Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα και το ρολοϊ στη κατω δεξια γωνια εχει θεμα στα 11, συγκεκριμενα μιλαω για τα δευτερολεπτα.

Στα 7 οταν κλικαρεις στην ωρα σου εμφανιζει δευτερολεπτα, στα 11 δεν τα εμφανιζει.

Ψαχνω λοιπον στο google, υπαρχουν οδηγιες πως να απεικονισεις τα δευτερολεπτα. Οχι να τα βλεπεις με ενα κλικ, να φαινονται στην ωρα κατω δεξια

To show seconds on the Windows 11 system tray clock, you need to enable the "Show seconds in system tray clock" option within the Date & Time settings. You can access this setting by.........

Δυστυχως η επιλογη που προτεινουν δεν υπαρχει. Παω τοτε στο Copilot

1. Άνοιξε τις Ρυθμίσεις: Πήγαινε στο "Ρυθμίσεις" πατώντας Win + I.
  2. Μετάβαση στην Προσαρμογή: Επίλεξε "Εξατομίκευση" και μετά "Γραμμή εργασιών".
  3. Αλλαγή ρυθμίσεων συστήματος: Κάνε κλικ στην "Συμπεριφορά της γραμμής εργασιών".
  4. Ενεργοποίηση δευτερολέπτων: Ενεργοποίησε την επιλογή "Εμφάνιση δευτερολέπτων στο ρολόι της γραμμής εργασιών".

Οπως μαλλον μαντεψατε, ουτε αυτη η επιλογη υπαρχει. Ξανακοιταω το copilot, στη τελευταια του γραμμη λεει

Αν η επιλογή δεν εμφανίζεται, μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέσω της Επεξεργασίας Μητρώου, αλλά αυτό απαιτεί προσοχή. Αν θες βοήθεια με αυτό, πες μου!

😄🤪😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε δύο pc στο γραφείο που έχω με 11άρια (ένα με 22Η2 και ένα με 23Η2) την έχει κανονικά την επιλογή. Δεν ξέρω τι γίνεται στην 24Η2.

spacer.png

Γενικά, δεν βρίσκω νόημα στο να δείχνει τα δευτερόλεπτα και μάλιστα το βρίσκω και εντελώς ανούσιο.

Σε βλέπω όμως σε όλα σου τα θέματα  ότι θέλεις να έχεις τα 11 σαν τα 7. Αυτό δε γίνεται και αν θέλεις να έχεις 7άρια και δεν ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να αποφασίσεις να προσαρμοστείς, κάτσε με τα 7άρια, γιατί αλλιώς θα είσαι συνέχεια στη γκρίνια.

btw, μάλλον θα θέλεις και αυτό αλλά δεν σκέφτηκες ακόμα να το ψάξεις :D 

Επεξ/σία από micos000
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Γενικά, δεν βρίσκω νόημα στο να δείχνει τα δευτερόλεπτα και μάλιστα το βρίσκω και εντελώς ανούσιο.

Ουτε κι εμενα μου αρεσει να φαινονται τα δευτερολεπτα, προτιμω την ωρα οπως ειναι τωρα. Να εχεις ομως τη δυνατοτητα να τα δεις οταν τα χρειαστεις. Αρα τωρα πρεπει να ψαξω για σχετικη εφαρμογη

5 ώρες πριν, micos000 είπε

Σε βλέπω όμως σε όλα σου τα θέματα  ότι θέλεις να έχεις τα 11 σαν τα 7. Αυτό δε γίνεται και αν θέλεις να έχεις 7άρια και δεν ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να αποφασίσεις να προσαρμοστείς, κάτσε με τα 7άρια, γιατί αλλιώς θα είσαι συνέχεια στη γκρίνια.

θελω να μπορω να κανω αυτα που εκανα στα 7, τι πιο  λογικο και φυσικο. Και οταν δεν υπαρχει βοηθεια στο google τοτε πρεπει να απευθυνθω εδω για βοηθεια, τι αλλο να  κανω? Τα προβληματα εμφανιζονται ενα ενα, προ ολιγου παρατηρησα αργη ταχυτητα σε ενα μεγαλο αρχειο που εκανα καπου upload. Yποψιαστηκα και κατοπιν επιβεβαιωσα οτι φταιχτης ειναι οι ειδησεις που σου παρουσιαζουν κατω αριστερα, καταναλωνουν συνεχεια ιντερνετ. Αρα θελησα να τις κλεισω(πλην του καιρου) και απευθυνθηκα στο google και στο copilot. Aποτελεσμα? μηδεν.

Οποτε αρχισα να απενεργοποιω ενα-ενα τα ειδησεογραφικα σαιτς, τουλαχιστον αυτη η επιλογη υπαρχει. Μεχρι που ξαφνικα διεκοπη το ιντερνετ.  Δε ξερω αν εχει σχεση, αλλα αυτη τη στιγμη το ενα pc μου δεν εχει συνδεση, ενω το αλλο που ειναι στο ιδιο δικτυο εχει κανονικα. Μη παραλειψω να πω οτι και το διαγνωστικο του ιντερνετ ειναι επισης μουφα, σου λεει μονο να ελεγξεις το ρουτερ σου και δε κανει τιποτα για να επισκευασει το προβλημα

ΥΓ. στα 7ρια δε γινοταν να κατσω γιατι χρειαστηκα μεγαλυτερη υπολογιστικη ισχυ.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφει ο άνθρωπος να εμφανίζονται όταν το κλικάρεις μόνο. Όπως στα Windows 10. Είναι κάτι που κι εμένα με ενοχλεί στα 11 😕

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα η συνδεση επανηλθε. Δε ξερω ομως τι παιζει με τις ειδησεις κατω αριστερα (News and interests οπως τα λενε, τρομαρα τους). Απενεργοποιησα οσα sites μπορουσα, καποια τα εμφανιζει ακομα, αλλα χωρις ανανεωση. Πριν απο λιγο ξανααπενεργοποιησα καποια που μου εμφανισε. Ο καιρος ευτυχως παραμενει σε λειτουργια.

13 ώρες πριν, micos000 είπε

Ποιά έκδοση 11 έχεις; Δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) το winver και δες τι γράφει.

Ειναι δυνατον να μη ξερω ποια εκδοση εχω και πως να τη βρω? 24Η2. Τι κουφο κι αυτο ομως ε, διαφορετικες εκδοσεις των Win11 Pro = διαφορετικες επιλογες 😄

2 ώρες πριν, mphxths είπε

Μια χαρα φαινονται και σε 24Η2.

Σωστα. Πατας το βελακι και βγαινει. Μηπως ξερεις και πως να απενεργοποιησεις τα "News and Ιnterests" πλην του καιρου? Ξοδευουν συνεχως ιντερνετ με συνεπεια να επηρεαζουν τη ταχυτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, fitsoulas2024 said:

Μηπως ξερεις και πως να απενεργοποιησεις τα "News and Ιnterests" πλην του καιρου? Ξοδευουν συνεχως ιντερνετ με συνεπεια να επηρεαζουν τη ταχυτητα.

Mιλαμε για widget ? Αν ναι , τοτε στο παραθυρο των widgets , στην πανω δεξια γωνια του καθε widget , εχει τρεις τελιτσες , ανοιγει μενου και εχει επιλογη να το αφαιρεσεις. Στα δικα μου 11αρια (11 pro / 24h2 / τελευταιες ενημερωσεις) δεν βλεπω "news and interests" πουθενα ετσι ξεκαρφωτο μονο του καπου. 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Mιλαμε για widget ? Αν ναι , τοτε στο παραθυρο των widgets , στην πανω δεξια γωνια του καθε widget , εχει τρεις τελιτσες , ανοιγει μενου και εχει επιλογη να το αφαιρεσεις. Στα δικα μου 11αρια (11 pro / 24h2 / τελευταιες ενημερωσεις) δεν βλεπω "news and interests" πουθενα ετσι ξεκαρφωτο μονο του καπου. 

Λεγονται και widget?  Kλικαρεις στη κατω αριστερα γωνια, εκει που δειχνει τη θερμοκρασια, και εμφανιζονται. 24Η2 εχω κι εγω με ανοιχτες παντα τις ενημερωσεις. Οι τρεις τελιτσες δε κανουν τιποτα, πολλες φορες πατησα εκει για αφαιρεση αλλα οι ειδησεις εβγαιναν ανενοχλητες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Λεγονται και widget?  Kλικαρεις στη κατω αριστερα γωνια, εκει που δειχνει τη θερμοκρασια, και εμφανιζονται. 24Η2 εχω κι εγω με ανοιχτες παντα τις ενημερωσεις. Οι τρεις τελιτσες δε κανουν τιποτα, πολλες φορες πατησα εκει για αφαιρεση αλλα οι ειδησεις εβγαιναν ανενοχλητες.

Είσαι συνδεμένος σε λογαριασμό microsoft; Το θέλει για να αποθηκεύσει τις αλλαγές. Μετά ανοίγεις το πάνελ και πατάς στο γρανάζι. Εκεί έχει επιλογή για Feed (Τροφοδοσία) που σου επιτρέπει να επιλέξεις τι θέλεις να βλέπεις και τι όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Είσαι συνδεμένος σε λογαριασμό microsoft; Το θέλει για να αποθηκεύσει τις αλλαγές. Μετά ανοίγεις το πάνελ και πατάς στο γρανάζι. Εκεί έχει επιλογή για Feed (Τροφοδοσία) που σου επιτρέπει να επιλέξεις τι θέλεις να βλέπεις και τι όχι.

Μαλλον ειμαι συνδεδεμενος γιατι πανω αριστερα δειχνει την ηλεκτονικη μου δ/νση. Επελεξα να τα αφαιρεσω ολα πλην του καιρου, αλλα εξακολουθουσε να μου βγαζει ειδησεις. Στο μεταξυ(μετα απο αυτo που εκανα να διακοπτω ενα-ενα στα sites) εχει παθει συμφορηση, χανεται η συνδεση, επισης για πρωτη φορα βλεπω να χανεται και η συνδεση του remote. Εσυ μπορεις να παυσεις τις ειδησεις? Εχεις βεβαωθει οτι δε σου τρωει ιντερνετ απο κει?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν το πολυχρησιμοποιώ για να προσέξω κάτι τέτοιο (έχω 100άρα).

ποιο πραγμα δε πολυχρησιμοποιεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το remote και λόγω καλής γραμμής δεν παρατηρώ πτώση ταχύτητας. Για τα feeds, απλά τα αγνοώ καθώς είμαι με τοπικό λογαριασμό στα 11 και δεν ξέρω αν τα κρατάει όταν τα αφαιρέσω. Απλά το γράφει στο πάνω μέρος (σε μένα) ότι θέλει να συνδεθώ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το remote και λόγω καλής γραμμής δεν παρατηρώ πτώση ταχύτητας. Για τα feeds, απλά τα αγνοώ καθώς είμαι με τοπικό λογαριασμό στα 11 και δεν ξέρω αν τα κρατάει όταν τα αφαιρέσω. Απλά το γράφει στο πάνω μέρος (σε μένα) ότι θέλει να συνδεθώ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Για το remote δεν τιθεται θεμα ταχυτητας. Οτι διεκοπη ειπα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε δε μπορω να μπω στο αλλο pc(με τα 11).

Τα feeds, εννοεις τα Νews and Ιnterests, δεν εχει σημασια αν τα αγνοεις, αυτα αν δεν εχουν παυθει τρωνε συνεχως ιντερνετ. Μπορει να μη σε επηρεαζουν αν εχεις οπως ειπες πολυ γρηγορη συνδεση, αλλα εμενα διπλασιαστηκε ο χρονος upload ενος αρχειου που εκανα. Μιλαμε για ωρες επιπλεον.

Σου λεει καθε φορα να εισελθεις? επειδη εισαι σε εταιρικο pc? εγω εισηλθα μια και τελος, δε μου ζηταει καθε τοσο να ξανασυνδεθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...