OnePlusLeader Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ καλησπέρα είμαι μεταξύ των δύο κινητών(ίδια τιμή) θα ήθελα κάποιες αποψεις από χρήστες που ίσως είχαν και τα δύο ή έχουν κάποια εμπειρία σε ένα από τα δύο μπας και πάρω μια απόφαση,ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 μμ Η διάφορες τους είναι ελάχιστες. Δηλαδή το Realme είναι πιο καινούριο έχει τον καινούργιο επεξεργαστή ( SnapD. 8 Elite) μεγαλύτερη μπαταρία και ποιον γρήγορο φορτιστή. Σε φωτογραφίες εάν σε ενδιαφέρει είναι σχεδόν τα ίδια (λίγο καλύτερο το 1+12) και σε βίντεο επίσης. Σε ανάλυση οθόνης το 1+12 καλύτερο. Μπορεί το 1+12 να είναι ποιο μεγάλο(6,82) αλλά το Realme(6,78) είναι κατά 3 γραμμάρια βαρύτερο. Τα βλέπεις και από κοντά και αποφασίζεις. Εγώ έχω το 1+12 και πέρασε και το Realme για μια εβδομάδα στα χέρια μου. Και σκέφτομαι να πάρω το 13Τ εάν έρθει ποτέ Ελλάδα γιατί μου έχει " κόψει" τα χέρια το 1+12.
OnePlusLeader Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 μμ 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Η διάφορες τους είναι ελάχιστες. Δηλαδή το Realme είναι πιο καινούριο έχει τον καινούργιο επεξεργαστή ( SnapD. 8 Elite) μεγαλύτερη μπαταρία και ποιον γρήγορο φορτιστή. Σε φωτογραφίες εάν σε ενδιαφέρει είναι σχεδόν τα ίδια (λίγο καλύτερο το 1+12) και σε βίντεο επίσης. Σε ανάλυση οθόνης το 1+12 καλύτερο. Μπορεί το 1+12 να είναι ποιο μεγάλο(6,82) αλλά το Realme(6,78) είναι κατά 3 γραμμάρια βαρύτερο. Τα βλέπεις και από κοντά και αποφασίζεις. Εγώ έχω το 1+12 και πέρασε και το Realme για μια εβδομάδα στα χέρια μου. Και σκέφτομαι να πάρω το 13Τ εάν έρθει ποτέ Ελλάδα γιατί μου έχει " κόψει" τα χέρια το 1+12. ευχαριστώ για την απάντηση,τι εννοείς σου έχει κόψει τα χέρια ;
GATE123 Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 μμ 1 ώρα πριν, OnePlusLeader είπε ευχαριστώ για την απάντηση,τι εννοείς σου έχει κόψει τα χέρια ; Είναι πολύ βαρύ και δεν μπορώ να το κρατάω συνέχεια με αποτέλεσμα να με πονάει ο καρπός μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα