_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Έχω πυρήνα 66-67 βαθμούς και hotspot πάει μέχρι 85-86. Α καλά είσαι. Εμένα χωρίς AC έχει φτάσει 79 πυρήνα, 82 μνήμες και 95 Hotspot. Το καλό είναι ότι είναι αθόρυβη και δεν έχει ίχνος Coil Whine (Asus Dual RTX 4070 Super). Επεξ/σία 26 Ιουνίου από _Theo_ 1 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Α καλά είσαι. Εμένα χωρίς AC έχει φτάσει 79 πυρήνα, 82 μνήμες και 95 Hotspot. Το καλό είναι ότι είναι αθόρυβη και δεν έχει ίχνος Coil Whine (Asus Dual RTX 4070 Super). Χαρά στο κουράγιο σου που παίζεις χωρίς ac. Ταλαιπωρία μου φαίνεται και για σένα και για το hardware.
just_a_dude Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι εγώ. Χάνεις σε immersion και σε ήχους απ' το game. Εκτός αν παίζεις μέσα σε studio ηχογράφησης με αυτά τα γκρι αφρολέξ στους τοίχους.
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Χαρά στο κουράγιο σου που παίζεις χωρίς ac. Ταλαιπωρία μου φαίνεται και για σένα και για το hardware. Συνηθώς παίζω με το AC ανοιχτό, απλώς τις φορές που το έχω κλειστό τόσο φτάνει. Γενικώς μέτρια υλοποίηση της Asus. Από εδώ και στο εξής θα προτιμώ μόνο υλοποιήσεις με 3 ανεμιστήρες.
just_a_dude Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Η sapphire nitro+ 570 8gb που πήρα νομίζω το 2016-2017, είναι σαν τανκ σε σχέση με το «πλαστικό παιχνιδάκι» 4070 gaming oc που πήρα προς το τέλος του 23…Το τελευταίο το λέω λίγο υπερβολικά αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω. συγκρίνεις top υλοποίηση με basic. 1
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Χάνεις σε immersion και σε ήχους απ' το game. Εκτός αν παίζεις μέσα σε studio ηχογράφησης με αυτά τα γκρι αφρολέξ στους τοίχους. Σωστά, απλώς θέλω τα αυτιά μου να είναι "ελεύθερα". Όποτε βάζω ακουστικά με πιάνει φαγούρα. Μπορεί να είναι και νευρικό. 1
just_a_dude Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, just getting started είπε Προσωπικά ειδικά τώρα το καλοκαίρι ζεσταίνομαι ΠΑΡΑ πολύ αν βάλω ακουστικά για πάνω από μισή ώρα. και εγώ, γι' αυτό πήρα iems. 1
aetos1988 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Α καλά είσαι. Εμένα χωρίς AC έχει φτάσει 79 πυρήνα, 82 μνήμες και 95 Hotspot. Το καλό είναι ότι είναι αθόρυβη και δεν έχει ίχνος Coil Whine (Asus Dual RTX 4070 Super). Και εγω χωρίς ac ειμαι. Μπορείς να την κάνεις undervolt . Σε μένα βοήθησε 1
just getting started Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 hour ago, _Theo_ said: Α καλά είσαι. Εμένα χωρίς AC έχει φτάσει 79 πυρήνα, 82 μνήμες και 95 Hotspot. Το καλό είναι ότι είναι αθόρυβη και δεν έχει ίχνος Coil Whine (Asus Dual RTX 4070 Super). WTF Γενικά έχω ακούσει ότι στις 4070 super έχουν βάλει αισθητά χειρότερη ψύξη από τις αντίστοιχες 4070 dual, αλλά αυτό είναι υπερβολή. Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει πάστα ανάμεσα στον πυρήνα και την ψυκτήρα; 😂 Ή μήπως έχεις 35° στο δωμάτιο? Εσένα ούτε undervolt δεν σε σώζει ούτε τίποτα.
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Χάνεις σε immersion και σε ήχους απ' το game. Εκτός αν παίζεις μέσα σε studio ηχογράφησης με αυτά τα γκρι αφρολέξ στους τοίχους. Η windforce είναι η basic όχι η gaming oc. Δεν είναι top αλλά δεν είναι η basic. Όπως και να έχει στην συγκεκριμένη υλοποίηση της η giga έχει χάσει εντελώς την ισορροπία μεταξύ ψύκτρας και fans. Έχει τρέλα overkill ψύκτρα και έβαλε fans για σφαλιάρες. Ξαναλέω η pny με βάρος 280 γραμμάρια λιγότερο έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ πιο αθόρυβη λειτουργία σε έναν πυρήνα πιο ζεστό από την 4070. Άστο δεν σώζεται η συγκεκριμένη με τίποτα. Πάντως δεν είναι όλες οι κάρτες έτσι. Αγοράζεις μια υλοποίηση και τελικά δεν έχεις ιδέα αν είναι αποδεκτή ή όχι. Ας πούμε γιατί οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα για την pulse 9070xt που και αυτή είναι basic υλοποίηση; Επεξ/σία 26 Ιουνίου από dimoskoutr 1
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, just getting started είπε WTF Γενικά έχω ακούσει ότι στις 4070 super έχουν βάλει αισθητά χειρότερη ψύξη από τις αντίστοιχες 4070 dual, αλλά αυτό είναι υπερβολή. Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει πάστα ανάμεσα στον πυρήνα και την ψυκτήρα; 😂 Ή μήπως έχεις 35° στο δωμάτιο? Εσένα ούτε undervolt δεν σε σώζει ούτε τίποτα. Τις φορές εκείνες κάπου τόσο είχα στο δωμάτιο. Από εδώ και πέρα μόνο AC και ας έρθει το ρεύμα ο κούκος αηδόνι. 2
charllestone Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Η windforce είναι η basic όχι η gaming oc. Δεν είναι top αλλά δεν είναι η basic. Όπως και να έχει στην συγκεκριμένη υλοποίηση της η giga έχει χάσει εντελώς την ισορροπία μεταξύ ψύκτρας και fans. Έχει τρέλα overkill ψύκτρα και έβαλε fans για σφαλιάρες. Ξαναλέω η pny με βάρος 280 γραμμάρια λιγότερο έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ πιο αθόρυβη λειτουργία σε έναν πυρήνα πιο ζεστό από την 4070. Άστο δεν σώζεται η συγκεκριμένη με τίποτα. Πάντως δεν είναι όλες οι κάρτες έτσι. Αγοράζεις μια υλοποίηση και τελικά δεν έχεις ιδέα αν είναι αποδεκτή ή όχι. Ας πούμε γιατί οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα για την pulse 9070xt που και αυτή είναι basic υλοποίηση; Είχα πολλές gigabyte παλιότερα (RTX 2060,2070,2080,3070) Όλες gaming oc. Όλες είχαν θέματα με θερμοκρασίες μέχρι να αλλαξω πάστα. Μετα έβλεπα τρελή διαφορα. Οι πάστες της Gigabyte είναι αίσχος, δοκίμασε να βάλεις καμια arctic mx-4/5 και ουσιαστικά θα έχεις άλλη κάρτα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από charllestone 1
aetos1988 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, charllestone είπε Είχα πολλές gigabyte παλιότερα (RTX 2060,2070,2080,3070) Όλες gaming oc. Όλες είχαν θέματα με θερμοκρασίες μέχρι να αλλαξω πάστα. Μετα έβλεπα τρελή διαφορα. Οι πάστες της Gigabyte είναι αίσχος, δοκίμασε να βάλεις καμια arctic mx-4/5 και ουσιαστικά θα έχεις άλλη κάρτα. Και όπως φαίνεται συνεχίζει... https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/even-powergpus-founder-cant-escape-thermal-gel-leakage-from-gigabyte-rtx-50-master
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 ώρες πριν, charllestone είπε Είχα πολλές gigabyte παλιότερα (RTX 2060,2070,2080,3070) Όλες gaming oc. Όλες είχαν θέματα με θερμοκρασίες μέχρι να αλλαξω πάστα. Μετα έβλεπα τρελή διαφορα. Οι πάστες της Gigabyte είναι αίσχος, δοκίμασε να βάλεις καμια arctic mx-4/5 και ουσιαστικά θα έχεις άλλη κάρτα. Έτσι όπως είναι οι ανεμιστήρες της το πρόβλημα δεν είναι οι θερμοκρασίες αλλά ο θόρυβος που κάνουν με το που ξεκινούν. Τέλος η συγκεκριμένη κάρτα περιμένω τον αντικαταστάτη και ελπίζω να είναι οκ.
just_a_dude Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έτσι όπως είναι οι ανεμιστήρες της το πρόβλημα δεν είναι οι θερμοκρασίες αλλά ο θόρυβος που κάνουν με το που ξεκινούν. Τέλος η συγκεκριμένη κάρτα περιμένω τον αντικαταστάτη και ελπίζω να είναι οκ. Αν είναι μόνιμα ανοιχτοί στο 30% σε idle για παράδειγμα δεν είναι πιο σταδιακός ο ήχος όταν χρειαστεί να ανέβουν; Ή πάλι κάνουν φασαρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα