leolipop Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Επειδη μου πεταγε και εμενα αυτο το εκνευριστικο μηνυμα , μεχρι που σταματησε την αναπαραγωγη εντελως , με επεισε μια και καλη να τον απεγκαταστησω και να ξαναγυρισω στον edge , μεχρι να συμβει(;) κατι αντιστοιχω και να παω σε καποιον αλλο οπως firefox. Ειλικρινα ,οχι μονο youtube , αλλα γενικα σερφαρισμα χωρις adblocker ειναι βασανiστηριο.Aκομα περισσοτερο στο κινητο χωρις private dns... 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Ως, τον βλέπω τον μικρό να έρχεται κλαίγοντας ότι δεν παίζει το revanced! ASTRON Official Website 1 2
user2163 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 35 minutes ago, Dennis077 said: Δυστυχώς δεν έχει κάποιο σοβαρό αντίπαλο το YouTube και κάνει ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει κανέναν. Με τέτοιες τακτικές δεν θα πετύχει μεγάλη αύξηση των συνδρομητών του. Μην ξεχνάμε ότι ήταν μια πλατφόρμα που ξεκίνησε δωρεάν και σε λίγα χρόνια μόνο μέσω συνδρομής θα μπορείς να δεις τα βίντεο. Πως να έχει αντίπαλο αφού ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για να βλέπει video, ο αντίπαλος πως θα βγάζει χρήματα για τα τεράστια κόστη μιας υπηρεσίας σαν το youtube; Μια πλατφόρμα βίντεο έχει τεράστιο λειτουργικό κόστος: αποθηκευτικός χώρος, bandwidth, υποδομές, moderation, AI εργαλεία, Compute για τα διάφορα encoding που πρέπει να κάνει για λόγους efficiency κτλ. Αν ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει, ο μοναδικός τρόπος για να είναι βιώσιμη η υπηρεσία είναι μέσω διαφημίσεων Το YouTube είναι ο μοναδικός μεγάλος παίκτης γιατί εχει υποδομή της Google (GCP) και γιατί εχει εξασφαλίσει διαφημιστικά έσοδα σε τεράστια κλίμακα. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να υπάρξει ανταγωνισμός σε κάτι όπως το youtube γιατί η χρηματοδότηση μιας τέτοιας πλατφόρμας είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς διαφημίσεις ή συνδρομές 2 2 3
kaliakman Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Βάλε ρε Google μια συνδρομή μόνο για διαφημίσεις 5 ευρώ να τελειώνουμε. Δεν θέλω ούτε το Google music ούτε τίποτα άλλο. 2
mayrhKaltsa Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Ακόμα κι αν τα καταφέρει, προτιμότερο είναι να μη ξαναδώ video παρά να βλέπω με διαφημίσεις. 5
NiKoSmile Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε https://brave.com/brave-rewards/ Καλό το ανέκδοτο 😂
Sablj Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Πάντως κάθε 3-4 μήνες βγαίνει κι ένα τέτοιο άρθρο και όλοι (σχεδόν) ακόμα βλέπουμε Youtube χωρίς διαφημίσεις με uBlock κλπ...
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Sablj είπε Πάντως κάθε 3-4 μήνες βγαίνει κι ένα τέτοιο άρθρο και όλοι (σχεδόν) ακόμα βλέπουμε Youtube χωρίς διαφημίσεις με uBlock κλπ... Προφανώς βγαίνουν γιατί όντως υπάρχουν προβλήματα με τα adblocks απλά ξεπερνιούνται από τα apps. Σε εμένα καθυστερεί να ξεκινήσει 3-4 δεύτερα με μαύρη οθόνη και βγάζοντας ένα μπανεράκι αν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις δείτε γιατί. Αυτά σε Chrome-Ublock & Firefox-Ublock. 1 1
Dr_Pepper Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Καλό το ανέκδοτο 😂 Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το χρησιμοποιώ, αλλά ο Brave browser είναι σχετικά διαδεδομένος και δεν έχω ακούσει τίποτα το αρνητικό γι’ αυτόν. Ξέρεις κάτι και το λες δηλαδή;
harispao Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Οι εταιρείες πάντα θα προσπαθούν να πληρώνονται και οι χρήστες πάντα θα προσπαθούν να μην πληρώνουν,και συνήθως οι δεύτερη κατηγορία πάντα υπερέχει!
magicnumbers Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου VPN κ άγιος ο θεος 1 ώρα πριν, user2163 είπε Μια πλατφόρμα βίντεο έχει τεράστιο λειτουργικό κόστος: Τι κόστος ναχει που σαν εταιρία έχει στο τσεπακι τα δεδομένα όλου του πλανήτη τσάμπα; Ξέρει τι τρως τι λες τι βλέπεις που πας ποτέ γυρνάς ποτέ ξυπνάς ποτέ κοιμάσαι,αυτά για ένα μόνο άνθρωπο υπό κανονικές συνθήκες συμβόλαιου για χ ετη θα κόστιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Κ τα έχει τσάμπα. Κ θέλει κ αλλά; 7
user2163 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 7 minutes ago, magicnumbers said: VPN κ άγιος ο θεος Τι κόστος ναχει που σαν εταιρία έχει στο τσεπακι τα δεδομένα όλου του πλανήτη τσάμπα; Ξέρει τι τρως τι λες τι βλέπεις που πας ποτέ γυρνάς ποτέ ξυπνάς ποτέ κοιμάσαι,αυτά για ένα μόνο άνθρωπο υπό κανονικές συνθήκες συμβόλαιου για χ ετη θα κόστιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Κ τα έχει τσάμπα. Κ θέλει κ αλλά; Το ανέφερα, αυτό εννοόυσα με το "γιατί εχει εξασφαλίσει διαφημιστικά έσοδα σε τεράστια κλίμακα." 1 hour ago, user2163 said: Το YouTube είναι ο μοναδικός μεγάλος παίκτης γιατί εχει υποδομή της Google (GCP) και γιατί εχει εξασφαλίσει διαφημιστικά έσοδα σε τεράστια κλίμακα. Το πρόβλημα με έναν πιθανό ανταγωνιστή είναι ότι δεν έχει αυτά τα διαφημιστικά έσοδα για να αξίζει υποστηρίξει οικονομικα μία πλατφόρμα όπως το youtube
amigagr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, Dr_Pepper said: Δεν ξέρω πως και γιατί, και βαριέμαι και να το ψάξω, πάντως στον δικό μου Chrome το uBlock Origin (και όχι το Lite) μια χαρά δουλεύει ακόμη στο YouTube . όλως περιέργος και σε εμένα το ίδιο. αρχικά όταν άρχισαν τα μηνύματα ότι τερματίζει το ublock ξαναγύρισα στον firefox αλλά πολύ σύντομα παρατήρησα ότι και ο chrome δουλεύει το ίδιο καλά (ακόμη) οπότε τώρα τα λειτουργώ και τα δυο ανάλογα με την περίπτωση.
mariosnik_ Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Cleantube και Brave κι ας κάνουν ότι θέλουν με τις διαφημίσεις τους. 1 ώρα πριν, user2163 είπε Πως να έχει αντίπαλο αφού ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για να βλέπει video, ο αντίπαλος πως θα βγάζει χρήματα για τα τεράστια κόστη μιας υπηρεσίας σαν το youtube; Μια πλατφόρμα βίντεο έχει τεράστιο λειτουργικό κόστος: αποθηκευτικός χώρος, bandwidth, υποδομές, moderation, AI εργαλεία, Compute για τα διάφορα encoding που πρέπει να κάνει για λόγους efficiency κτλ. Αν ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει, ο μοναδικός τρόπος για να είναι βιώσιμη η υπηρεσία είναι μέσω διαφημίσεων Το YouTube είναι ο μοναδικός μεγάλος παίκτης γιατί εχει υποδομή της Google (GCP) και γιατί εχει εξασφαλίσει διαφημιστικά έσοδα σε τεράστια κλίμακα. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να υπάρξει ανταγωνισμός σε κάτι όπως το youtube γιατί η χρηματοδότηση μιας τέτοιας πλατφόρμας είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς διαφημίσεις ή συνδρομές Υπαρχουν ήδη αλλα site που μπορείς να ανεβάσεις video χωρίς να πληρώσεις, με λιγότερες βέβαια δυνατότητες από το youtube. Αυτά τα site άμα θέλουν μπορούν να βάλουν και πακέτα επιπλέον δυνατοτήτων επί πληρωμή παράλληλα με την βασική δωρεάν υπηρεσία , δεν είναι κακό. Εξάλλου και το ίδιο το youtube όταν ξεκίνησε ήταν εντελώς δωρεάν. Οπότε αυτά τα επιχειρήματα ότι δεν υπάρχει άλλη πλατφόρμα επειδή δεν πληρώνει ο κόσμος δεν στέκουν.
NiKoSmile Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το χρησιμοποιώ, αλλά ο Brave browser είναι σχετικά διαδεδομένος και δεν έχω ακούσει τίποτα το αρνητικό γι’ αυτόν. Ξέρεις κάτι και το λες δηλαδή; 95% χρησιμοποιώ Firefox. Εκείνο που μου την έσπασε είναι η έλλειψη υποστήριξης σε sites με τα παρακάτω εκνευριστικά μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα