Προς το περιεχόμενο

Oneplus 12 vs Realme gt 7 pro ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα είμαι μεταξύ των δύο κινητών(ίδια τιμή) θα ήθελα κάποιες αποψεις από χρήστες που ίσως είχαν και τα δύο ή έχουν κάποια εμπειρία σε ένα από τα δύο μπας και πάρω μια απόφαση,ευχαριστώ 

Δημοσ.

Η διάφορες τους είναι ελάχιστες.

Δηλαδή το Realme είναι πιο καινούριο έχει τον καινούργιο επεξεργαστή ( SnapD. 8 Elite) μεγαλύτερη μπαταρία και ποιον γρήγορο φορτιστή.

Σε φωτογραφίες εάν σε ενδιαφέρει είναι σχεδόν τα ίδια (λίγο καλύτερο το 1+12) και σε βίντεο επίσης.

Σε ανάλυση οθόνης το 1+12 καλύτερο.

Μπορεί το 1+12 να είναι ποιο μεγάλο(6,82) αλλά το Realme(6,78) είναι κατά 3 γραμμάρια βαρύτερο.

Τα βλέπεις και από κοντά και αποφασίζεις.

Εγώ έχω το 1+12 και πέρασε και το Realme για μια εβδομάδα στα χέρια μου.

Και σκέφτομαι να πάρω το 13Τ εάν έρθει ποτέ Ελλάδα γιατί μου έχει " κόψει" τα χέρια το 1+12.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Η διάφορες τους είναι ελάχιστες.

Δηλαδή το Realme είναι πιο καινούριο έχει τον καινούργιο επεξεργαστή ( SnapD. 8 Elite) μεγαλύτερη μπαταρία και ποιον γρήγορο φορτιστή.

Σε φωτογραφίες εάν σε ενδιαφέρει είναι σχεδόν τα ίδια (λίγο καλύτερο το 1+12) και σε βίντεο επίσης.

Σε ανάλυση οθόνης το 1+12 καλύτερο.

Μπορεί το 1+12 να είναι ποιο μεγάλο(6,82) αλλά το Realme(6,78) είναι κατά 3 γραμμάρια βαρύτερο.

Τα βλέπεις και από κοντά και αποφασίζεις.

Εγώ έχω το 1+12 και πέρασε και το Realme για μια εβδομάδα στα χέρια μου.

Και σκέφτομαι να πάρω το 13Τ εάν έρθει ποτέ Ελλάδα γιατί μου έχει " κόψει" τα χέρια το 1+12.

ευχαριστώ  για την απάντηση,τι εννοείς σου έχει κόψει τα χέρια ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, OnePlusLeader είπε

ευχαριστώ  για την απάντηση,τι εννοείς σου έχει κόψει τα χέρια ;

Είναι πολύ βαρύ και δεν μπορώ να το κρατάω συνέχεια με αποτέλεσμα να με πονάει ο καρπός μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...