christos4 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλημέρα! Σκέφτομαι να αλλάξω το Pixel 6a μου και είμαι σε αναζήτηση.. Εχω τσέκαρει Το pixel 9a στα 540 απο Amazon Ισπανίας και το nothing phone 3a pro από Amazon Γερμανίας στα 450.. Οποιαδήποτε πρόταση, δεκτή 😁 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; max 550,αλλα θα ήμουν χαρούμενος με 400-450 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα, Amazon ή σελίδα κατασκευαστή 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούρια 5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); σίγουρα dual sim, με υποστήριξη esim. 256gb. Ενα από τα πράγματα που με χαλάει στο Pixel 6a είναι ότι σε dual sim cosmote δεν παίζει σωστά (drop calls θέματα πχ) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; φωτογραφίες, social, internet, χαζοδουλειες γραφείου (οχι κατι ιδιαίτερο όμως)
Fotia Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Nothing από Αμαζον Ισπανίας ... https://www.amazon.es/-/en/gp/product/B0DPXR3GSG/?tag=lagonika006-21&creative=24630&th=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα