Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ηρθε σήμερα η παραγγελια απο aliexpress το Σαββατο η την κυριακη θα το περασω.θελω να ρωτησω λιγάκι,μεσα έχει ένα cd αλλα ει΄ναι πολύ μικρό,και το pc μου έχει dvd θέση,αλλά το μεγάλο ,κάνει αυτο το μικρό να τοποθετηθει εκει να περάσω τους drivers;κατα δεύτερον άν τους περάσω χειροκινητα πρέπει να τους κατεβασω,και με ethernet καλωδιο θέλει;η και με το υπάρχον wifi γινετε;

Δημοσ.
9 hours ago, iliata2410 said:

λοιπον ηρθε σήμερα η παραγγελια απο aliexpress το Σαββατο η την κυριακη θα το περασω.θελω να ρωτησω λιγάκι,μεσα έχει ένα cd αλλα ει΄ναι πολύ μικρό,και το pc μου έχει dvd θέση,αλλά το μεγάλο ,κάνει αυτο το μικρό να τοποθετηθει εκει να περάσω τους drivers;κατα δεύτερον άν τους περάσω χειροκινητα πρέπει να τους κατεβασω,και με ethernet καλωδιο θέλει;η και με το υπάρχον wifi γινετε;

και γενικα ναι το μικρο cd καθεται κανονικα στο μεγαλο tray.θα δεις οτι εχει αυλακι.

δεν παιζουν τα μικρα cd μονο σε dvd,cd συσκευες που δεν εχουν tray και τραβανε το cd.

Δημοσ.

καλημέρα σας. εγκατέστησα το πρωί την κάρτα ,και ολα οκ.επειδη δουλευει με wifi στην αρχη δεν αβαγνωριζε τιποτα,και εβαλα το cd που ειχε και ολα καλα.μεχρι 210 ταχυτητα με 300 οπτικη(το ρουτερ ειναι μακρια 20 μετρα περιπου).το μονο προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το μπλουτουθ ,πηγα στην διαχειρηση συσκευων και δυστηχως δεν το βρισκω. προφανως το pc δεν ειναι συμβατο να δουλεψει με μπλουτουθ.εχετε υποψη εβαλα το καλωδιο για μπλουτουθ οπως οι οδηγιες που με ειπατε.σας βαζω καποιες εικονες και πειτε μου αν πρεεπι να αλλαξω κατι.κοντα στην καρτα γραφικων το εχω.

Spoiler

20250720_112337.jpg.94fa25461eb7acbcd196909fffe1a93d.jpg20250720_112333.jpg.9790908ce9bb166c1410d0194f0655a0.jpg

λιγο με τις διαστασεις εικονας ειχα θεμα οποτε συμπερσμα μπορειτε πιστευω να βγαλετε

Δημοσ.

νομιζω οτι κατι δεν εχεις βαλει σωστα στο πλακετακι.

Για αρχη βαλε το καλωδιο απευθειας στην μητρικη , και βαλε και drivers απο το δισκακι και δεν εαν παιζει .
Ενα βημα την φορα , δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας 

Υποψην στα win11 πρεπει να το ενεργοποιησεις 

image.png.31252272f95675ba2e346f594065736d.png

image.png.f61ea8e189804b1ce1f71ac9f0e6c3b9.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, villasg είπε

Για αρχη βαλε το καλωδιο απευθειας στην μητρικη

αν το κανω αυτο δεν θα λειτουργει κατι ,διοτι οπως ειχα προαναφερει δεν ειχα ελευθερο χωρο ,και αναγκαστηκα πηρα τον διαχωριστη.τα win 10 εχω.οταν λες drivers να τα ξαναεγκαταστησω λες απο την αρχη; μονο για μπλουτουθ τους drivers;εκτος αν εννοεις στην αρχη απευθειας στην μητρικη και ας μεινη καποια φισα εξω,και οταν ενεργοποιηθει,τοτε να βαλω τον διαχωριστη;

Δημοσ.

Αυτο θα το κανεις για να δεις οτι δουλευει το BT ( συνδεμενο στην Motherboard ) , μετα βαζεις τα υπολοιπα , check Θα κανεις τωρα με αυτο μονο αυτο θα βαλεις το αλλο στον αερα θα μεινει για τον ελεγχο 

7 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

αν το κανω αυτο δεν θα λειτουργει κατι

το πιο πιθανο οι θυρες Usb μπρωστα clain main 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, villasg είπε

το πιο πιθανο οι θυρες Usb μπρωστα clain main 

Δεν ξέρω τα 2 φισακια που είχα ήδη από που είναι.τελος πάντων το απόγευμα με ησυχία θα δοκιμάσω αυτό που λες ,απλά πες μου αν πρέπει το δίσκο με τους drivers από την αρχή αν πρέπει να περάσω ,και αν είναι μόνο για μπλουτουθ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην βαλεις τιποτα απο αυτα που ειχες παρα μονο της καρτας το καλωδιο να δεις εαν δουλευει ( εφοσον το ενεργοποιησεις οπως σου ειπα ) 

Περνας και τα 2 το 1ο ειναι το bt

image.png.013dad7f29bbc38eb326529a8e4a8ae7.png

Απλα ειναι παλια και μετα την εγκατασταση  πρεπει να βαλεις τα νεωτερα απο την ιντελ πιο καλα μεσω https://www.intel.com/content/www/us/en/support/intel-driver-support-assistant.html

image.png.6f6900f6c0825a8c1ba0a3a178cff3e4.png

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα οκ με μπλουτουθ ,έκανα το εξής.έβαλα κατευθειαν στην μητρικη το καλωδιο μπλουτουθ το ενα το ειχα στον αερα,και οταν ενεργοποιηθηκε,ξαναεβαλα τον διαχωριστη,τωρα αυτο που θα ρωτησω για να κανω update τους drivers εφοσον δεν εχω καλωδιο ethernet θα παω εδω να τους κατεβασω ;κατα δευτερον το μπλουτουθ αν το εχω ανοιχτο συνεχεια υπαρχει θεμα ;η καλυτερα οταν το χρειαζομαι να το ενεργοποιω;

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/18649/intel-wireless-bluetooth-drivers-for-windows-10-and-windows-11.html

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.

Αφού δουλεύει το wifi σου τώρα απλά 

9 ώρες πριν, villasg είπε

1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

κατα δευτερον το μπλουτουθ αν το εχω ανοιχτο συνεχεια υπαρχει θεμα ;η καλυτερα οταν το χρειαζομαι να το ενεργοποιω;

Ότι και να κάνεις δεν έχει σημασια

Δημοσ.

δεύτερη ημέρα και τα αποτελέσματα ικανοποιητικά,με ρουτερ nova 300 η ταχυτητα φτανει με την καρτα που εβαλα μεχρι 220 ,λογικό ειναι αφου το ρούτερ ειναι λιγο παραπέρα και μεσολαβει λιγο τοιχος.με ενα acess point λυνετε το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...