stefanidisg Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Και εμένα δεν ζήτησε κάρτα, και μέσα στην εφαρμογή διαχείριση συνδρομών δεν γράφει απόλυτος τίποτα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από stefanidisg 2
xristossl2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Αν το προχωρήσεις μέσω εφαρμογής της cosmote δεν ζητάει κάρτα. Αλλά και από τον υπολογιστή μπορείς να βάλεις τον κωδικό δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας σου και κατόπιν να ακυρώσεις την συνδρομή αλλά να παραμείνεις pro. Εμένα πχ που το έκανα μέσω υπολογιστή, μου γράφει οτι η συνδρομή μου θα ακυρωθεί στις 19/6/2026 .
txcellas Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Το πήραμε ts ευχαριστουμε. Πριν κάνα 2μηνο είχαμε φάει μαζικά σκαμ για το ιδιο ai. Τώρα θα πληρώσουν.. 3
blackpixie Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου μιλάς αρχαία ελληνικά Ναι, μπορώ να κατανοήσω και να χρησιμοποιήσω αρχαία ελληνικά σε βασικό ή μέτριο επίπεδο! Αν θέλεις να διαβάσεις ή να γράψεις κάτι στα αρχαία ελληνικά, ή αν χρειάζεσαι βοήθεια με μετάφραση ή ερμηνεία αρχαίων κειμένων, πες μου τι ακριβώς χρειάζεσαι. Ἐὰν βούλῃ, δύναμαι γράφειν καὶ ἀπαντᾶν ἐν τῇ ἀρχαίᾳ ἑλληνικῇ γλώσσῃ. Πώς δύναμαι βοηθῆσαί σε; 2 2
speedman_26 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Τρομερή εφαρμογή, ειδικά αν ψάχνεις tip για το πώς γίνεται κάτι, ιδιαίτερα σε κάποια εφαρμογή. Αν θέλεις, στο βρίσκει στο δευτερόλεπτο και, σημαντικό, ψάχνει και στο Reddit.
giorginho Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 14 ώρες πριν, HiPhonius είπε Είναι ικανοποιημένος κάποιος από τη συγκεκριμένη εφαρμογή; Δεν έχω βρει μέχρι τώρα ΑΙ που να μην κάνει λάθη σε κάποιες πιο εξεζητημενες ερωτήσεις (δεν εννοώ να παίζω τον έξυπνο και να ρωτάω βλακειες, εννοώ ειλικρινείς ερωτήσεις απλά για θέματα που γενικά δεν βρίσκεις εύκολα πληροφορίες στο ίντερνετ με μια νορμάλ αναζήτηση). Το ίδιο και αυτή. Αλλά γενικά δεν έχω μεγάλα παράπονα.
sakis han Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ειδανε οτι θελει να τους αγορασει η apple και σκεφτηκαν ''ας γινουμε πολλοι για να τους μαδησουμε λιγο''...πονηρος ο βλαχος😉
agnostos99 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Αναφέρει πάντως παρακάτω στις λεπτομέρειες της προσφοράς ότι αν γίνει η διαδικασια μεσω της εφαρμογής κοσμοτέ δεν ζηταει καρτα ενω αν γίνει εκτός θα χρειαστεί να καταχωρηθεί κάρτα. Υπόψην απλά για να μην ταλαιπωρείστε με κάρτες. 1
vangelis_k Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Το ενεργοποιησα και εγω. Χρησιμοποιουσα τη δωρεαν εκδοση και ειναι αρκετα χρησιμο. Ευχαριστιεϛ στον ts. ΥΓ το εκανα μεσω τηϛ εφαρμογηϛ και δεν ζητησε καρτα.
dream21 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) της εριξα μια ψυχαναλυση και χτυπησε error το μηχανημα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από dream21
anergos13 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Φωνητικη καταλαβαινει ελληνικα ? (Κεντρικη επιλογη app) Δεν βλεπω ελληνικα στις διαθεσιμες γλώσσες... Edit: Εχει μια επιλογη δεξια που χρησιμοποιει την μηχανη της google και απο εκει δουλευουν τα ελληνικα... Επεξ/σία 21 Ιουνίου από anergos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα