Πέτρος24 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Καλησπέρα, ψάχνω για πληκτρολόγιο και έπεσα πάνω στο θέμα. Το καλύτερο πληκτρολόγιο που είχα και με βόλευε ήταν το sidewinter x4. Τώρα έχω το Logitech k120 το οποίο με βολεύει αρκετά αλλά λέω να πάω σε κάποιο mechanical / rgb / hot swap και bluetooth. Υπάρχει κάποιο που θα μπορεί να με καλύψει μέχρι 100-110 ευρώ? βρήκα το keychron κ10 αλλά με Hot swappable δεν το βρίσκω Ελλάδα. Μία άλλη εναλλακτική είναι το v6 max αλλά έχει rgb μόνο στη κάσα και όχι στα πλήκτρα. κάθε πρόταση δεκτή. Καλησπέρα, δεν έχω ψαχτει πολύ σε full size custom keyboards αλλά τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα Keychron που ανέφερες, τα Aula F99 & F108 και νομίζω έβγαλε και η Weikav ένα kit πρόσφατα full-size αλλά πρέπει να αγοράσεις switch και keycaps οπότε ίσως βγει λίγο παραπάνω σε κόστος. Επίσης νομίζω πως τα συγκεκριμένα Keychron έβγαιναν μόνο hotswap απλά κλασσικά δεν αναφέρεται πουθενά στο Skroutz. Στο κομμάτι του RGB και γενικότερα φωτισμού είναι σύνηθες να μην φωτίζονται τα πλήκτρα ή να μην είναι shine through τα keycaps (και σε custom και σε pre built "custom" πληκτρολόγια) 1 1
mandragoraSCR Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου @sotiris123 να προσθεσω αλλη μια επιλογη περα απο αυτα που ειπε ο φιλτατος Πετρος Epomaker Galaxy100 Δεν ειναι full size αλλα 96%. Θεωρω πως σε καλυπτει σαν layout. Ποιοτικα ετη φωτος μπροστα απο logi razer κλπ πλαστικουρες. Και σε τιμη χωμα για cnc αλουμινιο σασι 1 2
sotiris123 Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Πέτρος24 είπε Καλησπέρα, δεν έχω ψαχτει πολύ σε full size custom keyboards αλλά τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα Keychron που ανέφερες, τα Aula F99 & F108 και νομίζω έβγαλε και η Weikav ένα kit πρόσφατα full-size αλλά πρέπει να αγοράσεις switch και keycaps οπότε ίσως βγει λίγο παραπάνω σε κόστος. Επίσης νομίζω πως τα συγκεκριμένα Keychron έβγαιναν μόνο hotswap απλά κλασσικά δεν αναφέρεται πουθενά στο Skroutz. Στο κομμάτι του RGB και γενικότερα φωτισμού είναι σύνηθες να μην φωτίζονται τα πλήκτρα ή να μην είναι shine through τα keycaps (και σε custom και σε pre built "custom" πληκτρολόγια) Δυστυχώς το βρήκα με το κωδικό που δίνουν σαν μοντέλο. Και βγάζει χωρίς hotswap. Οπότε η aula σαν εταιρεία είναι καλύτερη από την keychron? Θα τα κπιτάξω και αυτά που προτάθηκαν. Θα το ψάξω.
Xoroxronis Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Αυτό εδώ το έφτιαξα πριν 5+ χρόνια. Case Ιdobao ID80 Switches Gazzew Boba U4 Silent Tactile 62g Keycaps KBDfans Epbt Black Cherry Profile Sublimation M έχει βολέψει πάρα πολύ, και δεν έχω ασχοληθεί από τότε ξανά με keyboards. 8 1
Pstathece Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Λεπό. Τελευταία αναβάθμιση και ελπίζω τελευταία φωτογραφία γιατί σας έπρηξα. Ήρθαν όλα από temu. 6 1
AntonisKo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Για keycaps, πέρα από το amazon, τι άλλες επιλογές υπάρχουν?!
Pstathece Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, AntonisKo είπε Για keycaps, πέρα από το amazon, τι άλλες επιλογές υπάρχουν?! Εγώ απ' το temu έκανα όλο το τερατούργημα μου 😂😂😅😅 1
dalain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, AntonisKo είπε Για keycaps, πέρα από το amazon, τι άλλες επιλογές υπάρχουν?! Θα βρεις μεγάλη ποικιλία και διάφορες ποιότητες στο AliExpress. Ορεξη να έχεις να ψαχνεις! 2 1
mandragoraSCR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 4:01 ΜΜ, AntonisKo είπε Για keycaps, πέρα από το amazon, τι άλλες επιλογές υπάρχουν?! Εξαρταται αν ψαχνεις "κλονους" ή επώνυμα keycaps
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:00 μμ (επεξεργασμένο) Μετα απο αναμονη απο τα 3 - 4 πέρατα της Κινας...επιτελους το δεσα... Kit: Skyloong GK68 MIX - TMR - Αλουμινιο με κοκκινα (edit: επισης μεταλλικα) side brackets. Διακόπτες: - 30 Owlab Tis (Magnetic) , - 30 HMX Xinhais (Linear Mech), - 7 Gateron Jade Pros (ηρθαν δωρο) Keycaps: Xvx Horizon Low Profile 2shot pbt Φωτογραφος: Κακος.🤪 (Btw, τα keycaps καλής ποιότητας και όμορφα, αλλα δεν με βολεψαν καθόλου, αν θέλει να τα δοκιμάσει κάποιος, ανταλάσσω με καποια ανοιχτόχρωμα cherry. Επίσης υπάρχει και ενα σετ MOA profile καινουρια.) Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:00 μμ από scorpion8283 7
mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ Ομορφο και ενδιαφερον project ειδικα με τα TMR boards που εχουν αρχισει να βγαινουν Το software του πως ειναι @scorpion8283 ?
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mandragoraSCR said: Ομορφο και ενδιαφερον project ειδικα με τα TMR boards που εχουν αρχισει να βγαινουν Το software του πως ειναι @scorpion8283 ? Και σχετικά οικονομικο! 78 € με δωρεαν μεταφορικα, φουλ αλουμινιο πλαισιο - μετα πρακτικα χρειάζεσαι μια δεκαδα μαγνητικούς και απο κει και περα κανεις παπάδες σε κλασσικους διακόπτες! Το software είναι ΟΚish, το κλασσικό qmk για Hall Effect, τίποτα να λείπει αλλα και τίποτα ιδιαίτερο... Ενα "gamepad mode" αλα wooting δε θα ταν ασχημο🙄 Μπαταρια μεγαλη, το σασι ξεμονταρεται ευκολα (τεσσερις πλαινες βιδες) και απο κει και περα εχει την ιδαιτερότητα οτι δεν εχει κλασσικη πλακα για τους διακόπτες, αλλά ξεχωριστα μεμονομενα πλαστικά brackets για κάθε διακόπτη. Θεωρητικά απομονώνει το πάτημα του κάθε διακόπτη ξεχωριστά (για το ηχητικό κομματι) αλλά πρακτικά αυτό τώρα πόση διαφορά κάνει.....πρέπει να εχεις το ίδιο board με τα ίδια switches με (μεταλλικό ή πλαστικό) plate για να καταλάβεις αν εχει διαφορά....και δεν ειναι gimmick... Γενικά πολύ ικανοποιημένος, αλλά πάλι ηταν το πρώτο μου αλουμινενιο, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με τα αλλά που εχω - corsair Κ70 core 😒 ή με το (ικανοποιητικότατο για τα λεφτα του) Yunzii - ajazz K980. Είναι προφανώς κλάσεις ανώτερο... (Το k980 θα γίνει το silent project....) Το θεμα είναι οτι η φάση με τα boards...ειναι "δινη" ρε συ @mandragoraSCR...αμα μπεις, δεν ξεμπλεκεις εύκολα 😏😅Αυτό κατάλαβα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:57 μμ από scorpion8283 1 1
mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 μμ Αααα qmk via έχει? Πολύ ενδιαφέρον. Γενικά είναι πολύ όμορφο. Το μόνο που με χαλάει είναι τα πλαϊνά πλαστικά. 32 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε θεμα είναι οτι η φάση με τα boards...ειναι "δινη" ρε συ @mandragoraSCR...αμα μπεις, δεν ξεμπλεκεις εύκολα 😏😅Αυτό κατάλαβα. Είναι σαν τα ναρκωτικά 😂 1
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:48 μμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, mandragoraSCR said: Αααα qmk via έχει? Πολύ ενδιαφέρον. Γενικά είναι πολύ όμορφο. Το μόνο που με χαλάει είναι τα πλαϊνά πλαστικά. Δεν εχει πλαινα πλαστικα. Και τα κοκκινα μεταλλικά ειναι και αρκετα συμπαγες αλουμινιο μπορω να πω...🙂 (και το Knob μεταλλικο επίσης) Απλα ο φωτογράφος, ειΜαι κουλός Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:49 μμ από scorpion8283
mandragoraSCR Δημοσ. Παρασκευή στις 08:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:16 πμ 11 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Δεν εχει πλαινα πλαστικα. Και τα κοκκινα μεταλλικά ειναι και αρκετα συμπαγες αλουμινιο μπορω να πω...🙂 Ελα ρε συ. Πολυ καλη φαση για TRM board! θα το εχω στα υποψη! 11 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Απλα ο φωτογράφος, ειΜαι κουλός Ασε τα ιδια και γω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα