Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 μμ 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ναι την παρασκευή αν η κατάσταση είναι ίδια (δεν ελπίζω σε κάτι διαφορετικό να πω την αλήθεια) θα πάω από το eshop της πόλης μου να ζητήσω τα χρήματα μου. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό. Καταγγελία τώρα σε Ίνκα ή συνήγορο να πω τι; Η απάντηση του eshop θα είναι ότι έτσι μας λέει ο προμηθευτής έτσι λέμε στον πελάτη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι…να τελειώσει αίσια η ιστορία και δεν ξαναπαίρνω από αυτούς. Το θέμα μου είναι ότι μια κάρτα είναι σεβαστό ποσό και επειδή δεν είμαι Αθήνα δεν έχω και εικόνα από τα καταστήματα του Skroutz ώστε να αγοράσω από εκεί άνετα. Έτσι συνήθως καταλήγω είτε σε amazon, είτε σε πλαίσιο και αυτή την φορά ήταν στο eshop. Εχω ένα φόβο με την κάρτα γραφικών να αγοράσω από Skroutz.🙃 Σε αντιστοιχη περιπτωση καποτε απαιτησα τα δικαιωματα μου τους ειπα και οτι δεν γινεται να μας αντιμετωπιζετε σαν τριτοκοσμικους πελατες και ενω ηταν ετοιμοι να μου στειλουν την καρτα 2 μηνες μετα με θεμα μπηκαν ολα τα χρηματα στο λογαριασμο μου. Στην Ελλαδα αν δεν απαιτησεις δεν γινονται ποτε τα αυτονοητα. Ολοι ειναι οτι αρπαξουν και αν δουν οτι ο αλλος δεν μιλαει ολα μια χαρα αν δουν οτι δεν τους περνει τοτε κανουν τις κοτες και σου δινουν αυτο που δικαιουσαι απο τον νομο. 2
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:05 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:05 πμ 9 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ναι την παρασκευή αν η κατάσταση είναι ίδια (δεν ελπίζω σε κάτι διαφορετικό να πω την αλήθεια) θα πάω από το eshop της πόλης μου να ζητήσω τα χρήματα μου. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό. Καταγγελία τώρα σε Ίνκα ή συνήγορο να πω τι; Η απάντηση του eshop θα είναι ότι έτσι μας λέει ο προμηθευτής έτσι λέμε στον πελάτη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι…να τελειώσει αίσια η ιστορία και δεν ξαναπαίρνω από αυτούς. Το θέμα μου είναι ότι μια κάρτα είναι σεβαστό ποσό και επειδή δεν είμαι Αθήνα δεν έχω και εικόνα από τα καταστήματα του Skroutz ώστε να αγοράσω από εκεί άνετα. Έτσι συνήθως καταλήγω είτε σε amazon, είτε σε πλαίσιο και αυτή την φορά ήταν στο eshop. Εχω ένα φόβο με την κάρτα γραφικών να αγοράσω από Skroutz.🙃 απλά κάνουν την πάπια για επιστροφή χρημάτων και ελπίζουν οτι ο πελάτης δεν το γνωρίζει και δίνουν πιστωτικά αλλά στην περίπτωσή σου αποκλείεται να αρνηθούν Για skroutz που λες , αγοράζεις μέσω skroutz και όχι απο μαγαζί . Αλλά κατανοητές οι επιφυλάξεις σου . 1
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 πμ 9 hours ago, dimoskoutr said: αγοράσω από Skroutz μέσω Καλαθιού σκρουτζ φαίνεται safe 3
dimoskoutr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:36 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:36 μμ ΩΠΑ ρε σεις. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι η συγκέντρωση προϊόντων ολοκληρώθηκε σήμερα 16-07-2025 και ετοιμάζεται για αποστολή στο κατάστημα της πόλης μου. Σαν ψέματα μου φαίνεται ρε. 😂 Εγώ θα φταίω αν δεν παραλάβω τώρα; Όχι πείτε με το χέρι στην καρδιά. 😤 Άντε να δούμε τουλάχιστον μην έρθει καμία που κάνει σαν γάτα σε οίστρο από το coil. Οταν παραλάβω και εγκαταστήσω θα ρωτήσω στο αντίστοιχο θέμα για τυχόν απορίες. 7
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:18 μμ Δεν σου ήρθε ακόμα το μήνυμα? Σε πάνε όντως για Παρασκευή οι κουφαλες?
just_a_dude Δημοσ. Πέμπτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:48 μμ 17 ώρες πριν, dimoskoutr είπε ΩΠΑ ρε σεις. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι η συγκέντρωση προϊόντων ολοκληρώθηκε σήμερα 16-07-2025 και ετοιμάζεται για αποστολή στο κατάστημα της πόλης μου. Σαν ψέματα μου φαίνεται ρε. 😂 Εγώ θα φταίω αν δεν παραλάβω τώρα; Όχι πείτε με το χέρι στην καρδιά. 😤 Άντε να δούμε τουλάχιστον μην έρθει καμία που κάνει σαν γάτα σε οίστρο από το coil. Οταν παραλάβω και εγκαταστήσω θα ρωτήσω στο αντίστοιχο θέμα για τυχόν απορίες. E τώρα παρέλαβε εντάξει, να τελειώνεις. 1
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:10 μμ Φωτο μόνο έμεινε! Για την ευτυχή κατάληξη.
dimoskoutr Δημοσ. Πέμπτη στις 06:13 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:13 μμ 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν σου ήρθε ακόμα το μήνυμα? Σε πάνε όντως για Παρασκευή οι κουφαλες? 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε E τώρα παρέλαβε εντάξει, να τελειώνεις. Μου ήρθε νωρίς το απόγευμα και πήγα παρέλαβα. 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Φωτο μόνο έμεινε! Για την ευτυχή κατάληξη. Φωτό όταν την τοποθετήσω. Τώρα έχει μπάσκετ τα πιτσιρίκια της εθνικής φίλτατε. 😁 6
dimoskoutr Δημοσ. χθες στις 06:53 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 06:53 μμ Ε όχι και παππούς. Λίγο μόνο…😂 Έβαλα την κάρτα όλα οκ ως τώρα στα δύο τρία παιχνίδια που έπαιξα. Όσο για φωτογραφίες το ρημάδι το iPhone δεν έχει resize σε φωτογραφίες και πρέπει να την στείλω στο mac και από εκεί. Προς το παρόν βαριέμαι λίγο.😂 Αντε είχα ένα Lightroom στο κινητό οπότε να και οι φωτογραφίες για να κλείσει με το καλό. 7
benign Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 40 minutes ago, dimoskoutr said: Ε όχι και παππούς. Λίγο μόνο…😂 Έβαλα την κάρτα όλα οκ ως τώρα στα δύο τρία παιχνίδια που έπαιξα. Όσο για φωτογραφίες το ρημάδι το iPhone δεν έχει resize σε φωτογραφίες και πρέπει να την στείλω στο mac και από εκεί. Προς το παρόν βαριέμαι λίγο.😂 Αντε είχα ένα Lightroom στο κινητό οπότε να και οι φωτογραφίες για να κλείσει με το καλό. Αντε καλοδουλευτη! 1
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Update από την κάρτα. Λιγάκι νιαουρίζει η κυρία. Αλλά καμία σχέση με εκείνη την ASUs 4070 που γύρισα πίσω στο amazon. Είμαι στο -15 power limit και έχω και ενα -35mV undervolt, παίζω γενικά με vsync πολλά παιχνίδια μου οπότε δεν κάνει κιχ από νιαούρισμα. Μόνο αν την αφήσω ελεύθερη στα fps ρίχνει κάτι τραγουδάκια. Δεν είναι όμως κάτι ενοχλητικό ώστε να την γυρίσω. Εχω διαβάσει και αρκετούς που λένε ότι μετά από λίγο καιρό σταμάτησε εντελώς οπότε προς το παρόν μένει ως έχει. Α να αναφέρω εδώ το εξής. Το default fan curve δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι. Αν στο adrenaline ανοίξω το fan tune και δεν το πειράξω καθόλου και κάνω apply δεν είναι το default της κάρτας. Εκείνο είναι πολύ πιο ήσυχο. Θέλω να το βρω μπας και το κάνω λίγο tweak ώστε να φυσάνε λίγο παραπάνω τα fans. Για να μην το κάνω από την αρχή ψάχνω να βρω το default αν μπορώ κάπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα