nickvas19 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 2η οθόνη και μια βάση αλλά... 1) Η οθόνη Θέλω να ναι vertical και να ναι μακρόστενη όχι τίποτα τεράστιο. προτιμώ το 16:9 2) Βάση έχω μια για την κύρια οθόνη... αλλά για την 2η μπορώ να τοποθετήσω κάποια βάση στο μπράτσο της άλλης κάπως για να ειναι και αυτή στον αέρα;!;! Θέλω τις γνώμες σας. Θέλω να την βάλω σε mac mini m2 και προτιμώ να θέλει ένα καλώδιο για σύνδεση (ρεύμα και εικόνα). Εαν είναι δεσμευτικό δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Η κύρια οθόνη είναι 32αρα με VA πανελ στα 1440p με 144hz απο την msi. όποτε να πάρω πάλι va με τα ίδια σπεκς?! σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 20 Ιουνίου από nickvas19
@topos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) *IPS να πάρεις για την δεύτερη, τώρα για hz εάν θέλεις μόνο "κείμενο" θεωρώ ότι δεν έχει τόση σημασία. *Ο λόγος είναι πως επειδή θα είναι off center η τοποθέτηση της οι IPS έχουν -ως νορμα- καλύτερες γωνίες θέασης από va. Τώρα όσο αφορά τον βραχίονα, ποιον έχεις τώρα? Σε κάθε περίπτωση η καινούργια οθόνη πρέπει να έχει vesa mount(δεν έχουν όλες, ειδικά οι φθηνοτερες) ώστε να μπορείς να βάλεις βραχίονα/βάση. -Μάλλον θα πρέπει να πάρεις καινούργιο που να παίρνει 2 οθόνες κ να πουλήσεις τον παλιο- On 20/06/2025 at 15:17, nickvas19 said: Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 2η οθόνη και μια βάση αλλά... 1) Η οθόνη Θέλω να ναι vertical και να ναι μακρόστενη όχι τίποτα τεράστιο. προτιμώ το 16:9 2) Βάση έχω μια για την κύρια οθόνη... αλλά για την 2η μπορώ να τοποθετήσω κάποια βάση στο μπράτσο της άλλης κάπως για να ειναι και αυτή στον αέρα;!;! Θέλω τις γνώμες σας. Θέλω να την βάλω σε mac mini m2 και προτιμώ να θέλει ένα καλώδιο για σύνδεση (ρεύμα και εικόνα). Εαν είναι δεσμευτικό δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Η κύρια οθόνη είναι 32αρα με VA πανελ στα 1440p με 144hz απο την msi. όποτε να πάρω πάλι va με τα ίδια σπεκς?! σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Ιουνίου από @topos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα