Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sstav είπε

keycaps printed on the top (ΟΧΙ στο πλαίνό κάτω ) για  south light led (Keychron q6) πιο φθηνά έχετε βρει; 

Arial Font South-facing Legends Backlit Keycap Set | Keychron Backlit Keycap Set | Backlit Keycap Set for Keyboard With South Side LED| - Etsy Greece

Ναι φυσικά υπάρχουν άπειρα keycaps και πολύ πιο φθηνά στο AliExpress.

• Like 1
Δημοσ.

ναι....αλλά αυτά που ψάχνω να ειναι shine through με τα γράμματα στο κάτω μέρος της πανω όψης του keycap (καθώς το Led στο switch του keyboard είναι το λεγόμενο south facing North-Facing Switches vs South-Facing Switches - Keyboardable) ... Δεν θέλω να είναι το γραμμα να ειναι χαραγμένο  πάνω ή στην μέση της άνω πλευράς ή στην "νότια" πλευρά...

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sstav είπε

ναι....αλλά αυτά που ψάχνω να ειναι shine through με τα γράμματα στο κάτω μέρος της πανω όψης του keycap (καθώς το Led στο switch του keyboard είναι το λεγόμενο south facing North-Facing Switches vs South-Facing Switches - Keyboardable) ... Δεν θέλω να είναι το γραμμα να ειναι χαραγμένο  πάνω ή στην μέση της άνω πλευράς ή στην "νότια" πλευρά...

Δεν πιστευω να βρεις φιλος. Και αυτα που βρηκες στο Etsy.....τυχερος να νιωθεις
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα σετακι φθηνο απο aliexpress με side printed. Και εμενα δεν μου αρεσαν αλλα μολις ειδα απο κοντα και τα χρησιμοποιησα λιγο τελικα αλλαξα γνωμη γιατι βολευουν παρα πολυ.....ειδικα σε typing νυχτερινο. Δεν εχεις να χασεις κατι....20-25Ε. Στην χειροτερη τα πουλας εδω μετα. Βασικα θα στα αγορασω εγω αν δεν σε βολεψουν

Spoiler

BloodMage here ο γειτονας χαχα

• Like 1
  • Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Xtrfy K4 retro με Kailh red switches 

IMG_20250705_124154.jpg

IMG_20250705_124223.jpg

IMG_20250705_125905.jpg

IMG_20250705_125927.jpg

IMG_20250705_125946.jpg

Επεξ/σία από timeg6
  • Like 10
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Έχει ασχοληθεί κάποιος από εσάς με σπαστά εργονομικά πληκτρολόγια στα οποία μπορεί να προστεθεί touchpad, trackpoint ή/και trackball;

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο αν λογικά δεν διαφέρει πολύ απο ένα custom (εκτός του σίγουρα αυξημένου κόστους) Έχω στα πλάνα να δοκιμάσω κάτι με Alice Layout, ίσως και κάτι απλό σε split αν βολεψει το Alice.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...