zazoum Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Κοιτάξτε usecase που σκεφτηκα για μένα. Φτιάχνω το παιχνίδι, εχω ανοιχτό το mic, πάω στο MSVS και γράφω τα scripts μου. Βλέπει ότι βλέπω, συνομιλώ για αλλαγές και λογική, με καθοδηγεί μου λύνει προβλήματα στη λογική του .cs, βλέπει τί μου γράφει το Grok αν του δώσω share και τον browser, πάω να κάνω implement το Grok στο script ή στο στήσιμο στη Unity, του λέω "καλά το κάνω?" <--- με διορθώνει. Για κάτι τέτοιο χρειάζεται γρήγορο chain-of-thought και να έχει ένα μικρό καλό περιθώριο μνήμης. Πιθανόν να απαιτεί καλό upload που το starlink δεν το προσφέρει (το μεγάλο αρνητικό του starlink), και πρέπει να έχει γίνει στο vision καλό debug, γιατί δεν έχει νόημα να ασχολείσαι άμα σε κρεμάει κάθε τρεις και λίγο. Πρόβλημα σου δημιουργεί παρά σε βοηθάει σε αυτη την περίπτωση. Άμα μπορείς και να τα tweakαρεις όλ αυτά ακόμα καλύτερα. Προς το παρόν πριν που το χα ανοιχτό και μίλαγα, μου κάρφωσε τη RAM, και μου κόλλησε το PC. Είμαστε μάλλον μακριά από το usecase που περιγράφω παραπάνω.
thn Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Τα δύο «λ» δεν τα διορθώνω. Η ορθογραφία δεν μου λέει τίποτα. Το να βρίσκει λύσεις κάποιος όμως, μου λέει πολλά. Υπάρχουν αγράμματοι που λύνουν και δένουν.
zazoum Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 hour ago, cumulus said: Με την ορθογραφία που βλέπω εδώ μέσα ,η ai είναι ότι πρέπει . Το "ότι" που έγραψες, γράφεται "ό,τι". 2
xristos97 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου reg add HKCU\Software\Policies\Microsoft\Windows\WindowsCopilot /v TurnOffWindowsCopilot /t REG_DWORD /d 1 /f
cumulus Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, zazoum said: Το "ότι" που έγραψες, γράφεται "ό,τι". Με τσάκωσες . 2 hours ago, thn said: Τα δύο «λ» δεν τα διορθώνω. Η ορθογραφία δεν μου λέει τίποτα. Το να βρίσκει λύσεις κάποιος όμως, μου λέει πολλά. Υπάρχουν αγράμματοι που λύνουν και δένουν. Σε τι θέμα λύνουν και δένουν είναι το θέμα . Ο άνθρωπος που έχω δει να κάνει γρηγορότερα πράξεις είναι ο μανάβης της γειτονιάς μου όταν ήμουν παιδί ,σε μια εποχή που δεν υπήρχαν κομπουτεράκια .Αυτό όμως δεν τον κάνει και μαθηματικό . Επεξ/σία 15 Ιουνίου από cumulus 1
thn Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, cumulus είπε Με τσάκωσες . Σε τι θέμα λύνουν και δένουν είναι το θέμα . Ο άνθρωπος που έχω δει να κάνει γρηγορότερα πράξεις είναι ο μανάβης της γειτονιάς μου όταν ήμουν παιδί ,σε μια εποχή που δεν υπήρχαν κομπουτεράκια .Αυτό όμως δεν τον κάνει και μαθηματικό . Μπερδεύεις την ικανότητα να λύνεις προβλήματα με την μάθηση. Δεν είναι όλοι οι γιατροί, ενώ έχουν όλοι πτυχία, το ίδιο ικανοί. Αυτό που δεν υπάρχει πλέων είναι η ικανότητα. Και η βασικότερη είναι να βρεις την άκρη. Ή αν θες τον τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα