NiKoSmile Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, geomrk είπε Προσωπικά,πάντα με κάρτα και αποδειξη για να την καταθετω στην ασφαλιστικη μου Sorry αλλά κάτι μου λέει πως το "πάντα" εδώ δεν είναι χρονικός προσδιορισμός αλλά ένα ζωάκι κάπου εκεί στην Ασία. Τώρα μένει να το μάθει και η ΑΑΔΕ ότι στους ιατρούς όλα είναι σε πλήρη διαφάνεια και να σταματήσει να ασχολείται με τα σουβλατζίδικα και τις πιτσαρίες...
lak10 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Έπρεπε να διώξει τους πελάτες και κλείσει το κατάστημα και μέχρι να "φτιάξει" το πρόβλημα. Λογικά συνέχιζε να το δουλεύει έτσι για μέρες. Δεν παίζεις με αυτά! το ειδε και λεει σημερα αυριο θα το κανω και την πατησε. Φταιει λυσεις υπαρχουν. εμενα ο παροχς μου στοιχειζει 80 ευρω επιπλεον στην συνδρομη του ERP μου
1comment Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 14 ώρες πριν, lak10 είπε το ειδε και λεει σημερα αυριο θα το κανω και την πατησε. Φταιει λυσεις υπαρχουν. εμενα ο παροχς μου στοιχειζει 80 ευρω επιπλεον στην συνδρομη του ERP μου Μαγαζιά χωρίς πελάτες χονδρικής που καλύπτονται με τη ΦΗΜ γιατί να πάνε σε πάροχο; Για τα δελτία αποστολής; Να φτιάξει το κράτος τη δωρεάν εφαρμογή να μας καλύπτει. Αν και το θέμα στα δ.α. δεν είναι πάροχος ή όχι. Είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Πρέπει στην ουσία να παρακολουθείς ακόμα και τα εμπορεύματα που σου φέρνουν αν έχουν κόψει δελτίο οι προμηθευτές. Αν δεν έχουν κόψει, έχεις υποχρέωση να κόψεις εσύ σύμφωνα με το νόμο. Δεν το έκανες; Δεν έλεγξες τον προμηθευτή αν σου έκοψε; Πρόστιμο 500Ε που θα γίνει 5000 μέχρι το Δεκέμβριο. Η κουριερ έκοψε δελτίο για την επιστροφή πελάτη στο μαγαζί σου; Έλεγξε και αυτό. Είτε με πάροχο ή όχι, δεν αλλάζει. Τα πράγματα περιπλέκονται πολύ και αν κάτι σου ξεφύγει, θα μπορούν πολύ εύκολα να τσεκάρουν αν κόπηκε δ.α και να σου ρίξουν το πρόστιμο.
sdikr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 42 minutes ago, 1comment said: Μαγαζιά χωρίς πελάτες χονδρικής που καλύπτονται με τη ΦΗΜ γιατί να πάνε σε πάροχο; Για τα δελτία αποστολής; Να φτιάξει το κράτος τη δωρεάν εφαρμογή να μας καλύπτει. Αν και το θέμα στα δ.α. δεν είναι πάροχος ή όχι. Είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Πρέπει στην ουσία να παρακολουθείς ακόμα και τα εμπορεύματα που σου φέρνουν αν έχουν κόψει δελτίο οι προμηθευτές. Αν δεν έχουν κόψει, έχεις υποχρέωση να κόψεις εσύ σύμφωνα με το νόμο. Δεν το έκανες; Δεν έλεγξες τον προμηθευτή αν σου έκοψε; Πρόστιμο 500Ε που θα γίνει 5000 μέχρι το Δεκέμβριο. Η κουριερ έκοψε δελτίο για την επιστροφή πελάτη στο μαγαζί σου; Έλεγξε και αυτό. Είτε με πάροχο ή όχι, δεν αλλάζει. Τα πράγματα περιπλέκονται πολύ και αν κάτι σου ξεφύγει, θα μπορούν πολύ εύκολα να τσεκάρουν αν κόπηκε δ.α και να σου ρίξουν το πρόστιμο. Αυτό είναι κάτι που θεωρητικά το καλύπτει η εφαρμογή που έχει κάποιος που συνεργάζεται με τον ΦΗΜ
lak10 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, 1comment είπε Μαγαζιά χωρίς πελάτες χονδρικής που καλύπτονται με τη ΦΗΜ γιατί να πάνε σε πάροχο; Για τα δελτία αποστολής; Να φτιάξει το κράτος τη δωρεάν εφαρμογή να μας καλύπτει. Αν και το θέμα στα δ.α. δεν είναι πάροχος ή όχι. Είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Πρέπει στην ουσία να παρακολουθείς ακόμα και τα εμπορεύματα που σου φέρνουν αν έχουν κόψει δελτίο οι προμηθευτές. Αν δεν έχουν κόψει, έχεις υποχρέωση να κόψεις εσύ σύμφωνα με το νόμο. Δεν το έκανες; Δεν έλεγξες τον προμηθευτή αν σου έκοψε; Πρόστιμο 500Ε που θα γίνει 5000 μέχρι το Δεκέμβριο. Η κουριερ έκοψε δελτίο για την επιστροφή πελάτη στο μαγαζί σου; Έλεγξε και αυτό. Είτε με πάροχο ή όχι, δεν αλλάζει. Τα πράγματα περιπλέκονται πολύ και αν κάτι σου ξεφύγει, θα μπορούν πολύ εύκολα να τσεκάρουν αν κόπηκε δ.α και να σου ρίξουν το πρόστιμο. δεν το λεω για το δελτιο το λεω γιατι δεν θα μπλεκουν με το ΦΗΜ. εγω τα εχω παρει απο φοβο
NiKoSmile Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 8 ώρες πριν, 1comment είπε Μαγαζιά χωρίς πελάτες χονδρικής που καλύπτονται με τη ΦΗΜ γιατί να πάνε σε πάροχο; Για τα δελτία αποστολής; Να φτιάξει το κράτος τη δωρεάν εφαρμογή να μας καλύπτει. Αν και το θέμα στα δ.α. δεν είναι πάροχος ή όχι. Είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Πρέπει στην ουσία να παρακολουθείς ακόμα και τα εμπορεύματα που σου φέρνουν αν έχουν κόψει δελτίο οι προμηθευτές. Αν δεν έχουν κόψει, έχεις υποχρέωση να κόψεις εσύ σύμφωνα με το νόμο. Δεν το έκανες; Δεν έλεγξες τον προμηθευτή αν σου έκοψε; Πρόστιμο 500Ε που θα γίνει 5000 μέχρι το Δεκέμβριο. Η κουριερ έκοψε δελτίο για την επιστροφή πελάτη στο μαγαζί σου; Έλεγξε και αυτό. Είτε με πάροχο ή όχι, δεν αλλάζει. Τα πράγματα περιπλέκονται πολύ και αν κάτι σου ξεφύγει, θα μπορούν πολύ εύκολα να τσεκάρουν αν κόπηκε δ.α και να σου ρίξουν το πρόστιμο. Να δεις που οι πάροχοι θα προσφέρουν και υπηρεσίες διασύνδεσης και παρακολούθησης/ιχνηλασιμότητας εμπορευμάτων. Οριζόντια διασύνδεση μεταξύ επιχειρήσεων, courier και λοιπών τρίτων. Με το κινητό θα βλέπεις και θα ξέρεις τα πάντα real time. Κάτι σαν το flightradar24 😶🌫️.
1comment Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Να δεις που οι πάροχοι θα προσφέρουν και υπηρεσίες διασύνδεσης και παρακολούθησης/ιχνηλασιμότητας εμπορευμάτων. Οριζόντια διασύνδεση μεταξύ επιχειρήσεων, courier και λοιπών τρίτων. Με το κινητό θα βλέπεις και θα ξέρεις τα πάντα real time. Κάτι σαν το flightradar24 😶🌫️. Προφανώς θα γίνει αυτό αλλά δεν είναι εκεί το θέμα όπως είπα. Το θέμα είναι ότι η κάθε επιχείρηση πλέον πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ακόμα και σε ότι παραλαμβάνει (εκτός του τι στέλνει) γιατί αν ο εκδότης δεν έκοψε δελτίο αποστολής, η ευθύνη πάει στον παραλήπτη να εκδώσει. Φαντάσου πόσο συχνά μια επιχείρηση μπορεί να παραλαμβάνει εμπορεύματα. Πολλές φορές και για αστεία ποσά. Για καθετί, πρέπει να τσεκάρει αν κόπηκε δ.α από τον αποστολέα. Ο πάροχος δεν πρόκειται να σε βοηθήσει σε αυτό. Εσύ πρέπει να το κάνεις κι αν σου διαφύγει το οτιδήποτε ή θεωρείς ότι πάντα ο προμηθευτής σου θα βγάζει δ.α, την πάτησες! Το ξαναβάζω για να το δουν κι άλλοι: Ο Λήπτης των αποθεμάτων, όταν συναλλάσσεται είτε με μη υπόχρεους στην έκδοση παραστατικών διακίνησης είτε με υπόχρεους εκδότες που αρνούνται την έκδοση ή εκ παραδρομής δεν εξέδωσαν παραστατικό διακίνησης είτε σε περίπτωση που παραλαμβάνει αποθέματα και διαπιστώνει πλεονάσματα ή ελλείμματα εκδίδει Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από 1comment
NiKoSmile Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, 1comment είπε Προφανώς θα γίνει αυτό αλλά δεν είναι εκεί το θέμα όπως είπα. Το θέμα είναι ότι η κάθε επιχείρηση πλέον πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ακόμα και σε ότι παραλαμβάνει (εκτός του τι στέλνει) γιατί αν ο εκδότης δεν έκοψε δελτίο αποστολής, η ευθύνη πάει στον παραλήπτη να εκδώσει. Φαντάσου πόσο συχνά μια επιχείρηση μπορεί να παραλαμβάνει εμπορεύματα. Πολλές φορές και για αστεία ποσά. Για καθετί, πρέπει να τσεκάρει αν κόπηκε δ.α από τον αποστολέα. Ο πάροχος δεν πρόκειται να σε βοηθήσει σε αυτό. Εσύ πρέπει να το κάνεις κι αν σου διαφύγει το οτιδήποτε ή θεωρείς ότι πάντα ο προμηθευτής σου θα βγάζει δ.α, την πάτησες! Το ξαναβάζω για να το δουν κι άλλοι: Ο Λήπτης των αποθεμάτων, όταν συναλλάσσεται είτε με μη υπόχρεους στην έκδοση παραστατικών διακίνησης είτε με υπόχρεους εκδότες που αρνούνται την έκδοση ή εκ παραδρομής δεν εξέδωσαν παραστατικό διακίνησης είτε σε περίπτωση που παραλαμβάνει αποθέματα και διαπιστώνει πλεονάσματα ή ελλείμματα εκδίδει Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής. Εδώ τώρα πρέπει να βάλεις όρο στους προμηθευτές σου (από τώρα) ότι σε λίγο υποχρεούνται να κόβουν ΔΑ πριν από την αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν παραλαμβάνεις... Γιατί αν τους αφήσεις χύμα δε θα κόβουν τίποτα και θα τρέχεις εσύ.
1comment Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Εδώ τώρα πρέπει να βάλεις όρο στους προμηθευτές σου (από τώρα) ότι σε λίγο υποχρεούνται να κόβουν ΔΑ πριν από την αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν παραλαμβάνεις... Γιατί αν τους αφήσεις χύμα δε θα κόβουν τίποτα και θα τρέχεις εσύ. Καταλαβαίνεις τι θα γίνει στην αγορά αν ο καθένας εκβιάζει τον προμηθευτή "κόψε δ.α. αλλιώς δεν θα παραλάβω". Που δεν παίζει το δεν θα παραλάβω γιατί συνήθως είναι προπληρωμένα τα εμπορεύματα με κατάθεση. Είναι λάθος αυτό το σκέλος του νόμου περί υποχρέωσης του παραλήπτη να εκδόσει σε περίπτωση μη έκδοσης του αποστολέα. Προσθέτει εξτρα δουλειά σε όλες τις επιχειρήσεις & εξτρα μεγάλη ευθύνη περί προστίμου. Να έχεις ευθύνη για ότι στέλνεις το καταλαβαίνω αν και με την απόδειξη ή τιμολόγιο θα πρεπε να είσαι οκ. Να έχεις ευθύνη για την ευθύνη του άλλου που σου στέλνει;; Το γέλιο θα πέσει με τις εταιρίες κουριερ που σε επιστροφή πελάτη, πρέπει να μας κόβουν δ.α. Εκεί να δεις συνεννόηση. Το ίδιο και όταν κάνουν δρομολόγιο με τα δέματα προς τον παραλήπτη. Δεν έχουν καν εφαρμόσει διάφορες υποχρεώσεις της ααδε. Π.χ. στα τιμολόγια που μου στέλνει μεγάλη εταιρία κουριερ δεν έχει ούτε μαρκ, ούτε qr. Πράγμα υποχρεωτικό εδώ και μήνες. Συνεχίζει να κόβει τιμολόγια όπως τα έκοβε πριν. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από 1comment
NiKoSmile Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 43 λεπτά πριν, 1comment είπε Καταλαβαίνεις τι θα γίνει στην αγορά αν ο καθένας εκβιάζει τον προμηθευτή "κόψε δ.α. αλλιώς δεν θα παραλάβω". Που δεν παίζει το δεν θα παραλάβω γιατί συνήθως είναι προπληρωμένα τα εμπορεύματα με κατάθεση. Είναι λάθος αυτό το σκέλος του νόμου περί υποχρέωσης του παραλήπτη να εκδόσει σε περίπτωση μη έκδοσης του αποστολέα. Προσθέτει εξτρα δουλειά σε όλες τις επιχειρήσεις & εξτρα μεγάλη ευθύνη περί προστίμου. Να έχεις ευθύνη για ότι στέλνεις το καταλαβαίνω αν και με την απόδειξη ή τιμολόγιο θα πρεπε να είσαι οκ. Να έχεις ευθύνη για την ευθύνη του άλλου που σου στέλνει;; Το γέλιο θα πέσει με τις εταιρίες κουριερ που σε επιστροφή πελάτη, πρέπει να μας κόβουν δ.α. Εκεί να δεις συνεννόηση. Το ίδιο και όταν κάνουν δρομολόγιο με τα δέματα προς τον παραλήπτη. Δεν έχουν καν εφαρμόσει διάφορες υποχρεώσεις της ααδε. Π.χ. στα τιμολόγια που μου στέλνει μεγάλη εταιρία κουριερ δεν έχει ούτε μαρκ, ούτε qr. Πράγμα υποχρεωτικό εδώ και μήνες. Συνεχίζει να κόβει τιμολόγια όπως τα έκοβε πριν. Η αγορά δεν αντέχει τέτοιες τρέλες για πολύ. Το πιο λογικό απ’ όλα: να ενσωματωθεί το δελτίο αποστολής μέσα στο τιμολόγιο/απόδειξη. Όσο κρατάμε διαχωρισμένα τα παραστατικά, διπλασιάζουμε τον φόρτο και τριπλασιάζουμε την ευθύνη.
1comment Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Η αγορά δεν αντέχει τέτοιες τρέλες για πολύ. Το πιο λογικό απ’ όλα: να ενσωματωθεί το δελτίο αποστολής μέσα στο τιμολόγιο/απόδειξη. Όσο κρατάμε διαχωρισμένα τα παραστατικά, διπλασιάζουμε τον φόρτο και τριπλασιάζουμε την ευθύνη. Η εψιλον έχει βάλει αυτή τη δυνατότητα. Έχω πάρει τιμολόγια που από κάτω γράφουν και δελτίο αποστολής με το αντίστοιχο qr. Για τις αποδείξεις μέσω ΦΗΜ έχει διευκρίνιση ο νόμος ότι πρέπει να κόβουμε ξεχωριστά τα παραστατικά. Προφανώς λόγω ότι δεν είναι εφικτό μεσω φημ να γίνει κάτι άλλο. Εκτός αν κάνουν κάποια αναβάθμιση οι εταιρίες γιατί ο νόμος αναφέρει επίσης ότι οι αποδείξεις-τιμολόγια πρέπει να φέρουν ένδειξη διακίνησης υποχρεωτικά. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι 1-12 θα έχουν διευκρινιστεί όλα αυτά και τα πρόστιμα δεν θα πάνε στο 5χιλιαρο για όλες τις περιπτώσεις. Το θεωρώ πολύ βαρύ να υπάρχει τέτοιο πρόστιμο για δ.α. ενώ για μη έκδοση απόδειξης το πρόστιμο είναι πολύ μικρότερο. Αδιανόητη διαφορά. Ας βάλουν το 5χιλιαρο στο λαθρεμπόριο καυσίμων. Με 2-3 5χιλιαρα μια μικρή επιχείρηση την κλείνουν κανονικά.
NiKoSmile Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 1comment είπε Η εψιλον έχει βάλει αυτή τη δυνατότητα. Έχω πάρει τιμολόγια που από κάτω γράφουν και δελτίο αποστολής με το αντίστοιχο qr. Για τις αποδείξεις μέσω ΦΗΜ έχει διευκρίνιση ο νόμος ότι πρέπει να κόβουμε ξεχωριστά τα παραστατικά. Προφανώς λόγω ότι δεν είναι εφικτό μεσω φημ να γίνει κάτι άλλο. Εκτός αν κάνουν κάποια αναβάθμιση οι εταιρίες γιατί ο νόμος αναφέρει επίσης ότι οι αποδείξεις-τιμολόγια πρέπει να φέρουν ένδειξη διακίνησης υποχρεωτικά. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι 1-12 θα έχουν διευκρινιστεί όλα αυτά και τα πρόστιμα δεν θα πάνε στο 5χιλιαρο για όλες τις περιπτώσεις. Το θεωρώ πολύ βαρύ να υπάρχει τέτοιο πρόστιμο για δ.α. ενώ για μη έκδοση απόδειξης το πρόστιμο είναι πολύ μικρότερο. Αδιανόητη διαφορά. Ας βάλουν το 5χιλιαρο στο λαθρεμπόριο καυσίμων. Με 2-3 5χιλιαρα μια μικρή επιχείρηση την κλείνουν κανονικά. Τα πρόστιμα στην Ελλάδα δεν έχουν λογική, έχουν τιμωρητικό και εισπρακτικό χαρακτήρα. Αν λειτουργείς στο όριο περιμένοντας "να δούμε τι θα γίνει", είναι θέμα χρόνου να πατήσεις την πεπονόφλουδα. Στήσε τώρα τη διαδικασία σου και ενημέρωσε τους προμηθευτές σου! Αν χαλαρώσουν τα πράγματα, χαλαρώνεις και εσύ. Μη περιμένεις το κράτος να σε λυπηθεί.
1comment Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 13 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Τα πρόστιμα στην Ελλάδα δεν έχουν λογική, έχουν τιμωρητικό και εισπρακτικό χαρακτήρα. Αν λειτουργείς στο όριο περιμένοντας "να δούμε τι θα γίνει", είναι θέμα χρόνου να πατήσεις την πεπονόφλουδα. Στήσε τώρα τη διαδικασία σου και ενημέρωσε τους προμηθευτές σου! Αν χαλαρώσουν τα πράγματα, χαλαρώνεις και εσύ. Μη περιμένεις το κράτος να σε λυπηθεί. Προσωπικά είμαι καλά ενημερωμένος και δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Τα περισσότερα εμπορεύματα πηγαίνω ο ίδιος και τα παίρνω. Αλλά βλέπω ότι πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα και θα βρεθούν προ εκλήξεων. Δεν είναι κανείς ενήμερος αν έχει υποχρέωση να βγάλει δ.α και πότε. Σε όσους συναδέλφους με eshop το έχω πει, δεν ξέρει κανείς τίποτα.
NiKoSmile Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, 1comment είπε Προσωπικά είμαι καλά ενημερωμένος και δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Τα περισσότερα εμπορεύματα πηγαίνω ο ίδιος και τα παίρνω. Αλλά βλέπω ότι πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα και θα βρεθούν προ εκλήξεων. Δεν είναι κανείς ενήμερος αν έχει υποχρέωση να βγάλει δ.α και πότε. Σε όσους συναδέλφους με eshop το έχω πει, δεν ξέρει κανείς τίποτα. Θα ενημερωθούν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο χάος που προκλήθηκε τότε με την διασύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα