Justelene235 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Μου κανανε δωρο ενα καλό ρολοι το οποίο κουρδίζει με τη κινηση. Εχει κανεις να προτεινει καποιο αξιοπιστο κουρδιστήρι Ψάχνω για 650–1000 TPD
giokol Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Το ρολόι σου έχει περίπλοκο μηχανισμό (όπως moon phase κ.λπ.) και σε κουράζει να το ρυθμίζεις κάθε φορά που σταματά; Προσωπικά, αν πρόκειται για κάτι πιο απλό, δεν θα αγόραζα winder — νομίζω ότι προκαλεί περισσότερη φθορά και οδηγεί πιο γρήγορα σε ανάγκη για σέρβις. Ένας φίλος μου έχει πάρει winder από τον Inglessis αυτό αλλά τσιμπάει στην τιμή.
sphinxgr Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Justelene235 είπε Καλησπέρα σας, Μου κανανε δωρο ενα καλό ρολοι το οποίο κουρδίζει με τη κινηση. Εχει κανεις να προτεινει καποιο αξιοπιστο κουρδιστήρι Ψάχνω για 650–1000 TPD To ρολόι μετά απο κάποιες ώρες θέλει ένα ακριβό Service. Οπότε ΔΕΝ το κουρδίζουμε γιατι του δημιουργούμε φθορές χωρις κανένα απολύτως λόγο. Κούρδισμα αξίζει μόνο σε αυτά που έχουν capacitor ή μπαταρία για να φορτίζει κ να μην χαλάει. ΟΧΙ στα μηχανικά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από sphinxgr
dimitris_sg Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εαν σκοπευεις να το φορας δεν το σκεφτεσαι καν. Εαν σκοπευεις να το κρατας αφορετο καιρο μπορεις μια στο τοσο η να το φορας η να το κουρδιζεις απο την κορωνα για να μην ξεραινονται τα λαδια της μηχανης. Το ρολοι στην δεκαετια η οποτε αρχιζει και χανει πολυ η σταματαει θα χρειαστει σερβις. Σε καθε περιπτωση δεν θα ειναι για τα σκουπιδια. Υπαρχουν αξιολογοι τεχνιτες που μπορουν να το κανουν σαν καινουργιο μετα απο ενα σερβις. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από dimitris_sg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα