Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το GOG (Good Old Games) είναι site με παλαιότερα παιχνίδια που ξαναεκδόθηκαν με χαμηλότερη τιμή και χωρίς DRM (Digital Rights Management) Free, δηλαδή στην ουσία χωρίς το σύστημα προστασίας τους για να μην μπορείς να τα αντιγράψεις που που απαιτούσαν crack για να παίξουν "ελεύθερα" (origin, epic, steam, dvd στο drive, denuvo κτλ). Κατά καιρούς βγάζουν διάφορα πακέτα σε προσφορά ή εντελώς δωρεάν. Για παράδειγμα το πακέτο του mohaa με τα δύο expansions (war chest) το έχει στα 9.19€. Επίσης βγάζει και πολλά discounts σε τιμή χώμα, όπως το hitman, το legacy of kain, το DeusEx GOTY edition, κάτω από 1€.

https://www.gog.com/en/games?priceRange=0.39,10&discounted=true&hideDLCs=true

Από εκεί έχω χτυπήσει το Wolfenstein: Enemy Territory και το Quake II RTX δωρεάν (ακόμα τα έχει). Απλά τα κατεβάζεις, τα στήνεις και παίζεις.

Ένα ακόμα που μπορείς να βλέπεις είναι στην Epic. Αν κάνεις λογαριασμό μπορείς να βάζεις στο account σου δωρεάν παιχνίδια που βγάζει κάθε εβδομάδα (την πρωτοχρονιά βγάζει ένα κάθε μέρα για κανά μήνα). 

https://store.epicgames.com/en-US/free-games

Θα περιμένεις λίγο να εμφανίσει τα παιχνίδια που από κάτω από την εικόνα τους θα γράφουν "FREE NOW" σε μπλε πλαίσιο. Και από εκεί έχω χτυπήσει κατά καιρούς μερικά διαμαντάκια δωρεάν. Θέλει όμως τον client της Epic για να τα κατεβάσεις (not DRM Free ;) ).

9 ώρες πριν, Gorditto είπε

Βρηκα δυο καρτες : GT 1030 - 960GTX, τελικα αγορασα τη 2η (μου αρεσε καλυτερα στο ματι ;) )

Κοίτα, η 960 είναι πιο "δυνατή" σίγουρα αλλά τραβάει πολύ ρεύμα και ίσως είναι λίγο υπερβολική για αυτό που την θέλεις, άσε που είναι και αρκετά παλιά. Η 1030, αν και πιο αδύναμη, θα σε κάλυπτε καλύτερα και με νεώτερα features. Όπως και να 'χει όμως, με 'γειά.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω dod και δεν το ήξερα. Ναι Warchest λέγεται, σε ένα γκρι κουτι. 15ε πρέπει να το είχα πάρει. 

Ε άμα δεν είσαι σχετικός, με λάθος κριτήρια θα επιλέγεις... Θα ήταν καλύτερη η 1030 ε? Οκ 

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! 

Δημοσ.

Ελυσα και το θεμα με το Bios screen Που δεν εμφανιζε οταν συνδεεα και τις 2 οθονες.... μετα απο πολλες ωρες :D:D :D Τελικα εφταιγε το καινουργιο καλωδιο DVI που πηρα ( Ηθελα 3μετρο για να παιξω ενα καλο cable managment) ... 

Αυτα ! Μετα απο τοση δουλεια, παω να παιξω κιθαρα :D 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...