Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όμως σκάσει φούσκα την ώρα που η κρρ ες τωρινή τράπεζα κόβει δολάρια για να δείξει ότι έχει προοπτικές τότε να δούμε το πανηγύρι 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, freegr είπε

Αν όμως σκάσει φούσκα την ώρα που η κρρ ες τωρινή τράπεζα κόβει δολάρια για να δείξει ότι έχει προοπτικές τότε να δούμε το πανηγύρι 

Το όνειρο σας ειναι να σκασει μια φουσκα, ή εδω ή στα σπιτια κλπ στο μεταξύ ομως κάποιοι βγαζουν χρήματα.

Υπομονή μέχρι να σκάσει 🤣🤣🤣

Δημοσ.
10 hours ago, NikosKallithea said:

Το όνειρο σας ειναι να σκασει μια φουσκα, ή εδω ή στα σπιτια κλπ στο μεταξύ ομως κάποιοι βγαζουν χρήματα.

Υπομονή μέχρι να σκάσει 🤣🤣🤣

Μπράβο σε όσους βγάζουν. Πάντως νομίζω ότι η λογική είναι κάποιοι θα βγάλουν και πολλοί θα πάνε κουβά. Θα ήθελα να έβγαζα. Απλά δεν βγαίνει χρήμα από το τίποτα σε γενικές γραμμές. Και στις προηγούμενες φούσκες έβγαζαν λεφτά. Εκτός από αυτούς που τον έφαγαν στο τέλος πχ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JimGer είπε

Μπράβο σε όσους βγάζουν. Πάντως νομίζω ότι η λογική είναι κάποιοι θα βγάλουν και πολλοί θα πάνε κουβά. Θα ήθελα να έβγαζα. Απλά δεν βγαίνει χρήμα από το τίποτα σε γενικές γραμμές. Και στις προηγούμενες φούσκες έβγαζαν λεφτά. Εκτός από αυτούς που τον έφαγαν στο τέλος πχ

Οποιος φοβάται παφτει και κοιμαται και ζεί με τα 700 του βασικού 

Δημοσ.
22 minutes ago, NikosKallithea said:

Οποιος φοβάται παφτει και κοιμαται και ζεί με τα 700 του βασικού 

Μου αρέσει πάντως που η απάντησή σου στο να μη τζογάρεις είναι να μείνεις με τα "λίγα"

Αν βγάζεις κέρδος καλώς και καλοφάγωτα. Αλλά εντάξει το ότι θα πρέπει να γίνεις τυχοδιώκτης είναι ηλίθιο. Δεν είναι ότι οι μεγαλύτεροι επενδυτές ξέρω γω είναι τζογαδόροι. Αν κάποιος θέλει μια σιγουριά ας τα βάλει σε ETF

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JimGer είπε

Μου αρέσει πάντως που η απάντησή σου στο να μη τζογάρεις είναι να μείνεις με τα "λίγα"

Αν βγάζεις κέρδος καλώς και καλοφάγωτα. Αλλά εντάξει το ότι θα πρέπει να γίνεις τυχοδιώκτης είναι ηλίθιο. Δεν είναι ότι οι μεγαλύτεροι επενδυτές ξέρω γω είναι τζογαδόροι. Αν κάποιος θέλει μια σιγουριά ας τα βάλει σε ETF

Εχεις μπερδευτεί με το τζογο γιατι μονο αυτο ξερεις, αλλα δεν θα κατσω εγω τωρα να σου εξηγήσω

Δημοσ.
1 hour ago, NikosKallithea said:

Εχεις μπερδευτεί με το τζογο γιατι μονο αυτο ξερεις, αλλα δεν θα κατσω εγω τωρα να σου εξηγήσω

Ναι εντάξει έχω μπερδευτεί. Άρα τα crypto είναι επένδυση, έχουν βάση κλπ και δεν θα μπορούσαν να είναι οι τουλίπες της εποχής μας. Anyway αν μπορούσα να βγάλω λεφτά θα το έκανα. Δεν με ψήνει το ρίσκο και τέλος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...