mihalis99 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια! Κοιταξα λιγο στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο και αποφασισα να ρωτησω. Σημερα ολοκληρώθηκε η φορητοτητα του αριθμού μου απο vodafone σε cosmote. Ο αριθμος δουλευει κανονικα και δεχομαι sms απο φιλους/5ψηφιους της cosmote κλπ. Προσπαθησα το πρωι να μπω paypal αλλα το sms δεν ερχοταν με τιποτα, λεω μαλλον θα εχουν θεμα οι servers τους μετα απο λιγο παω να μπω steam παλι το ιδιο, παω facabook να δοκιμασω να setαρω 2fa μου λεει θα ερθει κωδικος και δεν ερχεται ποτε το ιδιο epic games... Πηρα την εξυπηρετηση και πειραξαν καποιες ρυθμισεις ειδα μου ενεργοποιησαν και το wifi calling αλλα μεχρι τωρα τιποτα... Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα αλλο κινητο και δεν αλλαζει κατι... Ισως χρειαζεται λιγος χρονος μετα την φορητοτηα? αλλα θεωρητικα αυτοι στελνουν το sms σε εναν αριθμο δεν τους νοιαζει αν ειναι vodafone cosmote κλπ... Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 19 Ιουνίου από mihalis99
petran1790 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Μην μας λες τετοια, και εχω εκκρεμη ιδια φορητοτητα και εγω 🤣.. Εχω παραλαβει ηδη τη SIM εδω και 2-3 μερες και μενει να κανω την ενεργοποιηση. 1
vaggospro Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Ρώτα μήπως έχουν μπλοκάρει να δέχεσαι μηνύματα/κλήσεις απο συγκεκριμένους αριθμούς. 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Στις 19/6/2025 στις 4:07 ΜΜ, mihalis99 είπε Καλησπερα παιδια! Κοιταξα λιγο στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο και αποφασισα να ρωτησω. Σημερα ολοκληρώθηκε η φορητοτητα του αριθμού μου απο vodafone σε cosmote. Ο αριθμος δουλευει κανονικα και δεχομαι sms απο φιλους/5ψηφιους της cosmote κλπ. Προσπαθησα το πρωι να μπω paypal αλλα το sms δεν ερχοταν με τιποτα, λεω μαλλον θα εχουν θεμα οι servers τους μετα απο λιγο παω να μπω steam παλι το ιδιο, παω facabook να δοκιμασω να setαρω 2fa μου λεει θα ερθει κωδικος και δεν ερχεται ποτε το ιδιο epic games... Πηρα την εξυπηρετηση και πειραξαν καποιες ρυθμισεις ειδα μου ενεργοποιησαν και το wifi calling αλλα μεχρι τωρα τιποτα... Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα αλλο κινητο και δεν αλλαζει κατι... Ισως χρειαζεται λιγος χρονος μετα την φορητοτηα? αλλα θεωρητικα αυτοι στελνουν το sms σε εναν αριθμο δεν τους νοιαζει αν ειναι vodafone cosmote κλπ... Ευχαριστω πολυ! Δες το κινητο σου τι μπλοκαρισμενους αριθμους εχεις. Παιζει να εχεις μπλοκαρει καποιον παλαιοτερα οταν σε σπαμαρανε για διαφημισεις. 1
mihalis99 Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου Update για οποιον εχει το ιδιο θεμα: σταδιακα αρχιζουν και ερχονται τα 2fa, την ιδια μερα το βραδυ ηρθαν απο την apple αλλα απο πουθενα αλλου, την επομενη ηρθαν κανονικα του epic αλλα οχι της paypal, σημερα ηρθε και της paypal. Λιγο που ρωτησα το chatgpt λεει οτι ειναι φυσιολογικο και οτι οι sms providers εχουν σαν routing tables που τα cachαρουν και εχουν διαφορετικα ttl, ενω τα εγχωρια ενημερωνονται γρηγορα μετα την φορητοτητα, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ακουγεται valid. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα