Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Επειδη καταλαβα τι ρωτας, δεν υπαρχει περιπτωση αλλη εφαρμογη να χρεωσει με στοιχεια πληρωμης σε αλλη (σε αυτην την περιπτωση cosmote). O τιτλος λεει "perplexity 1 ετος Δωρεαν μεσω cosmote app", εξ ου και η αρχικη πιθανολογηση.
Vault13 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μεχρι 31-12 2025? Να το παρω τοτε γιατι εχω. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Vault13
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, Vault13 είπε Μεχρι 31-12 2025? Να το παρω τοτε γιατι εχω. Ναι και εγώ το έκανα claim και αν θυμηθώ, θα το βάλω σε 2ο λογαριασμό
dieccast Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Το έκανα και εγώ πανεύκολο μέσω της εφαρμογής της Cosmote ευχαριστώ ΤΣ 2
bill_viper Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου To χρησιμοποιώ αρκετές μέρες τώρα. Παρόλο που έχω επιλέξει να κάνει search με το ChatGPT οι απαντήσεις είναι κατά πολύ χειρότερες και λανθασμένες από του ίδιου του ChatGPT!! 'Ένα πρόσφατο παράδειγμα.. 1
mariosdemigod Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Δεν συγκρίνεται με το "πληρωμένο" chatgpt δυστυχώς. Το έχω και αυτό για τη δουλειά μου και δεν θα το κόψω. Για απλά ερωτήματα είναι οκ και το perplexity, αν και είναι λιγότερης εμπιστοσύνης από το chatgpt
Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου Στις 26/6/2025 στις 7:57 ΠΜ, bill_viper είπε To χρησιμοποιώ αρκετές μέρες τώρα. Παρόλο που έχω επιλέξει να κάνει search με το ChatGPT οι απαντήσεις είναι κατά πολύ χειρότερες και λανθασμένες από του ίδιου του ChatGPT!! 'Ένα πρόσφατο παράδειγμα.. Στις 26/6/2025 στις 2:10 ΜΜ, mariosdemigod είπε Δεν συγκρίνεται με το "πληρωμένο" chatgpt δυστυχώς. Το έχω και αυτό για τη δουλειά μου και δεν θα το κόψω. Για απλά ερωτήματα είναι οκ και το perplexity, αν και είναι λιγότερης εμπιστοσύνης από το chatgpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα