HatTrick Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ το εχω ξαναπει πολλες φορες, αγοραζεις τα παρακατω με κατω απο 50 ευρω και εχεις λυσεις τα θεματα σου,μπειτε και διαβαστε τα χαρακτηριστικα τους.Εχω αγορασει 2 ζευγαρια και οπως φαινεται θα παω για τριτο.Απροβληματιστα ολα και το πρωτο ζευγαρι μετραει ηδη 2 χρονια ζωης.Μοναδικο μειον οτι δεν ειναι τελειος ο ηχος κλησης στον συνομιλητη σου,αλλα σε αυτα τα λεφτα νομιζω ειναι υπερβολη αν θα ατ θελαμε ολα τελεια.Προφανως προκειται γαι ξεστοκαρισμα εφοσον εχουν βγει νεοτερα μοντελα,αλλα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το μοντελο και δεν κοιταζω τα νεοτερα. https://www.soundcore.com/eu/products/liberty-4-nc-a3947g11?ref=true-wireless-earbuds
zacharis1955 Δημοσ. χθες στις 04:19 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:19 μμ (επεξεργασμένο) Ο καθένας ότι πάρει, προσπαθεί να αποδείξει βασικά στον εαυτό του ότι αγόρασε το καλύτερο και ειδικά αν το έχει ακριβοπληρώσει. Κανόνας. Δεν είναι κακό, νορμάλ ανθρώπινο είναι, προσωπικά το έχω κάνει πολλές φορές. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από zacharis1955
Sebu Δημοσ. χθες στις 04:33 μμ Δημοσ. χθες στις 04:33 μμ 5 hours ago, HatTrick said: το εχω ξαναπει πολλες φορες, αγοραζεις τα παρακατω με κατω απο 50 ευρω και εχεις λυσεις τα θεματα σου,μπειτε και διαβαστε τα χαρακτηριστικα τους.Εχω αγορασει 2 ζευγαρια και οπως φαινεται θα παω για τριτο.Απροβληματιστα ολα και το πρωτο ζευγαρι μετραει ηδη 2 χρονια ζωης.Μοναδικο μειον οτι δεν ειναι τελειος ο ηχος κλησης στον συνομιλητη σου,αλλα σε αυτα τα λεφτα νομιζω ειναι υπερβολη αν θα ατ θελαμε ολα τελεια.Προφανως προκειται γαι ξεστοκαρισμα εφοσον εχουν βγει νεοτερα μοντελα,αλλα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το μοντελο και δεν κοιταζω τα νεοτερα. https://www.soundcore.com/eu/products/liberty-4-nc-a3947g11?ref=true-wireless-earbuds Προσωπικα καθολου ευχαριστημενος απο την Soundcore και την ακριβοτερη σειρα οπως εγραψα νωριτερα. Απαραδεκτο σε ουτε σχεδον 2 χρονια να τα φτυνει η μπαταρια του δεξιου ακουστικου και να κραταει φορτιση μονο για λιγα λεπτα, να χανει τον ηχο που γινεται ψιθυρος στις κλησεις και να μην παρεχει ελαχιστη 2 ετη ευρωπαικη εγγυηση ενω πουλαει σε καταναλωτες της Ενωσης. Παραλληλα με τον καιρο το adaptive NC σταματησε να λειτουργει τοσο καλα οσο στην αρχη και περνουσε περισσοτερος θορυβος. Και παρολα τα reset στο app και την εκ νεου χαρτογραφηση δεν αλλαζε κατι. Ηταν λες και καποια απο τα 6 ακουστικα που ειχε για να πιανει τους θορυβους ειχαν χαλασει και δεν εδιναν ολα πληροφορια. Και το support service φουλ ειρωνεια και υφακι οτι ειναι κορυφαια εταιρεια και δεν τους νοιαζει ενα χαλασμενο ακουστικο συμβαινουν αυτα, αν θελω να αγορασω αλλο. Ομοιως φιλος με Samsung ναυαρχιδες που του τα ειχα συστησει τα παρατησε γιατι εκαναν πολυ ωρα να συνδεθουν με το κινητο. Απο τη στιγμη της εισερχομενης κλησης που τα αφαιρουσε απο τη θηκη μεχρι τα ακουστικα να κανουν pair με το κινητο η κληση ειχε τερματιστει. Ενω σε αλλα κινητα λχ iphone με το που τα βγαζεις απο τη θηκη εντος 1-2 δευτερολεπτων εχουν συνδεθει με το κινητο. Οποτε δεν ειναι ολες οι αποψεις θετικες. 2
HatTrick Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 15 ώρες πριν, Sebu είπε Προσωπικα καθολου ευχαριστημενος απο την Soundcore και την ακριβοτερη σειρα οπως εγραψα νωριτερα. Απαραδεκτο σε ουτε σχεδον 2 χρονια να τα φτυνει η μπαταρια του δεξιου ακουστικου και να κραταει φορτιση μονο για λιγα λεπτα, να χανει τον ηχο που γινεται ψιθυρος στις κλησεις και να μην παρεχει ελαχιστη 2 ετη ευρωπαικη εγγυηση ενω πουλαει σε καταναλωτες της Ενωσης. Παραλληλα με τον καιρο το adaptive NC σταματησε να λειτουργει τοσο καλα οσο στην αρχη και περνουσε περισσοτερος θορυβος. Και παρολα τα reset στο app και την εκ νεου χαρτογραφηση δεν αλλαζε κατι. Ηταν λες και καποια απο τα 6 ακουστικα που ειχε για να πιανει τους θορυβους ειχαν χαλασει και δεν εδιναν ολα πληροφορια. Και το support service φουλ ειρωνεια και υφακι οτι ειναι κορυφαια εταιρεια και δεν τους νοιαζει ενα χαλασμενο ακουστικο συμβαινουν αυτα, αν θελω να αγορασω αλλο. Ομοιως φιλος με Samsung ναυαρχιδες που του τα ειχα συστησει τα παρατησε γιατι εκαναν πολυ ωρα να συνδεθουν με το κινητο. Απο τη στιγμη της εισερχομενης κλησης που τα αφαιρουσε απο τη θηκη μεχρι τα ακουστικα να κανουν pair με το κινητο η κληση ειχε τερματιστει. Ενω σε αλλα κινητα λχ iphone με το που τα βγαζεις απο τη θηκη εντος 1-2 δευτερολεπτων εχουν συνδεθει με το κινητο. Οποτε δεν ειναι ολες οι αποψεις θετικες. φιλε μου, παντα αναφερομαι σε σχεση με την τιμή τους.Για 45 ευρω εγω θεωρω οτι ειναι καλα αυτα που πόσταρα ,για αλλες σειρες δεν εχω εμπειρια,με τα δεδομενα που εγραψα παραπανω.Τωρα να μην δεχονται 2 ετη εγγυηση εφοσον ειναι ευρωπαικη νομοθεσια θεωρω πως ειναι παρανομο,και θα εχεις το δικιο με το μερος σου οτι και να κανεις.Ποτε δεν ημουν της λογικης να παρω ακριβα ακουστηκα,και οπως αναφερω τα liberty 4 εχουν βγει σκυλια καθοτι τα χρησιμοποιω αποκλειστικα στο γυμναστηριο,που κολυμπανε στον ιδρωτα καθε φορα +τις πτωσεις.Με αυτη τη χρηση που κανω δεν περιμενα να αντεξουν.
runner69 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 18 ώρες πριν, Sebu είπε ... Απαραδεκτο σε ουτε σχεδον 2 χρονια να τα φτυνει η μπαταρια του δεξιου ακουστικου και να κραταει φορτιση μονο για λιγα λεπτα, να χανει τον ηχο που γινεται ψιθυρος στις κλησεις και να μην παρεχει ελαχιστη 2 ετη ευρωπαικη εγγυηση ενω πουλαει σε καταναλωτες της Ενωσης. ... 2 ώρες πριν, HatTrick είπε ...Τωρα να μην δεχονται 2 ετη εγγυηση εφοσον ειναι ευρωπαικη νομοθεσια θεωρω πως ειναι παρανομο,και θα εχεις το δικιο με το μερος σου οτι και να κανεις. offtopic αλλα αξιζει να σημειωθει. Δινει 18 μηνες εγγυηση και αρα ειναι νομοτυπη. Δεν ειναι υποχρεωμενη να δινει 2 χρονια στους ευρωπαιους καταναλωτες. Δεν υπηρξε ποτε και ουτε υπαρχει τετοιος νομος, ουτε ευρωπαικος. Ειναι κατι διαφορετικο αυτο με τα 2 χρονια "εγγυηση" της Ε.Ε. Εχει αναλυθει αρκετες φορες μεσα στο forum. Κανετε μια αναζητηση για να μην χαλασουμε το thread. Μην αγοράζετε προιοντα με λιγοτερα απο 2 χρονια εγγυηση και πιστευετε οτι θα σας καλυψουν με τα "γνωστα" 2 χρονια της Ε.Ε! Στις 9/10/2025 στις 9:06 ΠΜ, Despotas είπε Δεν το έχω παρατηρήσει για να είμαι ειλικρινής. Χρησιμοποιώ το 1 ακουστικό ανά ημέρα. Μιλάω καθημερινά γύρω στις 2 ώρες, δεν μου έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο για την ποιότητα του μικροφώνου. Παρομοια bluetooth ακουστικα Edifier των 90€ (W320TN) και μετα από 1+ χρονο, η μπαταρία στις κλήσεις ειναι ζήτημα αν κρατάει 30' καθιστώντας τα αχρηστα σε calls. Συμπερασμα, δεν ειναι μονο να δειχνει καλο στην αρχη αλλα να εχει και καποια διαρκεια και οχι να ειναι για πεταμα μετα απο 1 χρονο.
Despotas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 ώρες πριν, runner69 είπε Παρομοια bluetooth ακουστικα Edifier των 90€ (W320TN) και μετα από 1+ χρονο, η μπαταρία στις κλήσεις ειναι ζήτημα αν κρατάει 30' καθιστώντας τα αχρηστα σε calls. Συμπερασμα, δεν ειναι μονο να δειχνει καλο στην αρχη αλλα να εχει και καποια διαρκεια και οχι να ειναι για πεταμα μετα απο 1 χρονο. Σαφώς δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο θα αντέξουν αλλά τα έχω από Γενάρη του 2025 με συχνή καθημερινή χρήση και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.
HatTrick Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 23 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Ο καθένας ότι πάρει, προσπαθεί να αποδείξει βασικά στον εαυτό του ότι αγόρασε το καλύτερο και ειδικά αν το έχει ακριβοπληρώσει. Κανόνας. Δεν είναι κακό, νορμάλ ανθρώπινο είναι, προσωπικά το έχω κάνει πολλές φορές. Μπα,αυτο σε μενα δεν ισχυει,εχω αγορασει κατα καιρους πολλα ακουστικα,και τα περισσοτερ αηταν μουφα.Ειναι σημαντικο να τονιστει ομως οτι αν κατι δουλευει για σενα προσωπικα τοτε ειναι καλο,ανεξαρτητα απο τις γνωμες των αλλων.Υπάρχουν χαρακτηριστικα που μπορει καποιος να μην τα προσεξει ή να μην τον ενοχλουν αλλα για σενα να ειναι μη αποδεκτα.Φυσικα οσο καλες ή κακες κριτικες υπάρχουν παντα υπάρχει πιθανότητα να μην ταιριαζει σε σενα το προιόν.
zacharis1955 Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 6 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HatTrick είπε Μπα,αυτο σε μενα δεν ισχυει,εχω αγορασει κατα καιρους πολλα ακουστικα,και τα περισσοτερ αηταν μουφα.Ειναι σημαντικο να τονιστει ομως οτι αν κατι δουλευει για σενα προσωπικα τοτε ειναι καλο,ανεξαρτητα απο τις γνωμες των αλλων.Υπάρχουν χαρακτηριστικα που μπορει καποιος να μην τα προσεξει ή να μην τον ενοχλουν αλλα για σενα να ειναι μη αποδεκτα.Φυσικα οσο καλες ή κακες κριτικες υπάρχουν παντα υπάρχει πιθανότητα να μην ταιριαζει σε σενα το προιόν. Το τέλειο δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά. Το θέμα μπαίνει τι καλύτερο μπορώ να αγοράσω με τα λεφτα που διαθετω. Επεξ/σία πριν από 3 λεπτά από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα