Gorditto Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Καλησπερα παιδες ! Καλο καλοκαιρι ! Πηρα μια action camera (OsmoAction4) και το συστημα μου δεν κανει αναπαραγωγη βιντεο 4Κ , ουτε καν 2,7 . δειχνει εικονα σε αργη κινηση και καθολου ηχο.... Εαν παρω αυτη καρτα θα λυθει το θεμα??? ( Gigabyte GeForce GT 710 2GB GDDR3) . Επισης θα κουμπωνει στη μητρικη μου, εχει PCIe 16 ενω η καρτα λεει PCI Express x8 2.0 . Ευχαριστω εκ των προτερων !
Aten-Ra Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, Gorditto said: Καλησπερα παιδες ! Καλο καλοκαιρι ! Πηρα μια action camera (OsmoAction4) και το συστημα μου δεν κανει αναπαραγωγη βιντεο 4Κ , ουτε καν 2,7 . δειχνει εικονα σε αργη κινηση και καθολου ηχο.... Εαν παρω αυτη καρτα θα λυθει το θεμα??? ( Gigabyte GeForce GT 710 2GB GDDR3) . Επισης θα κουμπωνει στη μητρικη μου, εχει PCIe 16 ενω η καρτα λεει PCI Express x8 2.0 . Ευχαριστω εκ των προτερων ! 1. Αγόρασε 2x8GB DDR4 2400 σαν αυτές στο link (https://www.skroutz.gr/s/8849022/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x8GB-kai-Tachytita-2400-gia-Desktop-F4-2400C15D-16GIS.html ) 2. Βγάλε την GT220 που έχει το σύστημα 3. Τρέξε 4Κ video από την Intel HD630 που έχει ο επεξεργαστής σου Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Aten-Ra 1 1
Gorditto Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου Ευχαριστω για τη βοηθεια ! Ειπα και εγω θα τη σκαπουλαρω ανεξοδα Το δοκιμασα με 8Gb Ram και παιζει κανονικα. Ισως μια μικρη καθυστερηση. Το προβλημα τωρα ειναι οτι δε μου εμφανιζει τη δευτερη οθονη.... το εψαξα αλλα δεν. Επισης το μοναδικο παιχνιδι που παιζω : MOHAA spearhead δεν το ανοιγει καν. Δε φορτωνει το OpenGL subsystem. Οποτε ξαναγυρναω στις προηγουμενες ρυθμισεις αλλα τωρα δε βλεπω BIOS screen ααααααααααααα .
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς σε τι mode τραβάς. Η κάμερα έχει τα παρακάτω... Αν θέλεις να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι άνετα τα βίντεο σου κατέβασε την στα 1080p/60fps και σε h.264. Αυτό θα σε καλύψει φαντάζομαι άνετα. Εννοείτε ότι η 220 (και η 710) είναι για τα μπάζα και δεν ενδεικνύονται για τέτοια βίντεο. Για να πας σε hevc 2.7k / 4k και να μπορείς να επεξεργαστείς και τα βίντεο άνετα, θέλεις και μια κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει αυτά τα φορμάτ. Εγώ θα πήγαινα σε 1660 super (μεταχειρισμένη) και πάνω και εννοείτε 8gb ram τουλάχιστον. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από micos000 1
Gorditto Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου To να τα βλεπω για αρχη θα ηταν καλα. Εχω ριξει λιγο τη ποιοτητα ---> 2.7k 16:9 60 fps με HEVC format . Κατεβασα κατι codec pack για windows , κατι βλεπω αλλα σε αργη κινηση και χωρις ηχο. Πρεπει να ανεβασω Youtube για να δω κανονικα το βιντεο. Δοκιμασα σε 1080p αλλα δε μου αρεσει η ποιοτητα , ουτε το h.264 . Η GT 710 δε κανει για playback τουλαχιστον? Καλα αστο για επεξεργασια δεν το σκεφτομαι καν. Ειμαι και τυχερος που πηρα Osmo και οχι Insta360 , οπου θα επρεπε να παρω καινουργιο PC
Λύση micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου Λύση Δημοσ. 15 Ιουνίου To hevc είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι η ανάλυση. Τι bitrate χρησιμοποιείς; Στο λινκ παρακάτω έχει τι υποστηρίζουν οι διάφορες κάρτες τις nvidia για εγγενή αναπαραγωγή. https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_NVDEC Η 710 σηκώνει μέχρι h264. Για h265 θέλεις gtx 750/950/960. Αν δε θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά δες για κάποια 1030 τουλάχιστον από τις αγγελίες. 2
micos000 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Gorditto είπε Το Bitrate που το βλεπω? Δεξί κλικ στο βίντεο->Ιδιότητες->καρτέλα Λεπτομέρειες->"Ταχύτητα δεδομένων" στο τμήμα Βίντεο. Να προσθέσω ότι για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την επιτάχυνση της κάρτας γραφικών στην αναπαραγωγή θα πρέπει να βλέπεις τα βίντεο σου με κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει επιτάχυνση υλικού π.χ. mpc-hc (το αναφέρει σαν dxva). Το vlc έχει και αυτό αλλά παλαιότερα το απέφευγα γιατί η υλοποίηση ήταν λίγο ...buggy και δεν ξέρω αν το διόρθωσαν. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής των windows δεν ξέρω αν το υποστηρίζει (και ειλικρινά δε με νοιάζει) Επεξ/σία 16 Ιουνίου από micos000 1
korakios Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Όπως σου είπαν , η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών παίζει το φορμάτ της κάμερας Το οτι βλέπεις το video σε αργή κίνηση είναι θέμα software . Κακώς κατέβασες codecs , συνήθως προκαλούν μπελάδες . Με το VLC και ενεργοποίηση της επιτάχυνσης γραφικών θα έπρεπε να τα παίζει άνετα 1
micos000 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δοκίμασες αυτό που σου είπαν παραπάνω, δηλαδή να αφαιρέσεις την 220 και να προσπαθήσεις με την ενσωματωμένη; Το mohaa (ουάου. Που το θυμήθηκες; Τρομερή σειρά η παλιά με το spearhead και το breakthrough) δοκίμασε να αλλάξεις το σύστημα γραφικών σε directx αντί για opengl. Επίσης, αν παίζεις παλιά παιχνίδια βάλε απαραίτητα και directx 9.0c june 2010. Όταν βάλεις το directx9 ξαναδοκίμασε το παιχνίδι και άλλαξε τα γραφικά σε diectx. EDIT: Δες αυτό.... Αναφορά σε κείμενο The integrated Intel HD Graphics 630 has 24 Execution Units (similar to previous HD Graphics 530) running at 350 - 1150 MHz. The performance depends a lot on the memory configuration; it should be comparable to a dedicated Nvidia GeForce 920M in combination with fast DDR4-2133 dual-channel memory. Contrary to Skylake, Kaby Lake now supports hardware decoding for H.265/HEVC Main 10 with a 10-bit color depth as well as Google's VP9 codec. The dual-core Kaby Lake processors, which were announced in January, should also support HDCP 2.2. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από micos000
Gorditto Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου Ναι το δοκιμασα και εμπλεξα . Εγραψα πιο πανω . Δε ξεχνιουνται τετοιες παιχνιδαρες. 25 χρονια οργωνω εκει μεσα. Κατεβασε να παιξεις https://gunclan.org/downloads/ Gun server - rifle only . Καθε μερα μετα τις 11 και σκ γινεται μαχη , πανω απο 20 ατομα. Να βγαλω το directx12 και να βαλω 9 δηλαδη?
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Το έχω το πακέτο από gog (drm free) και το δοκίμασα. Όντως πετάει σφάλμα opengl. Το έλυσα (κατά ένα μέρος) αλλάζοντας στο αρχείο config την επιλογή viewport από 2 σε 1 και γύρισε σε windowed όπου έβαλα και μια καλή ανάλυση και παίζει χωρίς σφάλματα. 5 ώρες πριν, Gorditto είπε Να βγαλω το directx12 και να βαλω 9 δηλαδη? Δεν βγάζεις τίποτα, άσε που δεν μπορείς κιόλας. Τα dx μπαίνουν προσθετικά όπως τα .net 1
Gorditto Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 'Αι σε εβαλα σε μπελαδες! Τι ειναι το gog και το drm ? Βρηκα δυο καρτες : GT 1030 - 960GTX, τελικα αγορασα τη 2η (μου αρεσε καλυτερα στο ματι ) Λυθηκε το θεμα με τα βιντεο. Τα παιζει κανονικα. Μου κανε μια μαγκια οταν περασα gpu drivers , Με το που ολοκληρωθηκε εσκασε Blue screen . Στο επομενο δε μου ανοιγε το NVIDIA app και το εκανα Uninstall τελειως. To μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι δε μου εμφανιζει το BIOS screen. Μπαινει κατ ευθειαν σε windows. To confilct εγινε οταν χρησιμοποιησα την ενσωματωμενη καρτα του επεξεργαστη. Εβγαλα μπαταρια απο mobo αλλα δεν λυθηκε . Επειδη χρησιμοποιω 2 Monitor και η καρτα δεν εχει εξοδο VGA , εβαλα ενα HDMI αλλα μολις κλεισω το PC η οθονη μενει αναμμενη. Γιατιιιιιιι? Εναν οδηγο για ορθη χρηση της καρτας που μπορω να βρω?Με τις θερμοκρασιες τι παιζει? Πρεπει να κανω ρυθμισεις γενικα? Τι ρυθμισεις να κανω για να βαραω πιο γρηγορα στο MOHAA ? Καλα εγινε μακελειο σημερα... πονεσαν τα δαχτυλα (ειδικα το 4ο και 5ο) , τωρα σχολασαμε. Βαραγα πιο γρηγορα με την 960 σε σχεση με την GT220 ή ηταν Placebo effect ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα