Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MikeJ είπε

Το Σκρουτζ, πιστό στο όνομα του, νομίζω δε πληρώνει καν για τα κουτιά του. 

Πατάνε εντελώς στο ότι θα μπουν άτομα στο μαγαζί σου οπότε αμοιβαία ωφέλιμο.

Το επομενο βημα θα ειναι να ζητανε και λεφτα απο τους μαγαζατορες, με τη γελοια δικαιολογια οτι δηθεν θα προσελκυσουν πελατες στο καταστημα. 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω δει και σε επαρχιακή πόλη κατάστημα γεμάτο με θυρίδες, σίγουρα πενταπλάσιες σε σχέση με τα συνηθισμένα. Και έχει και μεγαλύτερη ποικιλία από θυρίδες, με κάποιες να είναι πχ τετράγωνες ~20x20cm.

Λογικά το κάνουν αυτό για να προλάβουν την ζήτηση για τα πολλά δέματα, και όχι με σκοπό να μειώσουν τις υπόλοιπες θυρίδες.

Πρόσφατα πήγα να διαλέξω θυρίδα και το εν λόγω κατάστημα φαινόταν γεμάτο! Φανταστείτε τι ανάγκες υπάρχουν για επέκταση

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω νομιζω εχει ανεβει η κινητικοτητα, ειναι πιο πολλες οι αποστολες που γίνονται με boxnow.. ηθελα να στειλω ενα δεμα στο χωριο μου, και τις πρωτες 2 φορες που μπηκα δεν υπηρχε καθολου διαθεσιμοτητα στις θυριδες, την τριτη που δοκιμασα ηταν περιορισμενη!

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, chrv80 είπε

Κι εγω νομιζω εχει ανεβει η κινητικοτητα, ειναι πιο πολλες οι αποστολες που γίνονται με boxnow.. ηθελα να στειλω ενα δεμα στο χωριο μου, και τις πρωτες 2 φορες που μπηκα δεν υπηρχε καθολου διαθεσιμοτητα στις θυριδες, την τριτη που δοκιμασα ηταν περιορισμενη!

πεθαινει δλδ το επαγγελμα του "σας αφησαμε χαρτακι"?

• Like 2
  • Haha 12
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

πεθαινει δλδ το επαγγελμα του "σας αφησαμε χαρτακι"?

Αν πεθαινει γενικα δεν ξερω, αλλα για μενα που εδω Γιαννενα εχω παντου γυρω μου, και κατω στο χωριο εχω αρκετα κοντα, για προσωπικες αποστολες και αγορες απο μαγαζια που στελνουν με boxnow, πεθανε προ πολλου! Αλλά τοσο εξυπηρετικοι που (δεν) ειναι οι "σας αφησαμε χαρτακι" τους αξιζει!

• Like 5
Δημοσ.

Λογικά θα υπολόγισαν και το κόστος των οδηγών που κόβουν βόλτες για να πάνε από locker σε locker... όχι μόνο των ενοικίων. 

Θεωρώ πως όταν σε μια ολόκληρη περιοχή έχουν φύγει τα κατά τόπους lockers και υπάρχει μόνο ένα μεγάλο κατάστημα τότε ίσως να μειώθηκε και το προσωπικό.

Δημοσ.

Αν τα μαζεψουν ολα σε ενα σημειο, σχεδον ακυρωνεται το ενα απο τα δυο βασικα πλεονεκτηματα. Το ενα ειναι οτι ειναι αποκεντρωμενο στις γειτονιες και το αλλο ειναι οτι παραλαμβανεις οποτε σε βολευει. Αν τα μαζεψουν σε ενα σημειο, αρχιζουν και το χαλανε. Δεν πιστευω ομως οτι θα συμβει. Πιστευω οτι θα ειναι παραλληλα. Αιθουσες με πολλες θυριδες και ξεχωριστα σε σημεια. Και καλυτερα. Αν ειναι πολλες σε ενα σημειο, ισως το προτιμω, απο το να επιλεξω θυριδα Α και να μου βρεθει στην Β. Θα δω πως θα παει. Ομως, θελω να εχω την επιλογη σε διαφορα σημεια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παλι παρατηρησα σε χθεσινη παραγγελια οτι δεν εβλεπα κανενα απ τα κοντινα μου σημεια κι

επρεπε να παω αρκετα πιο απομακρυσμενα για να προχωρησω την παραγγελια μου,

μαλλον τα ξηλωσαν και δεν πηρα χαμπαρι :S 

Επεξ/σία από naimore
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα λειτουργούν παράλληλα για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση  εκτός αν έχουν υπάρξει βανδαλισμοί διαρρήξεις κτλ και αλλάζουν το μοντέλο. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί και για πεσίματα βραδινές ώρες έξω από lockers.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ το "κατάστημά" τους έχει μέσα και σκρουτζ και acs. Προσωπικά με έχει αποτρέψει πλέον να παραλαμβάνω με αυτούς, είναι μακριά κι όλο μου βγάζει αυτό αντί για τα λόκερ της γειτονιάς, ή έστω τα λίγο πιο πέρα. 

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Νοιμίζω ότι ήταν αναπόφευκτο να το κάνουν. Τώρα έχουν ένα κλειστό χώρο που μπορούν να βάλουν πολλές θυρίδες, με κάμερες να παρακολουθούν τον χώρο και χωρίς να χρειάζεται να συννενοούνται με διάφορα καταστήματα κτλ. Απλά νοικιάζουν τους χώρους. Λογικά δεν νομίζω να καταργηθούν τα εξωτερικά αλλά δεν πιστεύω ότι θα "επιζήσουν" για πολύ και απλά θα μπουν τέτοιες αποθήκες σε διάφορα σημεία και ο πελάτης αναγκαστικά θα το κόβει με τα πόδια σε κάποια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να σχετίζεται και με τα όποια φαινόμενα κλοπής ή απωλειών δεμάτων. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

και σε μενα ειναι μονιμα μη διαθεσιμα τα 3 κοντινα μου. για καποιο λογο πρεπει να κανω ταξιδι για να παρω το δεμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...