Προς το περιεχόμενο

TV Media Organizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν ξερω αν ο τίτλος είναι κατάλληλος, θα ήθελα μια βοήθεια σε αυτό που θέλω να κάνω. 

Έχω μια μικρή συλλογή από ταινίες σειρές στο nas και ψάχνω ένα τρόπο, όταν ανοίγει η τηλεόραση που βλέπει τους φακέλους του nas, να είναι εμφανίζονται αυτά με εξώφυλλα περιγραφές κλπ, ώστε να επιλέγει καποιο για αναπαραγωγή. 

Με ποιον τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό;

Τι προγράμματα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει στα αρχεία που έχει matchάρει το plex, να επιλέξω με κάποιον τρόπο να ενημερώσει και το όνομα τους, καθώς και τα metadata? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Cacciatore είπε

Μπορεί να γίνει στα αρχεία που έχει matchάρει το plex, να επιλέξω με κάποιον τρόπο να ενημερώσει και το όνομα τους, καθώς και τα metadata? 

Για δωσε καποιο παραδειγμα. Το plex απο το ονομα του αρχειου αυτοματα τραβά όλα τα δεδομενα απο το internet. ΕΔΩ εξηγει πως το κανει και από που τα τραβάει τα δεδομένα και πως να το αλλαξεις.

edit. το plex ΔΕΝ ειναι για να αλλαζεις τα metadata σου οποτε δεν μπορεις με καποιο τροπο να επιλεξεις να ενημερωσεις τα αρχεια σου με τα δεδομενα του plex.

To plex ειναι εφαρμογη για οργανωση και προβολη του υλικου που εχεις στην κατοχη σου. Διαβαζει τους φακελους που του δινεις προσβαση, και μεσω της αντιστοιχης εφαρμογης plex στην τηλεοραση/androidtv box σου, μπορεις να τα δεις οργανωμενα με πολυ ωραια μενου κ εξτρα ινφο και να τα απολαυσεις αμεσα (βρισκει αυτοματα μεχρι κ υποτιτλους).

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά το αρχείο μου, έχει metadata αλλά δεν είναι όλα στην μορφή που τα θέλει το plex. 
Όμως επειδη σε κάποια είναι σχετικά εύκολο να τα matchάρω, έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος, να ενημερώσει και το όνομα του αρχείου και τα meta με τα ενημερωμένα στοιχεία αυτόματα, και όχι να το κάνω εγώ από τος ιδιότητες που είναι χάσιμο χρόνου. 

Υπαρχει οποίο άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα που να κάνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Cacciatore είπε

Γενικά το αρχείο μου, έχει metadata αλλά δεν είναι όλα στην μορφή που τα θέλει το plex. 
Όμως επειδη σε κάποια είναι σχετικά εύκολο να τα matchάρω, έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος, να ενημερώσει και το όνομα του αρχείου και τα meta με τα ενημερωμένα στοιχεία αυτόματα, και όχι να το κάνω εγώ από τος ιδιότητες που είναι χάσιμο χρόνου. 

Υπαρχει οποίο άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα που να κάνει κάτι τέτοιο;

Ειδα στο reddit να προτεινουν αυτό το πρόγραμμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...