Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια ασς χρειάζομαι έναν μικρο και οικονομικο μίκτη ήχου με λιγες εισόδους π.χ. ενα μικροφωνο και ένα live in.

Εχω β ρεί αυτό https://www.maono.com/products/maonocaster-amg1-neo-audio-mixer-for-game-streaming

αλλά δυστυχώς είναι μνοφωνικός δεν έχει stereo ήχο.

Για να σας διευκολύνω το sidechain όταν μιλάς στο μικρόφωνο  χαμηλώνει αρκετά το ήχο του line in και κάνει μίξη μουσικής και μικροφώνου.

Εάν έχετε υπόψη σας κατι αναάλογο παρακαλώ δώστε μου τις προτάσεις σας.Ευχαριστω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, monoxromos είπε

Εκπομπή stream με  μικρόφωνο και μουσική μέσω του προγραμματος Butt.

Η μουσική παίζει κατευθείαν απο το PC , το μικρόφωνο το κουμπώνεις στο PC ?

Το Butt παίρνει σαν είσοδο ότι ακούγεται/παίζει στο PC ? 

Είσαι σε windows ή linux ? 

Δημοσ.

Καλημέρα το μικροφωνο και η μουσική περνάνε μέσα απο τον μίκτη και η έξοδος του οδηγούνται στο in το Laptop και βγαίνουν στο αέρα απο το Butt αυτό έχει  διάφορες επιλογές κλπ.Μιλάμε για windows.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Καλημέρα το μικροφωνο και η μουσική περνάνε μέσα απο τον μίκτη και η έξοδος του οδηγούνται στο in το Laptop και βγαίνουν στο αέρα απο το Butt αυτό έχει  διάφορες επιλογές κλπ.Μιλάμε για windows.

πιστεύω καλύτερα να τα κάνεις μέσω software , αλλά αν θες oldschool καταστάσεις , ψάξε το alesis nanocompressor .

Είναι 20ετίας+ ,δε νομίζω να βρεις φθηνότερο , αν και πάνω απο 40€ δε λέει , πχ

https://noiz.gr/details.php?id=594650

Περνάς τη μουσική απο τον κομπρέσορα και δίνεις σήμα του mic στο return του για sidechain

Ίσως υπάρχουν κινεζιές μίκτες στο aliexpress που να σου κάνουν sidechain , αλλά δεν έχω ασχοληθεί με podcasting/streaming ποτέ ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...