Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

επικοινωνησα με γνωστη εταιρια courier και μου ζητησε για ενα μικρομεσαίο κουτί με βαρος 1 κιλό περίπου 13 ευρώ για να το στείλει σε συγκεκριμενη διευθυνση, απο Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Γνωριζει καποιος κατι πιο οικονομικό ; (όχι lockers (box κλπ), πρεπει να ειναι παραδοση σε συγκεκριμενη διευθυνση)

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τιμή σου έδωσαν. Αν σκεφτείς ότι εγώ που συνεργάζομαι μαζί τους με χρεώνουν περίπου 6-7Ε την κάθε αποστολή.

Επεξ/σία από 1comment
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, George10001 said:

Καλησπέρα σε όλους,

επικοινωνησα με γνωστη εταιρια courier και μου ζητησε για ενα μικρομεσαίο κουτί με βαρος 1 κιλό περίπου 13 ευρώ για να το στείλει σε συγκεκριμενη διευθυνση, απο Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Γνωριζει καποιος κατι πιο οικονομικό ; (όχι lockers (box κλπ), πρεπει να ειναι παραδοση σε συγκεκριμενη διευθυνση)

Ευχαριστώ.

https://www.elta.gr/demata-esoterikou

Δημοσ.

Αν γνωρίζεις κάποιον σε εταιρία που χρησιμοποιούν courier ή να έχει κατάστημα που δουλεύει με courier, πες του αν μπορείς να το στείλεις με τον δικό τους κωδικό και να του πληρώσεις την αξία.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, 1comment είπε

Μια χαρά τιμή σου έδωσαν. Αν σκεφτείς ότι εγώ που συνεργάζομαι μαζί τους με χρεώνουν περίπου 6-7Ε την κάθε αποστολή.

Να αλλαξεις courier η να ζητησεις καλυτερη τιμη.
Ενημερωτικα,εγω στελνω με κωδικο μεσω Ελτα courier, με 3 ευρω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Να αλλαξεις courier η να ζητησεις καλυτερη τιμη.
Ενημερωτικα,εγω στελνω με κωδικο μεσω Ελτα courier, με 3 ευρω.

Πόσες παραγγελίες έχεις το μήνα; 3ευρω μου φαίνονται πολύ λίγα. Αφού κάθε χρόνο έκαναν αύξηση μέχρι πέρσι. Την ίδια έχουμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 1comment είπε

Πόσες παραγγελίες έχεις το μήνα; 3ευρω μου φαίνονται πολύ λίγα. Αφού κάθε χρόνο έκαναν αύξηση μέχρι πέρσι. Την ίδια έχουμε.

Δεν τον δουλευω μονο εγω,ειναι "δανεικος",αλλα απο το 3 μεχρι το 7 εχει πολυ μεγαλη διαφορα,για αυτο σου ειπα να το ψαξεις.
Παντως,οταν ηταν να ανοιξω εγω λογαριασμο,καπου στα 3 μου ειχε πει και εμενα,αν θυμαμαι καλα.
Γενικη εστελνα παλι απο δανεικο,με 5 ευρω μαζι με ΦΠΑ,χωρις πολλες αποστολες το μηνα.
Στην ουσια εγω κρατουσα ανοιχτο το λογαριασμο τοτε.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν τον δουλευω μονο εγω,ειναι "δανεικος",αλλα απο το 3 μεχρι το 7 εχει πολυ μεγαλη διαφορα,για αυτο σου ειπα να το ψαξεις.
Παντως,οταν ηταν να ανοιξω εγω λογαριασμο,καπου στα 3 μου ειχε πει και εμενα,αν θυμαμαι καλα.
Γενικη εστελνα παλι απο δανεικο,με 5 ευρω μαζι με ΦΠΑ,χωρις πολλες αποστολες το μηνα.
Στην ουσια εγω κρατουσα ανοιχτο το λογαριασμο τοτε.

Τι εννοείς από δανεικό; Με στοιχεία άλλου; Φαντάζομαι ξέρεις ότι από 1-12 με τα ψηφιακά δελτία αποστολής που θα κόβει υποχρεωτικά ο αποστολέας προς το λήπτη δεν θα μπορείς να δανείζεσαι τον κωδικό, διαφορετικά θα παίζετε κορώνα-γράμματα για μεγάλο πρόστιμο. 

Τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει τα μεταφορικά. Δεν ξέρω κανένα κατάστημα με ελτα κουιερ-γενικη-acs που να δίνει κάτω από 5 και εξτρα η αντικαταβολή εννοείται. Speedex, courier center είναι πιο φτηνές. Εμένα με χρεώνει 5,23 για πόλη-πόλη και εξτρα 3.20 η αντικαταβολή. Σύνολο 8,40.  Και η γενική ίδια προσφορά είχε. Η acs πιο ακριβή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1comment είπε

Τι εννοείς από δανεικό; Με στοιχεία άλλου; Φαντάζομαι ξέρεις ότι από 1-12 με τα ψηφιακά δελτία αποστολής που θα κόβει υποχρεωτικά ο αποστολέας προς το λήπτη δεν θα μπορείς να δανείζεσαι τον κωδικό, διαφορετικά θα παίζετε κορώνα-γράμματα για μεγάλο πρόστιμο. 

Δεν το ξερω και δε με νοιαζει και ιδιαιτερα.
Αμα γινει αυτο,θα ανοιξω απλα δικο μου κωδικο.
Για δικους τους λογους δε μπορουσαν να μου ανοιξουν τοτε και προχωρησαμε με δανεικο κωδικο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν το ξερω και δε με νοιαζει και ιδιαιτερα.
Αμα γινει αυτο,θα ανοιξω απλα δικο μου κωδικο.
Για δικους τους λογους δε μπορουσαν να μου ανοιξουν τοτε και προχωρησαμε με δανεικο κωδικο.

Ναι έχει βγει ήδη νόμος όπου λέει ότι όλα τα προϊόντα που μεταφέρουν κουριερ πρέπει να έχουν και δελτίο αποστολής με τα στοιχεία της επιχείρησης και τα στοιχεία του λήπτη-πελάτη. Φυσικά αυτό γίνεται για να μπορούν να τσεκάρουν ηλεκτρονικά αν κόπηκε η αντίστοιχη απόδειξη. Κι εγώ παλιά έστελνα με τον κωδικό μου πράγματα του πατέρα μου που δεν είχαν να κάνουν με το μαγαζί μου. Αυτό πλέον δεν θα μπορεί να γίνει γιατί όλα θα χρειάζονται δελτίο αποστολής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...