μου αρέσει που οι χαρακτήρες στα πλήκτρα είναι στο πλάι 3
dalain Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου Μόλις τώρα, nickol-us είπε Ξεκίνησες να φτιάχνεις και πληκτρολόγια τώρα...; 🤪 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν και δε είναι του γούστου μου, φαίνεται προσεγμένη δουλειά και μου αρέσει που οι χαρακτήρες στα πλήκτρα είναι στο πλάι Οχι οχι δεν θα ασχοληθω κ με αυτα γιατι θα με διωξει η κυρα απο το σπιτι! Ο @mandragoraSCR μου το εφτιαξε 3
Pstathece Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dalain είπε Νομιζω οτι αυτη η ενοτητα ελειπε απο το forum και με αφορμη το νεο μου custom πληκτρολογιο ειπα να το ξεκινησω εγω Ολοι μας το χρησιμοποιυμε καθημερινα,αλλοι για δουλεια,αλλοι για παιχνιδια και αλλοι για τυπικη χρηση.Οι περισσοτεροι ισως για ολα τα προηγουμενα. Ποιο ειναι το πληκτρολογιο μας ομως; Σιγουρα του αξιζει μια αναφορα Προσφατα αποφασισα να φτιαξω ενα πληκτρολογιο και με την πολυτιμη βοηθεια του @mandragoraSCR ή spacebar_creations επιλεξαμε τα κομματια του,αμεσως εφυγε παραγγελια και λιγο μετα αφου περασε πρωτα απο τα χερια του mandragora για το στησιμο και καποιες μοντες ηρθε και στα δικα μου χερια! Περα του αισθητικου η ολη αισθηση ειναι απλα υπεροχη και δυσκολα θα ξαναγυρνουσα στο παλιο μου! Περιμενω να δω και τα δικα σας! Τα parts που χρησιμοποιηθηκαν ηταν τα εξης Chassis LEOBOG Hi75C Switches Morandi Linear Keycaps OEM Πω πωωωω!! Άπειρο ρισπέκτ!!! Πολύ ωραίο! Όμορφο και τουμπανιάρικο!! Μπράβο! Βέβαια βγαίνει ένα τσικ παραπάνω από κάποιο αγοραστό, αλλά το κάνεις όπως θες!! 2
dalain Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Pstathece είπε Πω πωωωω!! Άπειρο ρισπέκτ!!! Πολύ ωραίο! Όμορφο και τουμπανιάρικο!! Μπράβο! Βέβαια βγαίνει ένα τσικ παραπάνω από κάποιο αγοραστό, αλλά το κάνεις όπως θες!! Ειλικρινα αξιξει καθε ευρω που εδωσα! Και περα απο την αισθηση φτιαξαμε κατι πολυ ιδιαιτερο στην οψη!Απλα τωρα δεν ξαναγυρναω σε αλλο keyboard 2
Pstathece Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Καλά ναι! Αυτό ισχύει σε πολλά πράγματα. Αν φτιάξεις το δικό σου δε γυρίζεις μετά στα έτοιμα από εργοστάσια κτλ. Ρισπέκτ!! Και εντάξει, εδώ που τα λέμε εσύ έχεις μεγάλη εμπειρία στο PC/electronics building!! 2
Πέτρος24 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Δεν υπάρχει επιστροφή τώρα, μας πήρε λίγο καιρό αλλά σε πείσαμε να φτιάξεις custom! Ορίστε και ένα όχι τόσο custom αλλά έτοιμο build με μερικές μοντες και αλλαγή στα switches. 6
Pstathece Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Ωραίο κι αυτό! Πολύ καλό, δε περίμενα να βγει τόσο καλό αποτέλεσμα με καινούργιο. Αλλά και το μοντάρισμα στα καινούργια είναι πολύ καλή φάση τελικά... Εγώ μια αλλαγή χρώμα που έκανα στον δεινόσαυρο (USB 2 έχει) που έχω να την ανεβάσω? Δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά ένα μεμβράνης Acer περασμένης (πολύ όμως) γενιάς, είναι που το άνοιξα έβγαλα το καπάκι και κάθε πλήκτρο και έβαψα με σπρέι μαύρο ματ. Εδώ και καμία 4-6 χρόνια (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο έχει που το έκανα) 1
Πέτρος24 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, Pstathece είπε Ωραίο κι αυτό! Πολύ καλό, δε περίμενα να βγει τόσο καλό αποτέλεσμα με καινούργιο. Αλλά και το μοντάρισμα στα καινούργια είναι πολύ καλή φάση τελικά... Εγώ μια αλλαγή χρώμα που έκανα στον δεινόσαυρο (USB 2 έχει) που έχω να την ανεβάσω? Δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά ένα μεμβράνης Acer περασμένης (πολύ όμως) γενιάς, είναι που το άνοιξα έβγαλα το καπάκι και κάθε πλήκτρο και έβαψα με σπρέι μαύρο ματ. Εδώ και καμία 4-6 χρόνια (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο έχει που το έκανα) Εννοείται να το ανεβάσεις 1
Pstathece Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Έγινε!! Μόλις πάω σπίτι ή αύριο θα το βγάλω φωτό να το ανεβάσω.
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου @dalainthx για τα credits φιλος. Με το καλο να παμε και για το επομενο xD @Πέτρος24 Womier SK71. Πολυ ωραιο! Πες μας και τι μοντες εκανες και τι switches φοραει αν θελεις 1
Πέτρος24 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου @mandragoraSCR Lube & Holee για stabilizers, tempest mod και δοκίμασα και διάφορους συνδιασμούς στα foam που έχει αλλά κατέληξα να τα κρατήσω όλα. Swiches έβαλα τα Akko Mirror, κυρίως γιατί μου αρέσει να ταιριάζω switch χρωματικά με το υπόλοιπο πληκτρολόγιο. 2
kalmik Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Logi MX Keys κανονικό και mini Το απολύτως καλύτερο πληκτρολόγιο για πληκτρολόγηση κειμένων. Για gaming πληκτρολόγια δεν έχω άποψη 8
mandragoraSCR Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 10 ώρες πριν, kalmik είπε Το απολύτως καλύτερο πληκτρολόγιο για πληκτρολόγηση κειμένων Μεγάλη κουβέντα είπες χαχαχαχα 1
deafman Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Ξεκινησε ως το γνωστο και πολυαγαπημενο entry level μηχανικο "motospeed inflictor c104 (κοκκινο σασι, μαυρα caps)", αλλαχτηκαν τα caps με λευκα απο hyper-x και το σασι εγινε "ξυλινο". 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα