BlackRose56 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριου κινητού, και έπεσα ξανά στο nothing phone 3a pro. Είδα μπόλικα βίντεο για το συγκεκριμένο κινητό και όλα δείχνουν τέλεια, αλλά θέλω να δω εντοπίσεις από άλλους, χρήση στην καθημερινότητα κλπ. για αυτό το μοντέλο η και παλιότερων. Τα bands δείχνουν οκ και πρέπει να δουλεύει χωρίς θέμα από ότι είδα. Edit: αυτή την στιγμή έχω ένα Motorola edge 2021 Επεξ/σία 17 Ιουνίου από BlackRose56
osfp1978 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριου κινητού, και έπεσα ξανά στο nothing phone 3a pro. Είδα μπόλικα βίντεο για το συγκεκριμένο κινητό και όλα δείχνουν τέλεια, αλλά θέλω να δω εντοπίσεις από άλλους, χρήση στην καθημερινότητα κλπ. για αυτό το μοντέλο η και παλιότερων. Τα bands δείχνουν οκ και πρέπει να δουλεύει χωρίς θέμα από ότι είδα. Edit: αυτή την στιγμή έχω ένα Motorola edge 2021 Τέλειο κινητο δεν υπάρχει... Απλα πριν αγοράσεις τσέκαρε την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας, γιατί είναι καινούρια στο χώρο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από osfp1978 1
Fotia Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για την υποστήριξη , αν δεν το υποστηρίζει το κατάστημα που το πουλά ,μέσα από την σελίδα της εταιρίας οδηγίες κλπ όπως σε άλλες φίρμες ... 9 hours ago, BlackRose56 said: Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριου κινητού, και έπεσα ξανά στο nothing phone 3a pro. Είδα μπόλικα βίντεο για το συγκεκριμένο κινητό και όλα δείχνουν τέλεια, αλλά θέλω να δω εντοπίσεις από άλλους, χρήση στην καθημερινότητα κλπ. για αυτό το μοντέλο η και παλιότερων. Τα bands δείχνουν οκ και πρέπει να δουλεύει χωρίς θέμα από ότι είδα. Edit: αυτή την στιγμή έχω ένα Motorola edge 2021 Mπορείς να το δείς σε λειτουργία και να αποφασίσεις .. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-3a-pro-12-256gb-grey_4759486 Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Fotia 1
BlackRose56 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 6 ώρες πριν, osfp1978 είπε Τέλειο κινητο δεν υπάρχει... Απλα πριν αγοράσεις τσέκαρε την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας, γιατί είναι καινούρια στο χώρο. Και φυσικά δεν υπάρχει τέλειο κινητό. Τέλεια εννοώ για τα δικά μου δεδομένα. Ναι όντως, περί υποστήριξης δεν το έψαξα και πολύ. Θα κάνω μια αναζήτηση.
GATE123 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριου κινητού, και έπεσα ξανά στο nothing phone 3a pro. Είδα μπόλικα βίντεο για το συγκεκριμένο κινητό και όλα δείχνουν τέλεια, αλλά θέλω να δω εντοπίσεις από άλλους, χρήση στην καθημερινότητα κλπ. για αυτό το μοντέλο η και παλιότερων. Τα bands δείχνουν οκ και πρέπει να δουλεύει χωρίς θέμα από ότι είδα. Edit: αυτή την στιγμή έχω ένα Motorola edge 2021 Δεν υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα. Αλλά εάν το πάρεις από το Plaisio που είδα, παρέχεται 2 χρόνια εγγύηση. Τώρα αυτή η εγγύηση λογικά θα είναι από το Plaisio. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-3a-pro-12-256gb-grey_4759486?gad_source=1&gad_campaignid=22168404479&gclid=CjwKCAjwpMTCBhA-EiwA_-Msmc8P8-3WsDnFnkSqEU6gZUlKAawp3JtHzFY8vKTNASHY7fDPOkyxcxoCCfUQAvD_BwE Επεξ/σία 17 Ιουνίου από GATE123 1
Fotia Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου To άλλαξε το Πλαίσιο .Πλέον προιόν Ελληνικής αντιπροσωπείας .. 1
osfp1978 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Fotia είπε To άλλαξε το Πλαίσιο .Πλέον προιόν Ελληνικής αντιπροσωπείας .. Καλα που μας το πες....
Fotia Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Τις διευκρινήσεις στο κατάστημα .. Και οτιδήποτε αναφέρει με δική του εγγύηση ,φαίνεται τα καλύπτει και μετά την εγγύηση ..
osfp1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Fotia είπε Τις διευκρινήσεις στο κατάστημα .. Και οτιδήποτε αναφέρει με δική του εγγύηση ,φαίνεται τα καλύπτει και μετά την εγγύηση .. Χορηγία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα