semipapasotir Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 6 ώρες πριν, blackstar είπε Γνωρίζουμε με ποια courrier στέλνουν, ΕΛΤΑ, ACS; UPS, 1
skimnos Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Κάποιος που έχει/γνωρίζει τα huawei freebuds 5i είναι υποδεέστερα των ακουστικών του θέματος; Προτεραιότητα είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις. Ευχαριστώ
zacharis1955 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 6 ώρες πριν, skimnos είπε Κάποιος που έχει/γνωρίζει τα huawei freebuds 5i είναι υποδεέστερα των ακουστικών του θέματος; Προτεραιότητα είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις. Ευχαριστώ Σαφώς υποδεέστερα τα Huawei Freebuds 5i. 1
neversettle Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Έριξα και εγώ μια παραγγελία, έχει τα πάντα από specs, άμα δεν έγραφε και το όνομα από το μοντέλο πάνω θα ήταν 12/10
fsbmaniac Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, skimnos είπε Κάποιος που έχει/γνωρίζει τα huawei freebuds 5i είναι υποδεέστερα των ακουστικών του θέματος; Προτεραιότητα είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις. Ευχαριστώ Για τηλεφωνικές κλήσεις τα huawei freebuds5i έχουν καλύτερη υλοποίηση μικροφωνου. Ψαξε για reviews που αναφερουν το θεμα και επισης ακουσε τα audio tests στο youtube... ο ηχος απο τα μικροφωνα των earfun δεν είναι καλός. Είναι άλλο πράγμα το μικρόφωνο και άλλο πράγμα να ακούς spotify. Στην ακρόαση ήχου είναι απίστευτα αλλά σε κλήσεις...δεν. Αν θέλεις την καλύτερη υλοποίηση σε μικρόφωνο εγω προτείνω τα freebuds pro 4 είναι καλύτερα και απο τα Buds pro της samsung σε μικροφωνο και απο τα airpods 2 pro. Εργάζομαι σε data centers και αλλα απαιτητικά περιβάλοντα και εχω δοκιμάσει ΠΟΛΛΑ ! Επεξ/σία 19 Αυγούστου από fsbmaniac 1 1
malmsteen1984 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Ακόμα δεν παρέλαβα. Δηθεν δεν με βρίσκει η ups. Δευτέρα πρέπει να επικοινωνήσω μαζι τους γιατι θα το επιστρέψουν το δέμα
Exploticon Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Πολύ θετικές εντυπώσεις: εύκολο pairing, πολύ καλός ήχος στον υπολογιστή και εξαιρετική αυτονομία.
fsbmaniac Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Exploticon είπε Πολύ θετικές εντυπώσεις: εύκολο pairing, πολύ καλός ήχος στον υπολογιστή και εξαιρετική αυτονομία. Το μικροφωνο πως ειναι σε κλήσεις με το τελευταίο firmware ;
Exploticon Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Το μικροφωνο πως ειναι σε κλήσεις με το τελευταίο firmware ; discord που μιλαω με ακουνε μια χαρα καλυτερα απο τα airpods
johninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου καλημερα , παιδια τα ειχα παρει και εγω πριν λιγο καιρο , τρομερα ακουστικα αλλα αντιμετωπιζω καποια θεματα με μικροφωνο σε windows 11 ενω στο κινητο κανενα απολυτως θεμα . Εχετε καποια αποψη;;
fsbmaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, johninio είπε καλημερα , παιδια τα ειχα παρει και εγω πριν λιγο καιρο , τρομερα ακουστικα αλλα αντιμετωπιζω καποια θεματα με μικροφωνο σε windows 11 ενω στο κινητο κανενα απολυτως θεμα . Εχετε καποια αποψη;; Δοκίμασε με κάποιο αξιόπιστο usb dongle γενικά υπάρχουν θεματάκια θα τα δεις στο forum τους The Microphone of EarFun Air Pro 4 doesn't work with Windows 11.
zacharis1955 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου https://www.myearfun.com/eu/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-black 53 € με τον κωδικό PDAP4.
Inler Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ (επεξεργασμένο) Τα παρέλαβα αλλά δεν θα τα κρατήσω τελικά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σφραγισμένα μου λέει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:15 μμ από Inler
malmsteen1984 Δημοσ. Σάββατο στις 06:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:50 μμ Τα παρέλαβα. Πολύ καλό anc. Εντυπωσιάστηκα. Επισης εξαιρετική και η μπαταρία. Ο ήχος οκ δεν είμαι και ο ειδικός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα