Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιος που έχει/γνωρίζει τα huawei freebuds 5i είναι υποδεέστερα των ακουστικών του θέματος; Προτεραιότητα είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, skimnos είπε

Κάποιος που έχει/γνωρίζει τα huawei freebuds 5i είναι υποδεέστερα των ακουστικών του θέματος; Προτεραιότητα είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις. Ευχαριστώ 

Σαφώς υποδεέστερα τα Huawei Freebuds 5i.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, skimnos είπε

Για τηλεφωνικές κλήσεις τα huawei freebuds5i  έχουν καλύτερη υλοποίηση μικροφωνου. Ψαξε για reviews που αναφερουν το θεμα και επισης ακουσε τα audio tests στο youtube... ο ηχος απο τα μικροφωνα των earfun δεν είναι καλός. Είναι άλλο πράγμα το μικρόφωνο και άλλο πράγμα να ακούς spotify. Στην ακρόαση ήχου είναι απίστευτα αλλά σε κλήσεις...δεν. Αν θέλεις την καλύτερη υλοποίηση σε μικρόφωνο εγω προτείνω τα freebuds pro 4  είναι καλύτερα και απο τα Buds pro της samsung σε μικροφωνο και απο τα airpods 2 pro. Εργάζομαι σε data centers και αλλα απαιτητικά περιβάλοντα και εχω δοκιμάσει ΠΟΛΛΑ !

Επεξ/σία από fsbmaniac
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμα δεν παρέλαβα. Δηθεν δεν με βρίσκει η ups. Δευτέρα πρέπει να επικοινωνήσω μαζι τους γιατι θα το επιστρέψουν το δέμα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exploticon είπε

Πολύ θετικές εντυπώσεις: εύκολο pairing, πολύ καλός ήχος στον υπολογιστή και εξαιρετική αυτονομία.

Το μικροφωνο πως ειναι σε κλήσεις με το τελευταίο firmware ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Το μικροφωνο πως ειναι σε κλήσεις με το τελευταίο firmware ;

discord που μιλαω με ακουνε μια χαρα καλυτερα απο τα airpods

Δημοσ.

καλημερα , παιδια τα ειχα παρει και εγω πριν λιγο καιρο , τρομερα ακουστικα αλλα αντιμετωπιζω καποια θεματα με μικροφωνο σε windows 11 ενω στο κινητο κανενα απολυτως θεμα . Εχετε καποια αποψη;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, johninio είπε

καλημερα , παιδια τα ειχα παρει και εγω πριν λιγο καιρο , τρομερα ακουστικα αλλα αντιμετωπιζω καποια θεματα με μικροφωνο σε windows 11 ενω στο κινητο κανενα απολυτως θεμα . Εχετε καποια αποψη;;

Δοκίμασε με κάποιο αξιόπιστο usb  dongle γενικά υπάρχουν θεματάκια θα τα δεις στο forum τους The Microphone of EarFun Air Pro 4 doesn't work with Windows 11.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παρέλαβα αλλά δεν θα τα κρατήσω τελικά.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σφραγισμένα μου λέει.

Επεξ/σία από Inler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...