Despotas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ Ξανά σε προσφορά με λιγότερο από 50€ με το κουπόνι 7AAP439 για 25 ημέρες ακόμη. https://www.myearfun.com/promo/earfun-7th-year-anniversary 3
gbouros Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 πμ Ψάχνω bluetooth ακουστικά για να ακούω μουσική/podcast κλπ από youtube. Μέχρι τώρα είχα κινέζικα του 10ευρω αλλά μετά από λίγους μήνες πέφτει δραματικά η ένταση τους και σχεδόν δεν ακούγονται ενώ δεν με ενδιαφέρουν οι κλήσεις. Αξίζει να πάω σε αυτά τα ακριβά ή μπορώ να βολευτώ και με κάτι στη μισή τιμή
neversettle Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ εγω που τα εχω να πω την αληθεια οτι με εχουν πεδεψει για meeting με teams κλπ... για κινητο μουσικη μια χαρα αλλα για δουλεια meetings calls πολυ πεδεμα χωρις λογο
Despotas Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ 8 ώρες πριν, gbouros είπε Ψάχνω bluetooth ακουστικά για να ακούω μουσική/podcast κλπ από youtube. Μέχρι τώρα είχα κινέζικα του 10ευρω αλλά μετά από λίγους μήνες πέφτει δραματικά η ένταση τους και σχεδόν δεν ακούγονται ενώ δεν με ενδιαφέρουν οι κλήσεις. Αξίζει να πάω σε αυτά τα ακριβά ή μπορώ να βολευτώ και με κάτι στη μισή τιμή Είναι τα καλύτερα ακουστικά μέχρι 100€. https://www.scarbir.com/guide/best-tws-under-100 Έχω 3 στην οικογένεια και μας έχουν βολέψει για τα πάντα. 4 ώρες πριν, neversettle είπε εγω που τα εχω να πω την αληθεια οτι με εχουν πεδεψει για meeting με teams κλπ... για κινητο μουσικη μια χαρα αλλα για δουλεια meetings calls πολυ πεδεμα χωρις λογο Δεν ξέρω τι παίδεμα εννοείς, εγώ τα χρησιμοποιώ μια χαρά σε κινητό και PC. 2
Euromaster Δημοσ. Τρίτη στις 06:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:03 μμ με κλειστα ματια παρε τα, ειδικα σε αυτη την τιμη, ειχα κι εγω αμφιβολιες στην αρχη αλλα οταν τα ακουσα εμεινα πολυ ευχαριστημενος 1
gbouros Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 μμ (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Despotas said: ΛΑΘΟΣ Επεξ/σία Τρίτη στις 07:46 μμ από gbouros
runner69 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 πμ Η μπαταρια του ακουστικου σε κλησεις , το εχει τσεκαρει κανεις ποσο χρονο κρατάνε;
neversettle Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ 19 ώρες πριν, Despotas είπε Είναι τα καλύτερα ακουστικά μέχρι 100€. https://www.scarbir.com/guide/best-tws-under-100 Έχω 3 στην οικογένεια και μας έχουν βολέψει για τα πάντα. Δεν ξέρω τι παίδεμα εννοείς, εγώ τα χρησιμοποιώ μια χαρά σε κινητό και PC. Σε 3 διαφορετικά laptos, windows/linux άμα θες να κάνεις calls έχεις θεματακια με το μικρόφωνο, για σύνδεση σε pc και μουσική yt χαλαρά όλα οκ, αλλά για calls σε teams zoom κλπ πολύ πεδεμα κάθε φορά.. αν ψάξετε θα δείτε ότι παίζει σαν πρόβλημα αυτό
runner69 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:05 μμ 9 λεπτά πριν, neversettle είπε Σε 3 διαφορετικά laptos, windows/linux άμα θες να κάνεις calls έχεις θεματακια με το μικρόφωνο, για σύνδεση σε pc και μουσική yt χαλαρά όλα οκ, αλλά για calls σε teams zoom κλπ πολύ πεδεμα κάθε φορά.. αν ψάξετε θα δείτε ότι παίζει σαν πρόβλημα αυτό Και εγω με κατι υποτιθεται καλα edifier (W320TN) , υπαρχει παιδεμα καθε φορα για να φανει το μικροφωνο στο teams για calls. Δεν ειναι ανοιξε-κλεισε θηκη και να παιξουν αυτοματα οπως στο κινητο. 1
Sebu Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Επειδη τα Soundcore Liberty 3 Pro μας αφησαν χρονους, η μπαταρια στο δεξι ακουστικο δεν κραταει πλεον φορτιση ενω οποτε του καπνισει χαμηλωνει την ενταση απο μονο του σε επιπεδο ψιθυρου (στο δεξι παντα) κυριως σε κλησεις καθως σε κληση χρησιμοποιω παντα μονο ενα ακουστικο, το δεξι. Χαλασε μεν στους 22 μηνες αλλα κατοπιν επικοινωνιας με την Anker Ευρωπης στο σερβις μου ειπαν πως η εγγυηση ειναι 18 μηνες για τα ακουστικα και δεν αναγνωριζουν το ευρωπαικο πλαισιο για 24 μηνες εγγυηση. Οποτε ειμαι σε αναζητηση νεων ασυρματων ακουστικων για κλησεις και ακροαση μουσικης που να εχουν κατα προτιμηση καλο ANC και να μην δωσω 100+ ευρω οπως στα Soundcore και τα κλαιω στη 2ετια. Αυτα αξιζουν για το επιπεδο χρηματων τους? Γιατι την Soundcore πλεον δεν την εμπιστευομαι και για να ξαναπηγαινα σε αυτους στο επιπεδο χρηματων των 50-60 ευρω δεν βρισκω κατι αντιστοιχα αξιολογο. Εχουν αυτα στα 45 ευρω https://www.soundcore.com/eu/products/liberty-4-nc-a3947g11?ref=true-wireless-earbuds αλλα μαλλον ειναι κατωτερα των Earfun. Θα εκτιμουσα feedback απο οσους εχουν τα Earfun
Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Τα χρησιμοποιώ σε κλήσεις καθημερινά λόγω δουλειάς και λιγότερο μουσική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πάρει και άλλα 2 στην οικογένεια. Φορτίζω τη θήκη κάθε 8-10 μέρες περίπου. Θεωρώ πως σε αυτά τα λεφτά δεν έχουν αντίπαλο. 1
zacharis1955 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:12 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:12 μμ 3 ώρες πριν, Sebu είπε Επειδη τα Soundcore Liberty 3 Pro μας αφησαν χρονους, η μπαταρια στο δεξι ακουστικο δεν κραταει πλεον φορτιση ενω οποτε του καπνισει χαμηλωνει την ενταση απο μονο του σε επιπεδο ψιθυρου (στο δεξι παντα) κυριως σε κλησεις καθως σε κληση χρησιμοποιω παντα μονο ενα ακουστικο, το δεξι. Χαλασε μεν στους 22 μηνες αλλα κατοπιν επικοινωνιας με την Anker Ευρωπης στο σερβις μου ειπαν πως η εγγυηση ειναι 18 μηνες για τα ακουστικα και δεν αναγνωριζουν το ευρωπαικο πλαισιο για 24 μηνες εγγυηση. Οποτε ειμαι σε αναζητηση νεων ασυρματων ακουστικων για κλησεις και ακροαση μουσικης που να εχουν κατα προτιμηση καλο ANC και να μην δωσω 100+ ευρω οπως στα Soundcore και τα κλαιω στη 2ετια. Αυτα αξιζουν για το επιπεδο χρηματων τους? Γιατι την Soundcore πλεον δεν την εμπιστευομαι και για να ξαναπηγαινα σε αυτους στο επιπεδο χρηματων των 50-60 ευρω δεν βρισκω κατι αντιστοιχα αξιολογο. Εχουν αυτα στα 45 ευρω https://www.soundcore.com/eu/products/liberty-4-nc-a3947g11?ref=true-wireless-earbuds αλλα μαλλον ειναι κατωτερα των Earfun. Θα εκτιμουσα feedback απο οσους εχουν τα Earfun Σαφώς κατώτερα αυτών του τίτλου. 1
runner69 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:21 μμ 10 λεπτά πριν, Despotas είπε Τα χρησιμοποιώ σε κλήσεις καθημερινά λόγω δουλειάς και λιγότερο μουσική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πάρει και άλλα 2 στην οικογένεια. Φορτίζω τη θήκη κάθε 8-10 μέρες περίπου. Θεωρώ πως σε αυτά τα λεφτά δεν έχουν αντίπαλο. Ποσο σου βγαζει σε κληση ; Χωρις να χρειαστει να μπει στην θηκη για επαναφορτιση.
fsbmaniac Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ 6 ώρες πριν, Despotas είπε Τα χρησιμοποιώ σε κλήσεις καθημερινά λόγω δουλειάς και λιγότερο μουσική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πάρει και άλλα 2 στην οικογένεια. Φορτίζω τη θήκη κάθε 8-10 μέρες περίπου. Θεωρώ πως σε αυτά τα λεφτά δεν έχουν αντίπαλο. Ενα σωρό αναφορές για προβληματικό πνίξιμο στον αλγόρiθμο του μικροφώνου, προβλήματα σε teams κτλ. Tα One plus 3 pro είναι κλάσεις ανωτερα σε κλήσεις. Πίστεψα οτι υπάρχουν διαφορετικά hw versions...δοκίμασα του αδερφού μου παραλαβή πριν 2 βδομάδες 2/2 ...δεν κάνουν για κλήσεις σε θορυβώδες περιβάλλον.... σε ακούνε σαν ρομπότ...με 2 διαφορετικά κινητα οι δοκιμές...και ενα σωρό δοκιμές στο Internet. Στον ηχο ειναι όντως εξαιρετικά.... στο μικρόφωνο 4/10 απο εμένα. 1 1
Despotas Δημοσ. χθες στις 09:06 πμ Δημοσ. χθες στις 09:06 πμ 15 ώρες πριν, runner69 είπε Ποσο σου βγαζει σε κληση ; Χωρις να χρειαστει να μπει στην θηκη για επαναφορτιση. Δεν το έχω παρατηρήσει για να είμαι ειλικρινής. Χρησιμοποιώ το 1 ακουστικό ανά ημέρα. 8 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Ενα σωρό αναφορές για προβληματικό πνίξιμο στον αλγόρiθμο του μικροφώνου, προβλήματα σε teams κτλ. Tα One plus 3 pro είναι κλάσεις ανωτερα σε κλήσεις. Πίστεψα οτι υπάρχουν διαφορετικά hw versions...δοκίμασα του αδερφού μου παραλαβή πριν 2 βδομάδες 2/2 ...δεν κάνουν για κλήσεις σε θορυβώδες περιβάλλον.... σε ακούνε σαν ρομπότ...με 2 διαφορετικά κινητα οι δοκιμές...και ενα σωρό δοκιμές στο Internet. Στον ηχο ειναι όντως εξαιρετικά.... στο μικρόφωνο 4/10 απο εμένα. Μιλάω καθημερινά γύρω στις 2 ώρες, δεν μου έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο για την ποιότητα του μικροφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα