Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν μερικούς μήνες αγόρασα μία προσφορά που τρέχει από το ionos.fr για 1 χρόνο και για ~1€ περίπου ανά μήνα. Μαζί με αυτό, καταλάθος μετέπειτα αγόρασα και μία επέκταση για το πλάνο, η οποία κοστίζει ~13€ περίπου ανά μήνα.

Μην τα πολυλογώ, δεν θέλω να χρησιμοποιώ πλέον τις υπηρεσίες τους, για διάφορους λόγους και κυρίως γιατί σαν άνεργος δυστυχώς αυτό το διάστημα, δεν είμαι σε θέση να τους πληρώνω για κάτι το οποίο δεν χρησιμοποιώ πλέον. Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνουν να τις κάνω terminate έως τον Μάιο του 2026 και με το τσατ δεν βγαίνει άκρη καθώς μιλούν μόνο γαλλικά και δεν ψήνονται να συνεργαστούν.

Έπειτα από δύο ανεπιτυχείς πληρωμες μου ήρθε σήμερα email από μία Riverty* στο οποίο καλούμε να αποπληρώσω ένα ποσό έως τις 25 αυτού του μήνα. Να το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι; Επίσης πως μπορώ να κινηθώ, ώστε να διακόψω τις υπηρεσίες και να μην τους πληρώνω πλέον;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εν ολίγοις, η Riverty είναι ένας πάροχος χρηματοοικονομικών λύσεων που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών, προσφέροντας ευέλικτους τρόπους πληρωμής και διαχείρισης απαιτήσεων, με έμφαση στην απλοποίηση και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Δημοσ.

Κάποια βοήθεια, κάποιος; Τους έστειλα εμαιλ και δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν την συνδρομή πριν την λήξη του ενός έτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. Και στο εμαιλ παρόλο που τους εξήγησα την κατάσταση, το μόνο που ανέφεραν είναι ότι μπορούν να καθυστερήσουν τα invoices κατά 40 ημέρες έπειτα από αίτηση. Τους λέω δε θέλω να χρησιμοποιώ πλέον τις υπηρεσίες σας και τα σχετικά, αυτοί εκεί, ντε και καλά να τους πληρώνεις ένα χρόνο και ας μην θέλεις.

Πολύ ύπουλες τακτικές και δεν θα τους συνιστούσα σε καμία περίπτωση αν ψάχνετε για host/vps κλπ. Επίσης οι τύποι ξέρουν μια χαρά Αγγλικά αλλά αρνούνται να μιλήσουν λόγο της πολιτικής τους (μου το είπαν ξεκάθαρα στο τσατ) και σε υποχρεώνουν να χρησιμοποιείς translate για να συνεννοηθείς! 

image.png.429a363dc1dd9892258aafac3c8b3464.png

Επεξ/σία από yojep10425
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν μιλας μαζι τους στο support σε τετοιες περιπτωσεις ΠΑΝΤΑ βαζεις το αγγλικο κειμενο και τη μεταφραση καθως δεν γνωριζεις αν η μεταφραση ειναι σωστη.

Κανε αμφισβητηση συναλλαγών δινοντας οσο περισσότερα στοιχεια στη τραπεζα. 

Επεξ/σία από Predatorkill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...