Just_travel_everywhere Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 6 ώρες πριν, agnostos99 είπε Αναφέρει πάντως παρακάτω στις λεπτομέρειες της προσφοράς ότι αν γίνει η διαδικασια μεσω της εφαρμογής κοσμοτέ δεν ζηταει καρτα ενω αν γίνει εκτός θα χρειαστεί να καταχωρηθεί κάρτα. Υπόψην απλά για να μην ταλαιπωρείστε με κάρτες. Δεν ισχύει αυτό που γράφετε εγώ έκανα μία απλή αναζήτηση στο chrome Πάτησα στον πρώτο σύνδεσμο. Πάτησα για εγγραφή και μου έλεγε πριν από αυτό να εξαργυρώσω των κωδικό μου . Ούτε κάρτα ούτε τίποτα
agnostos99 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 hour ago, Just_travel_everywhere said: Δεν ισχύει αυτό που γράφετε εγώ έκανα μία απλή αναζήτηση στο chrome Πάτησα στον πρώτο σύνδεσμο. Πάτησα για εγγραφή και μου έλεγε πριν από αυτό να εξαργυρώσω των κωδικό μου . Ούτε κάρτα ούτε τίποτα Δε θα κατσω τωρα να βγαζω screenshots από το κινητό για εδώ. Διαβαστε κάτω από την προσφορά στο Cosmote app έχει Terms and Conditions και ένα σημείο που λέει ξεκαθαρα Important!!!! μπλα μπλα μπλα πριν τα 4 βηματα που συ λεει τι να κάνεις!!! Τελοσπάντων οποιος θέλει τα ακολουθεί οποιος δε θέλει το κάνει με όποιο τρόπο θέλει...
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 9 ώρες πριν, agnostos99 είπε Δε θα κατσω τωρα να βγαζω screenshots από το κινητό για εδώ. Διαβαστε κάτω από την προσφορά στο Cosmote app έχει Terms and Conditions και ένα σημείο που λέει ξεκαθαρα Important!!!! μπλα μπλα μπλα πριν τα 4 βηματα που συ λεει τι να κάνεις!!! Τελοσπάντων οποιος θέλει τα ακολουθεί οποιος δε θέλει το κάνει με όποιο τρόπο θέλει... Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά εγώ Το έχω κάνει αυτό που σου λέω τουλάχιστον πέντε φορές. Και έχει δουλεύει με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά. Τώρα το τι λες εσύ και το τι γράφει εκεί που λες εσύ δεν με απασχολεί.
filipprin Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μεσα απο το αππ ρε παιδιά 1 λεπτα δουλεια.Μετα κατεβάζεις την εφαρμογη και βάζεις το μαιλ που εβαλες... Ουτε καρτα ουτε τιποτα Επεξ/σία 22 Ιουνίου από filipprin 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, filipprin είπε Μεσα απο το αππ ρε παιδιά 1 λεπτα δουλεια.Μετα κατεβάζεις την εφαρμογη και βάζεις το μαιλ που εβαλες... Ουτε καρτα ουτε τιποτα Eπειδη βλεπω το λετε αρκετοι αυτο, εχω μια ερωτηση: Δεν εχετε περασμενη (αποθηκευμενη) καρτα μεσα στην εφαρμογη για ανανεωσεις κλπ; (σε οσους λενε οτι δεν ζηταει καρτα μεσα απο το app μονο η ερωτηση, οχι για αλλους)
james01gr Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, matrixxx είπε Eπειδη βλεπω το λετε αρκετοι αυτο, εχω μια ερωτηση: Δεν εχετε περασμενη (αποθηκευμενη) καρτα μεσα στην εφαρμογη για ανανεωσεις κλπ; (σε οσους λενε οτι δεν ζηταει καρτα μεσα απο το app μονο η ερωτηση, οχι για αλλους) όχι, δεν χρειάστηκε να βάλουμε τίποτα. μόνο έναν κωδικό που αντιγράφεις από την εφαρμογή της cosmote. 4
ekkli Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 ώρες πριν, james01gr είπε όχι, δεν χρειάστηκε να βάλουμε τίποτα. μόνο έναν κωδικό που αντιγράφεις από την εφαρμογή της cosmote. Επιβεβαιώνω και γω, το ίδιο έκανα. Καμία κάρτα δεν χρειάστηκε να βάλω.
agnostos99 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, matrixxx said: Eπειδη βλεπω το λετε αρκετοι αυτο, εχω μια ερωτηση: Δεν εχετε περασμενη (αποθηκευμενη) καρτα μεσα στην εφαρμογη για ανανεωσεις κλπ; (σε οσους λενε οτι δεν ζηταει καρτα μεσα απο το app μονο η ερωτηση, οχι για αλλους) Ένα απλό λινκ που σε πάει στο σαιτ της perplexity είναι, υποθέτω με καποιο ρεφεραλ για να καταλαβαινει οτι προηλθες απο το Cosmote App. Πιθανον να δουλευει και με κανενα copy paste αν γινεται πανω στο Activate button. Δεν χρησιμοποιεί κάρτα που έχεις αποθηκευμένη μεσα απο το app (έχω αποθηκευμενη εκεί). Επεξ/σία 22 Ιουνίου από agnostos99 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 ώρες πριν, james01gr είπε όχι, δεν χρειάστηκε να βάλουμε τίποτα. μόνο έναν κωδικό που αντιγράφεις από την εφαρμογή της cosmote. 16 λεπτά πριν, ekkli είπε Επιβεβαιώνω και γω, το ίδιο έκανα. Καμία κάρτα δεν χρειάστηκε να βάλω. Αν εχετε αποθηκευμενη ρωτησα (απο πριν δηλαδη), οχι αν βαλατε τωρα για το perpl. 14 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Ένα απλό λινκ που σε πάει στο σαιτ της perplexity είναι, υποθέτω με καποιο ρεφεραλ για να καταλαβαινει οτι προηλθες απο το Cosmote App. Πιθανον να δουλευει και με κανενα copy paste αν γινεται πανω στο Activate button. Δεν χρησιμοποιεί κάρτα που έχεις αποθηκευμένη μεσα απο το app (έχω αποθηκευμενη εκεί). Αρα απλα σε παει με affiliate στο επισημο site της εφαρμογης. Οκ τοτε, απιθανο να χρεωσει ανανεωση μετα την ληξη στην αποθηκευμενη καρτα του cos app. Απλα ετσι οπως τα εγραφαν καποια σχολια πριν ημερες, μου φανηκε οτι η αποκτηση και η πιθανη ανανεωση συνδρομης γινεται μεσω της cosmote. Ολα καλα επομενως. (Δεν εχω κοιταξει καθολου ουτε στο αππ ουτε που και πως σου δινει αυτο που λεει ο τιτλος)
vforvaggelis Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Εγω που δεν εχω cosmote νουμερο ουτε το app, εχω καποιο τροπο να το παρω;
txcellas Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Εγω που δεν εχω cosmote νουμερο ουτε το app, εχω καποιο τροπο να το παρω; Να πληρώσεις! 4
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Αν εχετε αποθηκευμενη ρωτησα (απο πριν δηλαδη), οχι αν βαλατε τωρα για το perpl. Επειδη καταλαβα τι ρωτας, δεν υπαρχει περιπτωση αλλη εφαρμογη να χρεωσει με στοιχεια πληρωμης σε αλλη (σε αυτην την περιπτωση cosmote). Λογικα δουλευει σαν affiliate το περιβαλλον μεσα στην cosmote και απλα συνδιαζεις το κουπονι με καποιο email για να κανεις εγγραφη στο perplexity 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Εγω που δεν εχω cosmote νουμερο ουτε το app, εχω καποιο τροπο να το παρω; Πριν λιγες μερες το πηρα στα 6-7 ευρω απο key store. Αφορα ομως μονο νεα account (φτιαχνεις δικο σου κανονικα). Δεν εχει καποιος γνωστος σου cosmote? (οπου cosmote = cosmote, whats up, frog) ή σταθερο cosmote Επεξ/σία 22 Ιουνίου από SabotazNic
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 22 ώρες πριν, matrixxx είπε Eπειδη βλεπω το λετε αρκετοι αυτο, εχω μια ερωτηση: Δεν εχετε περασμενη (αποθηκευμενη) καρτα μεσα στην εφαρμογη για ανανεωσεις κλπ; (σε οσους λενε οτι δεν ζηταει καρτα μεσα απο το app μονο η ερωτηση, οχι για αλλους) Εχθές έκανα σε μία ακόμα φίλη μου το συγκεκριμένο πράγμα. Άκου τι έκανα η κοπέλα δεν είχε καθόλου της Cosmote την εφαρμογή γιατί πολύ απλά έχει WhatsApp. Κατέβασε την εφαρμογή πάτησα τον κωδικό έβαλα το e-mail της τέλος !! Το 11 που έφτιαξα λοιπόν ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα