Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είπα ότι θα ανεβάσω σήμερα η αύριο (το αύριο είναι σήμερα πλέον 😅) τον δεινόσαυρο μου 😂😂😂

Αλλαγή χρώματος μόνο. Τίποτα άλλο. Α βασικά μια επισκευούλα στην γείωση από μέσα (νταξ, βασικά όχι γείωση ακριβώς.... το gnd) δε πατούσε καλά και δε πατιούνταν κάποια πλήκτρα, γι'αυτό βασικά μου το χάρισε και ένας φίλος μου. Το άνοιξα το έφτιαξα και το έβαψα κιόλας μαύρο ματ, γιατί ήταν όλο άσπρο και είμαι λίγο paranoid με το να είναι κάτι άσπρο. Όχι ότι δε μαρέσει... αλλά θέλω μια αντίθεση να κάνει.

PXL_20250616_075718990~2.jpg

• Like 7
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

το δικο μου Redragon K512 RGB Shiva

Το ιδιο εχω και γω. Εντυσα ομως το wrist rest με αφρολεξ και υφασμα γιατι με ενοχλουσε το σκληρο πλαστικο. 
Το κραταω προσωρινο το πληκτρολογιο παντως, δεν με βολεψε πολυ.  (εχω βαλει στο ματι το κιτρινο πληκτρολογιο της Gravastar). 😅
Επισης το λογισμικο της red dragon για τα μακρο κουμπια ειναι απαισιο....💀

spacer.png

spacer.png

• Like 4
Δημοσ.

Ένα μικρό sneak peak μιας και δεν έχω προλάβει να βγάλω φωτογραφίες όπως θα ήθελα για αυτά τα δύο. Ένα πολύ budget custom keyboard και ένα πολύ ακριβότερο απο τα συνηθισμένα gaming keyboards.

Για να δούμε ξέρει κανείς ποια είναι τα keyboards?

IMG_20250417_0018282.jpg

IMG_20241224_0059521.jpg

• Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Pstathece είπε

Εγώ θα σχολιάσω το korg NanoKONTROL 2 σου!!! Ρισπεκτ άπειρο.. πες μου ότι το έχεις για volume control του πισιού (😅).....

Ναι ήταν ξεκάθαρα ο λόγος αγοράς του, παρατήρησα οτι άλλαζα συνεχώς την ένταση σε εφαρμογές των windows που έτρεχαν παράλληλα οπότε ήταν εξαιρετική περίπτωση σε συνδιασμό με την εφαρμογή midi mixer. Το έχω προτείνει και σε φίλους και όποιος το πήρε το έχει λατρέψει. Θα γίνει και σε αυτό μια μόντα κάποια στιγμή ώστε να αλλαχτούν τα leds του με άσπρα αλλά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος24 είπε

Ναι ήταν ξεκάθαρα ο λόγος αγοράς του, παρατήρησα οτι άλλαζα συνεχώς την ένταση σε εφαρμογές των windows που έτρεχαν παράλληλα οπότε ήταν εξαιρετική περίπτωση σε συνδιασμό με την εφαρμογή midi mixer. Το έχω προτείνει και σε φίλους και όποιος το πήρε το έχει λατρέψει. Θα γίνει και σε αυτό μια μόντα κάποια στιγμή ώστε να αλλαχτούν τα leds του με άσπρα αλλά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος τώρα.

ΆΝΤΕ?? Midi mixer? Φίλεεεε. Σωραίοςςςς!!! Πολύ ωραίος!! 

Κι εγώ το ίδιο. Έχω το mm και το nk2 σε άσπρο βέβαια, γιατί αυτό είχα βρει τότε 😅

Εγώ βασικά προέρχομαι απ' τα παλιά καλά χρόνια με το nk2tray ή havomi. Αν ξέρεις την ιστορία 😅

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Pstathece είπε

ΆΝΤΕ?? Midi mixer? Φίλεεεε. Σωραίοςςςς!!! Πολύ ωραίος!! 

Κι εγώ το ίδιο. Έχω το mm και το nk2 σε άσπρο βέβαια, γιατί αυτό είχα βρει τότε 😅

Εγώ βασικά προέρχομαι απ' τα παλιά καλά χρόνια με το nk2tray ή havomi. Αν ξέρεις την ιστορία 😅

Το είχα πρωτοδει τότε αλλα δεν είχα δόση τόση σημασία, όταν πήρα απόφαση να το πάρω είχε ήδη πάρει τα πάνω του το midi mixer

32 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

@Πέτρος24 Αν ηταν 75αρι θα το ειχα βρει. Ας το παρει το ποταμι 😂

το κοκκινο μου αρεσει πολυ

Το ασημένιο είναι το διαμάντι της Monstargear Alu XO V2 και το κόκκινο είναι το Lucky65 (v1) αν και πριν λίγες μέρες παρέλαβαν το v2 και αναμένει στήσιμο.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίοςςς. Νταξ αν και το mm βασίστηκε σε κάποιο βαθμό στο nk2, είναι 1000 φορές καλύτερο. Αξίζει πραγματικά. Και ο Jack (ο developer) από όσο ξέρω απ' το discord του mm το υποστηρίζει ακόμα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Πέτρος24 είπε

Το ασημένιο είναι το διαμάντι της Monstargear Alu XO V2 και το κόκκινο είναι το Lucky65 (v1) αν και πριν λίγες μέρες παρέλαβαν το v2 και αναμένει στήσιμο.

Το Monstargear Alu XO V2 δεν το γνωρίζω. Το lucky 65 είναι τρελό board για τα λεφτά του. Το ζαχάρωνα καιρό, τώρα βέβαια που βγήκε το Lucky D75 αυτό θα τσιμπήσω κάποια στιγμή (σε μοβ). Μου αρέσει που προσθέσανε και το ball catch στις τελευταίες εκδόσεις 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

Ένα sneak peek και από εμένα. Φρέσκο, μόλις το παρέλαβα.

20250617_085004.jpg

Πολύ δυνατή επιλογή, ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου τελευταία για 75αρι αλλά τελικά πήγα σε κάτι άλλο (λίγο μικρότερο) που θα ανέβει σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Πέτρος24 είπε

Πολύ δυνατή επιλογή, ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου τελευταία για 75αρι αλλά τελικά πήγα σε κάτι άλλο (λίγο μικρότερο) που θα ανέβει σύντομα.

Ναι έπρεπε ....καιρο τώρα. Ήμουν ανάμεσα στο tiga και στο neo75 cu

Για 65αρι σε βλέπω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ωραία πληκτρολόγια τα ποιο πάνω.

Ας ανεβάσω και εγώ την πλεμπα μου 🤣

spacer.png

Επεξ/σία από teohokage
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...