Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Άσε. Κι εγώ παθόν. Μετά από μετακόμιση μου πέταξαν 100άδες κόμιξ Αγόρι, Τρουένο, Βαβούρα, super boy, διάφορα από marvel και dc κτλ. Η απάντηση ήταν "μα καλά, μικημάου (έτσι ακριβώς) θα κρατάμε; ". Πέρασαν 30 χρόνια αλλά ακόμα πονάει. 😢

Εγώ κάπου στην τελευταία μετακόμιση έχασα ένα κουτί με τράπουλες yu gi oh. Προσεγμένες, με τα φακελάκια τους κτλ. Δεν έχουν τεράστια αξία (πέρα από ίσως ορισμένες παρτίδες). Πιο πολύ ήθελα να τα κρατήσω για συναισθηματικούς λόγους, όπως κράτησα Game boy advance picachu edition new york, Nintendo ds κτλ. 

Για κάτι τέτοιους λόγους μετά την τελευταία μετακόμιση είπα να μην πετάξουμε εγκυκλοπαιδειες (1-2) και κάτι άλλα, όπως επίσης ξεκίνησα να μαζεύω και τα παραμύθια της disney που κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο. 

Ωραία η τεχνολογία, αλλά νομίζω κάποια φυσικά αντικείμενα ήταν καλύτερα. Όπως επίσης κάποια στιγμή θέλω να μπω και το τρυπακι των βινυλίων 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, mariosnik_ said:

Αυτη η μάστιγα με μανάδες να καθαρίζουν το σπίτι και όχι μόνο και να κάνουν ότι θέλουν με διαφορα πράγματα που βρίσκουν είτε του παιδιού είτε του συζύγου, ως επί το πλείστον για πέταμα χωρίς να ρωτήσουν πρώτα και μετά νομίζουν ότι έχουν κάνει και το σωστό. Έχω ρίξει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου όσο ζούσε, ανελέητο βρισίδι στην μάνα μου για κάτι τέτοια. Και δεν μπορέσαμε ποτέ να την αλλάξουμε, έμαθα να κλειδώνω τα πράγματα μου σε κάτι ντουλάπες με κλειδαριά τελικά για να ηρεμήσω. Κρίμα για τις κάρτες σου, ασχέτως κόστους, αποτελούν ένα αναμνηστικό και ενθύμιο των παιδικών χρόνων. 

Δλδ αν μας ρωτουσαν πριν 10 χρονια αν υπαρχει προβλημα να τα πεταξουν οτι θα λεγαμε ναι;; Τωρα το σκεφτομαστε ετσι εκ των υστερων.. Που περασαν 25+ χρονια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Αυτη η μάστιγα με μανάδες να καθαρίζουν το σπίτι και όχι μόνο και να κάνουν ότι θέλουν με διαφορα πράγματα που βρίσκουν είτε του παιδιού είτε του συζύγου, ως επί το πλείστον για πέταμα χωρίς να ρωτήσουν πρώτα και μετά νομίζουν ότι έχουν κάνει και το σωστό. Έχω ρίξει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου όσο ζούσε, ανελέητο βρισίδι στην μάνα μου για κάτι τέτοια. Και δεν μπορέσαμε ποτέ να την αλλάξουμε, έμαθα να κλειδώνω τα πράγματα μου σε κάτι ντουλάπες με κλειδαριά τελικά για να ηρεμήσω. Κρίμα για τις κάρτες σου, ασχέτως κόστους, αποτελούν ένα αναμνηστικό και ενθύμιο των παιδικών χρόνων. 

παθων

εχω παρει εκδικηση ομως αθελα μου. εσπασα ενα τεραστιο βαζο με κατι μικρα κοχυλακια. μαζεψα τα παντα και τα εστειλα καδο. τελικα τα κοχυλακια ηταν μαζεμενα ενα ενα (ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ) απο παραλιες τα προηγουμενα 20 χρονια και βαλε. εγω νομιζα τα ειχε αγορασει...

το θυμαται ακομα, μισο αιωνα μετα

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Δλδ αν μας ρωτουσαν πριν 10 χρονια αν υπαρχει προβλημα να τα πεταξουν οτι θα λεγαμε ναι;; Τωρα το σκεφτομαστε ετσι εκ των υστερων.. Που περασαν 25+ χρονια.

Οχι δεν θα ελεγα να τα πεταξουν τα ειχα περιποιημενα σε αλμπουμ και τα κομιξ επισης ανα τευχος αριθμητικα. 

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, forgotten said:

Οχι δεν θα ελεγα να τα πεταξουν τα ειχα περιποιημενα σε αλμπουμ και τα κομιξ επισης ανα τευχος αριθμητικα. 

Ναι αλλα δεν ειχες στο μυαλο σου οτι θα κοστιζαν μια περιουσια τωρα. Και περιποιημενα σε αλμπουμ δε λεει κατι. Θελει τουλαχιστον PSA 8.

Δημοσ.

Έχω από πολύ παλιά κρατημένες εκατοντάδες κάρτες Pokémon και για όποιον θυμάται το πρώτο βιβλίο συλλογής καρτών που είχε βγει με τα πρώτα 151 Pokémon εποχές 2000 το έχω 100% με όλα τα αυτοκόλλητα τελευταίο ήταν το raichu το πιο σπάνιο είχα δώσει 17 αυτοκόλλητα για να το πάρω ποτέ δεν έχω ψάξει αν αξίζουν κάτι όμως. Και να μην αναφέρω τάπες χαμός και εκεί. Προφανώς δεν πετάγονται είναι ανεκτίμητης αξίας για μένα αλλά έχει ενδιαφέρον που αρκετός κόσμος ακόμα συλλέγει. 

Θυμάμαι κάρτες yugioh δεν ασχολήθηκα ποτέ βγήκαν μετά που είχα μεγαλώσει εδώ που ειμαι ένα απόγευμα όλοι τις έκαψαν γιατί μιλάμε για παιδιά που έχουν εκατοντάδες και μάλιστα τις τοπ καρτες για τότε γιατί είχαν διαβάσει ότι είναι του σατανά. Ακόμα το θυμάμαι και με πιάνουν τα γέλια. Σήμερα αξίζουν κάτι χιλιάρικα αυτές οι κάρτες βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Btw ψαχνω να αγορασω φακελακι απο την εκδοση New 151 και δε βρισκω πουθενα! Τα εχουν παρει ολα!! Βρισκω κατι τρελες τιμες τυπου 22 ευρω το ενα φακελακι. Τρελο;;

2 hours ago, Arkin said:

Έχω από πολύ παλιά κρατημένες εκατοντάδες κάρτες Pokémon και για όποιον θυμάται το πρώτο βιβλίο συλλογής καρτών που είχε βγει με τα πρώτα 151 Pokémon εποχές 2000 το έχω 100% με όλα τα αυτοκόλλητα τελευταίο ήταν το raichu το πιο σπάνιο είχα δώσει 17 αυτοκόλλητα για να το πάρω ποτέ δεν έχω ψάξει αν αξίζουν κάτι όμως. Και να μην αναφέρω τάπες χαμός και εκεί. Προφανώς δεν πετάγονται είναι ανεκτίμητης αξίας για μένα αλλά έχει ενδιαφέρον που αρκετός κόσμος ακόμα συλλέγει. 

Αυτοκολλητα ή καρτες ποκεμον;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Btw ψαχνω να αγορασω φακελακι απο την εκδοση New 151 και δε βρισκω πουθενα! Τα εχουν παρει ολα!! Βρισκω κατι τρελες τιμες τυπου 22 ευρω το ενα φακελακι. Τρελο;;

Εχω και αυτοκόλλητα το περιοδικό τα έχω όλα 151 το πρώτο που βγήκε και έχω και 300 400 κάρτες κάτι πλατιές μπλε αν θυμάμαι καλά. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Καλή τύχη να βρεις από το 151 και το Prismatic Evolutions...

Βρες (λέμε τώρα) booster packs από άλλες χώρες (Ιαπωνία, Κορέα, κτλ), καλύτερες τιμές και μην κοιτάς καν για Ελλάδα.

Αηδίασα με τις τιμές που είχαν "μαγαζιά" στη comicdom και μάλιστα πολλά από αυτά είχαν ιαπωνικά booster box τα οποία είναι πολύ φθηνότερα σε σχέση με τα αγγλικά. 

Δημοσ.
On 16/06/2025 at 17:04, SabotazNic said:

Όπως επίσης κάποια στιγμή θέλω να μπω και το τρυπακι των βινυλίων 

Μείνε μακριά και σώσε την τσέπη σου! Σου μιλάει συλλέκτης δίσκων βινυλίου.😁

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 9:50 ΜΜ, Witcher1st είπε

Αξιζει ή οχι; Παρατηρω οτι υπαρχουν youtubers που ανοιγουν μεχρι και 1000 φακελακια σε ενα live! Επισης οι τιμες εχουν εκτοξευθει κατακορυφα! Ειναι σιγουρα ενα ακριβο χομπυ.. 

Οχι,δεν αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...