Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, kaliakman said:

Βάλε ρε Google μια συνδρομή μόνο για διαφημίσεις 5 ευρώ να τελειώνουμε. Δεν θέλω ούτε το Google music ούτε τίποτα άλλο.

6-7 έχει το μήνα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο opera έχει έχει ενσωματωμένο adblock και κατέβασα το adblock plus και το ublocl origin.. χωρίς ένα από όλα αυτά δεν μπορείς να μπεις σε σελίδα να δεις κάτι, 500 διαφημίσειςσου πετάγονται.. στο youtube του opera όταν μπαίνωνα δω βίντεο μου πετάει ενα μήνυμα πάνω στο βίντεο και μου λέει οτι παραβιάζει τους όρουςτου youtube κάτι τέτοιο , δεν προλαβαίνω να το διαβάσω όλο γιατί φεύγει, παίζει το βίντεο αλλά κάνει μερικά δευτερόλεπτα να φορτώσει.μετά αν πατήσεις να δεις άλλο βίντεο δεν σου βγάζει ειδοποίηση.. βέβαια μετά από μήνες βρίσκει τρόπο και στο μπλοκάρει και δεν μπορείς να δεις.. 3 φορές διέγραψα τον opera για αυτό το λόγο.. στο google chrome πάλι με τα ίδια adblock  όταν μπαίνω στο you tube μου πετάει αυτό το μήνυμα κάτω από το βίντεο χωρίς να διακόψει το βίντεο. έπρεπε να διακόψουμε τη φραγη διαφημίσεων. ενεργοποιήσετε τη πειραματική φραγή διαφημίσεων.. ο brave 3 χρόνια που τον χρησιμοποιώ στο youtube παίζει κανονικά.. ούτε μπλοκάρισμα, ούτε τίποτα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harispao είπε

Οι εταιρείες πάντα θα προσπαθούν να πληρώνονται και οι χρήστες πάντα θα προσπαθούν να μην πληρώνουν,και συνήθως οι δεύτερη κατηγορία πάντα υπερέχει!

Εάν μια εταρεία δεν ζητάει παράλογες χρεώσεις δεν θα προσπαθούν και οι χρήστες να μην πληρώνουν για την παροχή υπηρεσίας. 

2 ώρες πριν, user2163 είπε

Πως να έχει αντίπαλο αφού ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για να βλέπει video, ο αντίπαλος πως θα βγάζει χρήματα για τα τεράστια κόστη μιας υπηρεσίας σαν το youtube;

Μια πλατφόρμα βίντεο έχει τεράστιο λειτουργικό κόστος: αποθηκευτικός χώρος, bandwidth, υποδομές, moderation, AI εργαλεία, Compute για τα διάφορα encoding που πρέπει να κάνει για λόγους efficiency κτλ.

Αν ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει, ο μοναδικός τρόπος για να είναι βιώσιμη η υπηρεσία είναι μέσω διαφημίσεων

Η αλήθεια είναι πως η Google βιοποριστικά βρίσκεται σε αδιέξοδο.

• Haha 3
Δημοσ.

Θα τρωτε block μεχρι να ριξει μαυριο χιονι. Και αν ποτε γινει τοτε δεν θα ξαναμπουμε ΠΟΤΕ youtube 

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 hours ago, Huruduru said:

YouTube Premium Family Τουρκία, 4 ευρουλακια για 5 άτομα 

Πως έχεις ακόμα από Τουρκία? 

38 minutes ago, d4mage said:

Εάν μια εταρεία δεν ζητάει παράλογες χρεώσεις δεν θα προσπαθούν και οι χρήστες να μην πληρώνουν για την παροχή υπηρεσίας. 

Η αλήθεια είναι πως η Google βιοποριστικά βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Πάτησα το haha emoticon αλλα γενικά δεν έχει άδικο. Μπορεί το κόστος να είναι υποφερτό για την Google η οποία έχει γίνει αρκετά evil, αλλά για να μπορούσε να φτιαχτεί μια πλατφόρμα alternative όντως το κόστος θα ήταν τεράστιο. Ανάλογα τι παρακολουθείς στο YouTube μπορεί να βολεύει και το nebula. Αλλά την πληθώρα του YouTube δεν την έχει κανένα προφανώς. Πάντως οι εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν κέρδη, και η Google το έχει παραχ*σει γενικά. Αλλα το YouTube νομίζω είναι το βασικό προϊόν που δεν έχει ανταγωνισμό. Παλιότερα θα έλεγα το search αλλά πλέον τα Ai τύπου perplexity μπορεί να της φάνε τη θέση. Ειδικά αν δεις ότι σχεδόν η πρώτη σελίδα πλέον είναι σαβούρα optimized seo Με άχρηστη πληροφορία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

95% χρησιμοποιώ Firefox. Εκείνο που μου την έσπασε είναι η έλλειψη υποστήριξης σε sites με τα παρακάτω εκνευριστικά μηνύματα.

image.png.b577154631042a8510450161f1c528a3.png

image.png.fa8f0cc80ec15b54d226d245cbed6568.png

Το ένα είναι της ελληνικής Vodafone και το άλλο μάλλον ελληνικό είναι, οπότε άρπα-κόλλα καταστάσεις τι περιμένεις, κάνουμε και τίποτα σωστό σε αυτή τη χώρα; :P
Εγώ για άλλο λόγο στο έδειξα, επειδή έλεγες ότι δεν έχεις πρόβλημα να βλέπεις διαφημίσεις αν σε πληρώνουν έστω και 1 cent, και το Brave Rewards είναι πρόγραμμα που έχουν και σε πληρώνουν για τις διαφημίσεις που βλέπεις.

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Το ένα είναι της ελληνικής Vodafone και το άλλο μάλλον ελληνικό είναι, οπότε άρπα-κόλλα καταστάσεις τι περιμένεις, κάνουμε και τίποτα σωστό σε αυτή τη χώρα; :P
Εγώ για άλλο λόγο στο έδειξα, επειδή έλεγες ότι δεν έχεις πρόβλημα να βλέπεις διαφημίσεις αν σε πληρώνουν έστω και 1 cent, και το Brave Rewards είναι πρόγραμμα που έχουν και σε πληρώνουν για τις διαφημίσεις που βλέπεις.

Και εγώ για είπα για πληρωμή από το youtube σε € όχι με κόκκους άμμου του Brave Rewards 😏.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dtk-386 είπε

πόσα €€ για το vpn? :lol:

Το vpn ειναι δωρεαν με τις υπηρεσιες cashback εχω παρει nord pure fastest και κανα 2 ακομα δωρεαν πηρα ολα τα λεφτα πισω. 

Στα του θεματος το youtube χωρις revanced στο κινητο και χωρις ublock+channel blocker+sponsors block+shorts blocker στον υπολογιστη απλα δεν παλευετε. Δεν ειναι υπηρεσια βιντεο αλλα υπηρεσια διαφημισεων με βιντεο. Το revanced εχει ξεφυγει στο κινητο τι premium και χαζα κανει 100000 πραγματα παραπανω απο το youtube premium και δωρεαν. Η google το εχει χασει το παιχνιδι ενω δεν ξερουν τι βγαζουν συνεχιζουν να γινονται οι πιο μισητη εταιρια στον κοσμο. Καποτε ηταν user friendly τωρα ειναι απλα εταιρια που κοβει χρημα δεν την νοιαζει τιποτα αλλο. Πουλησε τα δεδομενα μας ολα τα χρονια και τωρα θελει και αλλα. Ξεφτιλες.

3 ώρες πριν, leolipop είπε

Επειδη μου πεταγε και εμενα αυτο το εκνευριστικο μηνυμα , μεχρι που σταματησε την αναπαραγωγη εντελως , με επεισε μια και καλη να τον απεγκαταστησω και να ξαναγυρισω στον edge , μεχρι να συμβει(;) κατι αντιστοιχω και να παω σε καποιον αλλο οπως firefox.

Ειλικρινα ,οχι μονο youtube , αλλα γενικα σερφαρισμα χωρις adblocker ειναι βασανiστηριο.Aκομα περισσοτερο στο κινητο χωρις private dns...

ASTRON Official Website

Στο κινητο κουμπωνεις adguard premium με HTTPS certification και ultimate block στις ρυθμισεις μαζι με cloudfare dns και ολα τα φιλτρα ενεργα και ησυχαζεις. Ενα 20αρικο για 9 συσκευες η lifetime του adguard εχει μπει σε κινητα οικογενειας tablet και εχουμε ησυχασει ολα τα χρονια. Συν revanced προφανως και οχι το απλο αλλα extended/advanced που δινουν παρα πολλα ακομα. Το astron δεν το γνωριζα ειναι αξιοπιστο γιατι πρωτη φορα το ακουω. 

2 ώρες πριν, harispao είπε

Οι εταιρείες πάντα θα προσπαθούν να πληρώνονται και οι χρήστες πάντα θα προσπαθούν να μην πληρώνουν,και συνήθως οι δεύτερη κατηγορία πάντα υπερέχει!

Δεν ισχυει. Οι google και καθε google εχουν τρις και ο κοσμακης που δεν θα πληρωσει ειναι μικρομεσαιος. Οποτε το ποιος υπερεχει ας το αφησουμε στην ακρη καλυτερα. Τοσα χρονια εχουν πουλησει τα παντα του κοσμου και εχουν βγαλει χρηματα για 1000000000000000000 ζωες απλα η απληστια ειναι τεραστια ειδικα οταν φτασεις το τρις ε οπως και να το κανουμε θες και αλλα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σωστές οι παρατηρήσεις σας. Έχει καταντήσει βαρετό η ροή διαφημίσεων χωρίς έλεγχο οπότε τουλάχιστον θα μπορούσαν να βάλουν μια τάξη.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Ciccirya είπε

1 δολάριο/μήνα ή 10/χρόνο και το συζητάμε.

Δολάριο, όχι ευρώ.

Πρόσεχε μη σπάσεις τον κουμπαρά 😂

Guys, εννοείται, ναι, τζάμπα, adblock μέχρι να σβήσει ο ήλιος και τα σχετικά - και χωρίς ιδιαίτερες τύψεις γιατί δεν έχουν ξηγηθεί καλά γενικώς στην Google και ούτε πεινάνε.

Αλλά να μην έχουμε και αυταπάτες τύπου πως είναι τάχα μου κάποιο αναφαίρετο δικαίωμα το "δωρεάν" YouTube ή πως η αξία αυτού που προσφέρει είναι κάτω από 1€ τον μήνα. Αν δεν μιλούσαμε για την Google δεν θα ήταν καν on offer κάτι τέτοιο. Και στην τελική αν πραγματικά θέλουν το κάνουν πιο κλειστό και παύουν να δουλεύουν και όλα τα apps. Όλο αυτό το παιχνίδι γάτα-ποντίκι με τους adblockers είναι για να ικανοποιούν και τους διαφημιζόμενους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, user2163 είπε

Πως να έχει αντίπαλο αφού ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για να βλέπει video, ο αντίπαλος πως θα βγάζει χρήματα για τα τεράστια κόστη μιας υπηρεσίας σαν το youtube;

Μια πλατφόρμα βίντεο έχει τεράστιο λειτουργικό κόστος: αποθηκευτικός χώρος, bandwidth, υποδομές, moderation, AI εργαλεία, Compute για τα διάφορα encoding που πρέπει να κάνει για λόγους efficiency κτλ.

Αν ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει, ο μοναδικός τρόπος για να είναι βιώσιμη η υπηρεσία είναι μέσω διαφημίσεων

Το YouTube είναι ο μοναδικός μεγάλος παίκτης γιατί εχει υποδομή της Google (GCP) και γιατί εχει εξασφαλίσει διαφημιστικά έσοδα σε τεράστια κλίμακα.

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να υπάρξει ανταγωνισμός σε κάτι όπως το youtube γιατί η χρηματοδότηση μιας τέτοιας πλατφόρμας είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς διαφημίσεις ή συνδρομές

Αντε πάλι το ίδιο παραμύθι. Πώς ήταν βιώσιμο 15 χρόνια με γιγάντια κερδοφορία και το 2020 και μετά έγινε μη βιώσιμο. Ούτε το ίδιο το youtube δεν υποστηρίζει την ρητορική αυτή Βασιλάκη Καΐλα, δε βγαίνουμε. Απλά με τσαμπουκά πάει να σταματήσει τα adblock τώρα που είναι εδραιωμένα μονοπώλιο. 

Μια χαρά βιώσιμο είναι μέσω data mining, διαφημίσεων (για όσους βλέπουν τέλος πάντων), και επαγγελματικών fees από μεγάλα κανάλια, promotion κλπ. Του δίνω προσωπικά δεδομένα και αποδεδειγμένα τα πουλάει για στοχευμενη διαφήμιση, και δεν ξέρω και γω που αλλού. Του φτάνουν καο του περισσεύουν. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως μέχρι πριν 2 εβδομάδες είχα Ublock Origin με τα φίλτρα στο "My filters" και ήμουν ΟΚ... Με πήρε χαμπάρι η google  κι άρχισε να μου βγάζει μήνυμα να απενεργοποιήσω το όποιο adblock έχω για το youtube, χωρίς να με αφήνει να δω video. Αφαίρεσα δοκιμαστικά τα φίλτρα απο το Ublock πριν 2 εβδομάδες και τα videos στο youtube παίζουν κανονικά χωρίς ούτε μία διαφήμιση μέχρι τώρα... Αν μου βγάλει διαφήμιση θα ξαναπεράσω τα φίλτρα και λογικά θα με έχει ξεχάσει -  μέχρι να με εντοπίσει πάλι και να αρχίσει πάλι ο κύκλος.

Επεξ/σία από Eloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...