Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

Εχω ενα ηχοσυστημα με εναν AVR DENON X2800H 7.2 + 7+1 Ηχεια Eklipse σαν πηγη που την εχω δηλωμενη σαν media player στο hdmi in του AVR εχω το Xiaomi Gen 3 TV Box και στα Settings ειναι απο pcm σε passthrough και hdmi-cec enabled , οταν ανοιγω netflix παω επιλέγω ελληνικα καθως και dolby atmos και βουαλα εχω dolby atmos οταν ομως παω στο disney plus ενω εχω premium μου ξεκιναει την ταινια σαν stereo. εχω δει οτι εχουν πολλοι το προβλημα αυτο στο ιντερνετ αλλα κανεις δεν το εχει λυσει. μηπως καποιος συμορουμιτης το εχει λυσει και μπορει να με βοηθησει ? σαν hdmi cable εχω hdmi 2.1

Δημοσ.
15 ώρες πριν, linuxakias είπε

Καλησπερα 

Εχω ενα ηχοσυστημα με εναν AVR DENON X2800H 7.2 + 7+1 Ηχεια Eklipse σαν πηγη που την εχω δηλωμενη σαν media player στο hdmi in του AVR εχω το Xiaomi Gen 3 TV Box και στα Settings ειναι απο pcm σε passthrough και hdmi-cec enabled , οταν ανοιγω netflix παω επιλέγω ελληνικα καθως και dolby atmos και βουαλα εχω dolby atmos οταν ομως παω στο disney plus ενω εχω premium μου ξεκιναει την ταινια σαν stereo. εχω δει οτι εχουν πολλοι το προβλημα αυτο στο ιντερνετ αλλα κανεις δεν το εχει λυσει. μηπως καποιος συμορουμιτης το εχει λυσει και μπορει να με βοηθησει ? σαν hdmi cable εχω hdmi 2.1

μηπως να δοκιμασεις να βαλεις bitstream και να αφησεις στο auto αν εχει καποια τετοια επιλογη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνα με email που ειχαν στειλει απο 8.24 στους συνδρομητες - και εμενα δλδ - ανεφεραν οτι απο 15 Γεναρη 2025 θα αρχιζαν να αποσυρουν την υποστηριξη  Dolby atmos γενικα σαν υπηρεσια

Επεξ/σία από Chris899
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...