Sarrisa Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Γεια και χαρά σε όλους! Αρχικά να πω πως δυσκολεύτηκα να αποφασίσω αν θα έπρεπε να ανοίξω αυτό το θέμα καθόσον δεν αναζητώ smartphone αλλά δεν βρήκα εδώ, κάτι σχετικό με κινητά απλής χρήσης που θέλω. Βέβαια, απλής χρήσης ναι, αλλά όχι ....τυραννόσαυρο Rex 😄 Τώρα έχω ένα Nokia τέτοιου τύπου, αλλά βλέπω να θέλει να με εγκαταλείψει οπότε είναι νομίζω η ώρα να κάνω ένα βήμα προς την τεχνολογία 😃 Αυτό που θέλω κύρια είναι, να έχει ραδιόφωνο, να έχει 4G, Bluetooth, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, κάμερα, ελληνικό μενού, το πολύ μέχρι 40€ να είναι τσέπης αλλά όχι mini και να κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ένας λόγος που θέλω να κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι και για τον φορτιστή. Τώρα, δευτερευόντως δεν ξέρω κατα πόσο υπάρχουν πιθανότητες αυτός ο απλός τύπος κινητού να μπορεί να σκανάρει QR code, θα το ήθελα. Στα + του θα ήθελα να είναι ιδανικά, η μεγάλη και φωτεινή οθόνη, και να μπορώ να βλέπω τις λειτουργίες του στο φως της ημέρας. Η λατρεία μου είναι τα Nokia ! Έχω δει κάποια, αλλά θα ήθελα πρώτα τα δικά σας φώτα! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
CaptainChris Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 40€; Μόνο ο φορτιστής των νέων κινητών έχει τόσο. Στα κινητά δεν υπάρχει πλέον ραδιόφωνο ούτε και φορτιστής είναι οδηγεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δύσκολο να βρεις συσκευή με τόσα λίγα χρήματα. Ψάξε στο Σκρούτζ.
Sarrisa Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @CaptainChris μιλάμε για απλό κινητό, με πλήκτρα. Δεν ενδιαφέρομαι για έξυπνα τηλέφωνα. Εν πάσι περιπτώσει δεν βοήθησες και πολύ, αλλά ευχαριστώ για την ιδέα να ψάξω στο Σκρούτζ. Αν δεν υπάρξουν άλλες ιδέες, θα δω τι θα κάνω. Τα TCL όπως το TCL OneTouch 4021 και TCL OneTouch 4041 (19,00€ και 25,00€ αντίστοιχα) είναι αξιόπιστα; Δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω πως θα έχουν ελληνικό μενού γιατί υπάρχει η TCL Greece Αν ξεφύγω από το "μέχρι" και πάω στο "γύρω στα" 40€ ας πούμε αυτό -> https://www.electroholic.gr/el/product/PHONOK00162?ref=bestprice.gr ή κάποιο αυτού του είδους, μπορεί να διαβάσει QR code? Nokia 8210 4G Dual Sim Blue : οθόνη 2.8 " TFT-LCD, 4G Επεξ/σία 16 Ιουνίου από Sarrisa
Λύση Donalhioy Δημοσ. 16 Ιουνίου Λύση Δημοσ. 16 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Sarrisa είπε Αν ξεφύγω από το "μέχρι" και πάω στο "γύρω στα" 40€ ας πούμε αυτό -> https://www.electroholic.gr/el/product/PHONOK00162?ref=bestprice.gr ή κάποιο αυτού του είδους, μπορεί να διαβάσει QR code οχι, μονο τα κινητα που ειναι smartphone διαβαζουν qr code για την περιπτωση σου το νοκια που λες ειναι μια χαρα
Sarrisa Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου @Donalhioy ευχαριστώ για την απάντηση. Αν δεν υπάρξουν άλλες απαντήσεις θα μείνω σε αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα