Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Καλησπέρα, ψάχνω για πληκτρολόγιο και έπεσα πάνω στο θέμα. Το καλύτερο πληκτρολόγιο που είχα και με βόλευε ήταν το sidewinter x4. Τώρα έχω το Logitech k120 το οποίο με βολεύει αρκετά αλλά λέω να πάω σε κάποιο mechanical / rgb / hot swap και bluetooth. Υπάρχει κάποιο που θα μπορεί να με καλύψει μέχρι 100-110 ευρώ? βρήκα το keychron κ10 αλλά με Hot swappable δεν το βρίσκω Ελλάδα. Μία άλλη εναλλακτική είναι το v6 max αλλά έχει rgb μόνο στη κάσα και όχι στα πλήκτρα. κάθε πρόταση δεκτή.

Καλησπέρα, δεν έχω ψαχτει πολύ σε full size custom keyboards αλλά τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα Keychron που ανέφερες, τα Aula F99 & F108 και νομίζω έβγαλε και η Weikav ένα kit πρόσφατα full-size αλλά πρέπει να αγοράσεις switch και keycaps οπότε ίσως βγει λίγο παραπάνω σε κόστος.

Επίσης νομίζω πως τα συγκεκριμένα Keychron έβγαιναν μόνο hotswap απλά κλασσικά δεν αναφέρεται πουθενά στο Skroutz. Στο κομμάτι του RGB και γενικότερα φωτισμού είναι σύνηθες να μην φωτίζονται τα πλήκτρα ή να μην είναι shine through τα keycaps (και σε custom και σε pre built "custom" πληκτρολόγια)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@sotiris123 να προσθεσω αλλη μια επιλογη περα απο αυτα που ειπε ο φιλτατος Πετρος
Epomaker Galaxy100 Δεν ειναι full size αλλα 96%. Θεωρω πως σε καλυπτει σαν layout. Ποιοτικα ετη φωτος μπροστα απο logi razer κλπ πλαστικουρες. Και σε τιμη χωμα για cnc αλουμινιο σασι

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πέτρος24 είπε

Καλησπέρα, δεν έχω ψαχτει πολύ σε full size custom keyboards αλλά τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα Keychron που ανέφερες, τα Aula F99 & F108 και νομίζω έβγαλε και η Weikav ένα kit πρόσφατα full-size αλλά πρέπει να αγοράσεις switch και keycaps οπότε ίσως βγει λίγο παραπάνω σε κόστος.

Επίσης νομίζω πως τα συγκεκριμένα Keychron έβγαιναν μόνο hotswap απλά κλασσικά δεν αναφέρεται πουθενά στο Skroutz. Στο κομμάτι του RGB και γενικότερα φωτισμού είναι σύνηθες να μην φωτίζονται τα πλήκτρα ή να μην είναι shine through τα keycaps (και σε custom και σε pre built "custom" πληκτρολόγια)

Δυστυχώς το βρήκα με το κωδικό που δίνουν σαν μοντέλο. Και βγάζει χωρίς hotswap. Οπότε η aula σαν εταιρεία είναι καλύτερη από την keychron? Θα τα κπιτάξω και αυτά που προτάθηκαν. Θα το ψάξω. 

Δημοσ.

Αυτό εδώ το έφτιαξα πριν 5+ χρόνια.

Case Ιdobao ID80
Switches Gazzew Boba U4 Silent Tactile 62g
Keycaps KBDfans Epbt Black Cherry Profile Sublimation

M έχει βολέψει πάρα πολύ, και δεν έχω ασχοληθεί από τότε ξανά με keyboards.

spacer.png

spacer.png 

• Like 7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...