dr_frozenarm Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλημέρα, Ψάχνω για συσκευή να παίρνει input από δύο pc και να βγάζει έξοδο σε ηχεία και ακουστικά, δηλαδή 2 outputs. Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι να μπορώ να διαλέξω την πήγη του ήχου, π.χ. pc A και την έξοδο, π.χ. ακουστικά ή στα ηχεία . Δεν με ενδιαφέρει να κάνω μίξεις ήχου ή κάτι άλλο πολύπλοκο απλώς να μπορώ να διαλέξω μια πηγή και μια έξοδο. Καμία ιδέα? Αν βοηθάει βρίσκομαι ΗΠΑ οπότε κοιτάζω απο Amazon, τώρα budget για συσκευη ~100 δολλάρια. Για πείτε ιδέες. Ευχαριστώ!
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dr_frozenarm είπε Δεν με ενδιαφέρει να κάνω μίξεις ήχου ή κάτι άλλο πολύπλοκο απλώς να μπορώ να διαλέξω μια πηγή και μια έξοδο Συμπαθητικούλικο φαίνεται https://www.amazon.com/Maker-hart-Just-Mixer-Portable/dp/B0824Q3WY8?crid=38C8MOH2LMX40 Υπόψιν δεν υποστηρίζει να παίζει ξεχωριστά πχ PC A στα ακουστικά και PC B στα ηχεία , βασικά δεν έχει καν ξεχωριστή ένταση για τα ακουστικά
sakis han Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Εφοσον διαθετεις 100 ντολαρς τουλαχιστον παρε κατι σοβαρο! https://www.sweetwater.com/store/detail/X302USB--behringer-xenyx-302usb-mixer-with-usb
dr_frozenarm Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 hour ago, sakis han said: Εφοσον διαθετεις 100 ντολαρς τουλαχιστον παρε κατι σοβαρο! https://www.sweetwater.com/store/detail/X302USB--behringer-xenyx-302usb-mixer-with-usb Thanks! το τσεκαρω αλλα δεν έχω καποιο εξαρτημα που να χρησιμοποιεί xlr interface. To mic μου ειναι usb ενα blue snowball. Το κανω shortlist.
sakis han Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Thanks! το τσεκαρω αλλα δεν έχω καποιο εξαρτημα που να χρησιμοποιεί xlr interface. To mic μου ειναι usb ενα blue snowball. Το κανω shortlist. Εγω για να συνδεσεις τους υπολογιστες σου το προτεινα. Αν θελεις να συνδεσεις και το μικροφωνο υπαρχουν και ανταπτορες, η κουμπωνεις το μικροφωνο σε καποιο υπολογιστη και το χρησιμοποιείς απο εκει. Αν δεν θες να υποβαθμισεις το ηχο σου δεν υπαρχει πιο οικονομικη λυση.
dpolal Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 16 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Καλημέρα, Ψάχνω για συσκευή να παίρνει input από δύο pc και να βγάζει έξοδο σε ηχεία και ακουστικά, δηλαδή 2 outputs. Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι να μπορώ να διαλέξω την πήγη του ήχου, π.χ. pc A και την έξοδο, π.χ. ακουστικά ή στα ηχεία . Δεν με ενδιαφέρει να κάνω μίξεις ήχου ή κάτι άλλο πολύπλοκο απλώς να μπορώ να διαλέξω μια πηγή και μια έξοδο. Καμία ιδέα? Αν βοηθάει βρίσκομαι ΗΠΑ οπότε κοιτάζω απο Amazon, τώρα budget για συσκευη ~100 δολλάρια. Για πείτε ιδέες. Ευχαριστώ! Καταρχήν θα σου πρότεινα να πάρεις ένα xlr mic διότι θα απλοποιούσε πολύ περισσότερο τα πράματα. Από την άλλη δεν είναι πολύ ξεκάθαρο τί ακριβώς θες να κάνεις καθώς δεν ανέφερες τίποτα για μικρόφωνο στην αρχή. Υπάρχουν πολύ απλές συσκευές όπως αυτή που σου πρότεινε ο korakios ή και άλλες π.χ. https://www.amazon.com/s?k=Stage+Powered+Mixers&i=mi&rh=n%3A11974871&s=price-asc-rank&ds=v1%3AbJM5suwXcfUwmtoen%2BPySC7FOrETRvUgTd9lkvbx21I&ref=sr_st_price-asc-rank με τις οποίες θα κάνεις δουλειά αλλά πιθανότατα θα έχεις θέματα με τον ήχο λόγο χαμηλής ποιότητας. Υπάρχουν οι mixers όπως αυτό που σου πρότεινε ο sakis han, υπάρχουν τα usb audio interfaces, γενικά υπάρχουν ένα σωρό συσκευές αλλά γράψε λίγο ποιό αναλυτικά τί ακριβώς θες να κάνεις για να σε βοηθήσουν καλύτερα. 1
dr_frozenarm Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 13 hours ago, dpolal said: Καταρχήν θα σου πρότεινα να πάρεις ένα xlr mic διότι θα απλοποιούσε πολύ περισσότερο τα πράματα. Από την άλλη δεν είναι πολύ ξεκάθαρο τί ακριβώς θες να κάνεις καθώς δεν ανέφερες τίποτα για μικρόφωνο στην αρχή. Υπάρχουν πολύ απλές συσκευές όπως αυτή που σου πρότεινε ο korakios ή και άλλες π.χ. https://www.amazon.com/s?k=Stage+Powered+Mixers&i=mi&rh=n%3A11974871&s=price-asc-rank&ds=v1%3AbJM5suwXcfUwmtoen%2BPySC7FOrETRvUgTd9lkvbx21I&ref=sr_st_price-asc-rank με τις οποίες θα κάνεις δουλειά αλλά πιθανότατα θα έχεις θέματα με τον ήχο λόγο χαμηλής ποιότητας. Υπάρχουν οι mixers όπως αυτό που σου πρότεινε ο sakis han, υπάρχουν τα usb audio interfaces, γενικά υπάρχουν ένα σωρό συσκευές αλλά γράψε λίγο ποιό αναλυτικά τί ακριβώς θες να κάνεις για να σε βοηθήσουν καλύτερα. Ευχαριστώ για τις προτασεις. Εχω ενα windows-box και ενα linux-box. Το μικροφωνο (ενα blue snowball ice) και η webcam (μια logitech) ειναι και τα δυο usb και συνδεδεμενα παντα με το windows-box για κλησεις με ελλάδα, κάτι αλλο δεν τα χρησιμοποιώ. Αυτο που θέλω να πετύχω κυρίως ειναι να συνδέσω τα ηχεια και τα ακουστικά μου και με τα δυο boxes και να μπορώ να αλλάξω το input απο το windows-box ή linux-box αναλογως ποιο χρησιμοποιώ για να έχω ήχο και να ακουω μουσική. Ειδα μερικες απλές συσκευες σαν αυτη που ανέφερε ο korakios, απλά ειπα αφου ειναι παρω κατι να πάρω κάτι καλό να κρατήσει για αρκετά χρόνια οπότε το κόστος δεν με ενδιαφέρει. Με βάση την πρόταση απο sakis han αρχισα να το ψαχνω λιγο παραπανω, απλώς όπως ανέφερα δεν εχω καποιο μικρόφωνο που να έχει xlr interface at the moment. Βασικά θέλω ιδανικά καποιο consola να έχω στο γραφείο να μπορώ να διαλέξω για έξοδο θέλω , ηχεια ή ακουστικά, και ποια εισοδο, windows-box ή linux-box και να μπορω να ρυθμίσω ένταση. Hope this helps. Άποψη για αυτό https://www.amazon.com/Helicon-Online-Broadcast-Interface-Preamp/dp/B07XH41DLN/135-0246258-6637903?pd_rd_w=SJaxn&content-id=amzn1.sym.99e22f84-8197-432d-8b06-2401d639b876&pf_rd_p=99e22f84-8197-432d-8b06-2401d639b876&pf_rd_r=00VQ4WHF8P5A114VQ3F4&pd_rd_wg=KjejK&pd_rd_r=ddfe55dd-295b-442b-aef8-248d2476648c&pd_rd_i=B07XH41DLN&th=1 ? Φαινεται να καλυπτει τις αναγκες μου και θα μπορώ μελλοντικά να βάλω mic με xlr.
dpolal Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, dr_frozenarm είπε Ευχαριστώ για τις προτασεις. Εχω ενα windows-box και ενα linux-box. Το μικροφωνο (ενα blue snowball ice) και η webcam (μια logitech) ειναι και τα δυο usb και συνδεδεμενα παντα με το windows-box για κλησεις με ελλάδα, κάτι αλλο δεν τα χρησιμοποιώ. Αυτο που θέλω να πετύχω κυρίως ειναι να συνδέσω τα ηχεια και τα ακουστικά μου και με τα δυο boxes και να μπορώ να αλλάξω το input απο το windows-box ή linux-box αναλογως ποιο χρησιμοποιώ για να έχω ήχο και να ακουω μουσική. Ειδα μερικες απλές συσκευες σαν αυτη που ανέφερε ο korakios, απλά ειπα αφου ειναι παρω κατι να πάρω κάτι καλό να κρατήσει για αρκετά χρόνια οπότε το κόστος δεν με ενδιαφέρει. Με βάση την πρόταση απο sakis han αρχισα να το ψαχνω λιγο παραπανω, απλώς όπως ανέφερα δεν εχω καποιο μικρόφωνο που να έχει xlr interface at the moment. Βασικά θέλω ιδανικά καποιο consola να έχω στο γραφείο να μπορώ να διαλέξω για έξοδο θέλω , ηχεια ή ακουστικά, και ποια εισοδο, windows-box ή linux-box και να μπορω να ρυθμίσω ένταση. Hope this helps. ΟΚ, κατάλαβα. Ο μείκτης που σου πρότεινε ο @sakis han είναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου. Το ένα πισί θα συνδεθεί μέσω USB και το άλλο στην είσοδο line-in. Θα βάλεις επάνω τα ηχεία σου και τα ακουστικά και ανάλογα θα επιλέγεις ποιά πηγή θα παίζει και σε ποιά έξοδο θα ακούς. Αργότερα βάζεις και ένα μικρόφωνο αν και δεν είναι τόσο απαραίτητο, μπορείς να το αφήσεις επάνω σε ένα από τα 2 πισί όπως είναι τώρα. Έχε υπόψιν ότι το πισί που θα συνδεθεί μέσω USB θα μπορεί και να στείλει ήχο στον μίκτη για να κάνεις τη δουλειά που θέλεις αλλά και να πάρει ήχο από αυτόν. Δηλαδή μπορεί να παίζει το ένα πισί και να περνάς τον ήχο στο άλλο. Εγώ έχω μία Yamaha AG03 τώρα που έχω συνδέσει πισί, xlr mic και αν χρειαστεί συνδέω και το κινητό τηλέφωνο επάνω. Άλλες αξιόλογες μάρκες είναι η Mackie και η Soundcraft αν θες να δείς εναλλακτικά. 2
sakis han Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Άποψη για αυτό https://www.amazon.com/Helicon-Online-Broadcast-Interface-Preamp/dp/B07XH41DLN/135-0246258-6637903?pd_rd_w=SJaxn&content-id=amzn1.sym.99e22f84-8197-432d-8b06-2401d639b876&pf_rd_p=99e22f84-8197-432d-8b06-2401d639b876&pf_rd_r=00VQ4WHF8P5A114VQ3F4&pd_rd_wg=KjejK&pd_rd_r=ddfe55dd-295b-442b-aef8-248d2476648c&pd_rd_i=B07XH41DLN&th=1 ? Εχεις λεφτα για πεταμα? Αυτο αν εκανε 70-80 δολαρια μπορει να σου το προτεινα αλλα σε αυτη την τιμη ουτε για αστειο....παρεπιπτοτος και αυτο Behringer ειναι. 1
dr_frozenarm Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου Ok thanks guys. To παράγγειλα το Behringer Xenyx 302USB. Θα πω εντυπώσεις οταν φτασει και το στησω. Ευχαριστω! Behringer Xenyx 302USB 1
sakis han Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Ok thanks guys. To παράγγειλα το Behringer Xenyx 302USB. Θα πω εντυπώσεις οταν φτασει και το στησω. Ευχαριστω! Behringer Xenyx 302USB Καλοδουλευτο!...καλωδιο για να συνδεσεις το linux εχεις?
dr_frozenarm Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου On 20/06/2025 at 12:00, sakis han said: Καλοδουλευτο!...καλωδιο για να συνδεσεις το linux εχεις? Καλημέρα. Ηρθε το μηχανημα εδω και μέρες αλλα ετρεχα και μολις τωρα καθισα να ασχοληθω ξανα. Τι καλώδιο συνιστάς? usb? κατι αλλο?
sakis han Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Καλημέρα. Ηρθε το μηχανημα εδω και μέρες αλλα ετρεχα και μολις τωρα καθισα να ασχοληθω ξανα. Τι καλώδιο συνιστάς? usb? κατι αλλο? Για το linux λεω....θα χρειαστεις κατι σαν αυτο https://www.amazon.com/JSAUX-Shielded-Gold-Plated-Smartphones-Speakers/dp/B07D8M5DML?dib=eyJ2IjoiMSJ9.LSIXeiL77fbU6GBUFKrr-SY4maYvK_-u0Wzgk2x0zNC5Rywn52WMQyQKztwuO46f-q_zonT_WFpkkuuLftyXiAvWItZrrwemjj84XQYfJMSzxQ8XnexIJxxDsbyPmJoAnECEogkKrZXiKjZf96wsCRFC0-zy06PnnqBdtrEcLIFZGV2FVSMEzBxA7_XGsWrOe0D11i3x7FgaYczBIpO1-fHFLCA4xS060razBWHljQg.kyajLVfceGW1dRCUT2CGoGiAHdmB5cEEXgEbJdYTlX0&dib_tag=se&keywords=3.5mm%2Bto%2Brca&qid=1751213070&sr=8-4&th=1 ...η αν εχεις καλωδιο RCA (male) κατι σαν αυτο https://www.amazon.com/3-5mm-Splitter-Stereo-Female-Adapter/dp/B07DPK9Q94?dib=eyJ2IjoiMSJ9.seR9MLOcHTiEY3WRIrZsBf3xwgs2C04Pq4LW1n5d9O-1Br56-qPvPZ7cO1incqdxzVMhGGMV1tk4iNCacIy16t4Bp374nCegml2kASWKoBqTkmDb-O0mmtOPhwVKYWzOlCH33IZczeZKvUdrqTBbdkTD1r9g2lSWkB4_wFdY9dBTgWoZRU6XoIoOiZZny87lIK9BbfmfIDMCjOyoVJ_PPamboyOppFcSP5Uc3FvPOefJXcOGrGGFnDbT0MFSmQWgVjm50vgGe1m0vycNLBmCi98nmoPe1CJdX8cQgkOmWHU.4pZb_Dzo1IC6Wz2u28Rp1tiGNtfT4KTh0s8bi05P5S4&dib_tag=se&keywords=RCA+adapters&qid=1751213521&s=tv&sr=1-9 Παντως ρε φιλε φαρμακειο ειναι οι τιμες στην Αμερικη....σας τον σφυριξε καλα ο Τραμπας!🙃 Επεξ/σία 29 Ιουνίου από sakis han 1
dr_frozenarm Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, sakis han said: Για το linux λεω....θα χρειαστεις κατι σαν αυτο https://www.amazon.com/JSAUX-Shielded-Gold-Plated-Smartphones-Speakers/dp/B07D8M5DML?dib=eyJ2IjoiMSJ9.LSIXeiL77fbU6GBUFKrr-SY4maYvK_-u0Wzgk2x0zNC5Rywn52WMQyQKztwuO46f-q_zonT_WFpkkuuLftyXiAvWItZrrwemjj84XQYfJMSzxQ8XnexIJxxDsbyPmJoAnECEogkKrZXiKjZf96wsCRFC0-zy06PnnqBdtrEcLIFZGV2FVSMEzBxA7_XGsWrOe0D11i3x7FgaYczBIpO1-fHFLCA4xS060razBWHljQg.kyajLVfceGW1dRCUT2CGoGiAHdmB5cEEXgEbJdYTlX0&dib_tag=se&keywords=3.5mm%2Bto%2Brca&qid=1751213070&sr=8-4&th=1 ...η αν εχεις καλωδιο RCA (male) κατι σαν αυτο https://www.amazon.com/3-5mm-Splitter-Stereo-Female-Adapter/dp/B07DPK9Q94?dib=eyJ2IjoiMSJ9.seR9MLOcHTiEY3WRIrZsBf3xwgs2C04Pq4LW1n5d9O-1Br56-qPvPZ7cO1incqdxzVMhGGMV1tk4iNCacIy16t4Bp374nCegml2kASWKoBqTkmDb-O0mmtOPhwVKYWzOlCH33IZczeZKvUdrqTBbdkTD1r9g2lSWkB4_wFdY9dBTgWoZRU6XoIoOiZZny87lIK9BbfmfIDMCjOyoVJ_PPamboyOppFcSP5Uc3FvPOefJXcOGrGGFnDbT0MFSmQWgVjm50vgGe1m0vycNLBmCi98nmoPe1CJdX8cQgkOmWHU.4pZb_Dzo1IC6Wz2u28Rp1tiGNtfT4KTh0s8bi05P5S4&dib_tag=se&keywords=RCA+adapters&qid=1751213521&s=tv&sr=1-9 Παντως ρε φιλε φαρμακειο ειναι οι τιμες στην Αμερικη....σας τον σφυριξε καλα ο Τραμπας!🙃 Ευχαριστώ φίλος! Ναι και που εισαι ακόμα ... κανεις δεν ξερει τι μας περιμένει ακομα με αυτον. Το μηναχημα μου βγηκε $59.25 τελικη τιμη. Πολλά έδωσα? Επεξ/σία 30 Ιουνίου από dr_frozenarm 1
sakis han Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Ευχαριστώ φίλος! Ναι και που εισαι ακόμα ... κανεις δεν ξερει τι μας περιμένει ακομα με αυτον. Το μηναχημα μου βγηκε $59.25 τελικη τιμη. Πολλά έδωσα? Σχετικα καλη ειναι, αλλα αυτο ειναι παλιο μοντελο και μαλλον κανουν ξεστοκαρισμα. Στα νεα μοντελα ομως οι τιμες ειναι εξωφρενικες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα