Ntelosxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόσφατα πήρα το iphone 14 στην κόρη μου από ένα παιδί απο δω. Ολα καλα οταν το πήρα (πριν 2-3 μέρες) σήμερα της έσβησε απο μπαταρία, το έβαλε να φορτίζει το άνοιξε και δεν διαβάζει τη sim. Το έκανα επανεκκίνηση και άλλα διάφορα που διάβασα στο ίντερνετ αλλά τπτ. Ξέρει κάποιος κάτι με καποιο παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ntelosxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκιμάσατε να βγάλετε τη sim και να την ξαναβάλετε; Εννοείται το πρώτο που έκανα και το εχω κάνει κανα 10 φορές οπως και επανεκκίνηση
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει και με άλλη sim, σωστά; Δες και αυτό... Αναφορά σε κείμενο If you see 'invalid SIM' or 'no SIM' on your iPhone or iPad If you get an alert that says Invalid SIM or No SIM Card installed, follow these steps. Make sure that you have an active plan with your wireless carrier. If your iPhone is locked to a carrier, it can be used only by that carrier. To check if your iPhone is unlocked, go to Settings > General > About. If your iPhone is unlocked, "No SIM restrictions" appears next to Carrier Lock. Τον πωλητή τον ρωτήσατε; Επεξ/σία 21 Ιουνίου από micos000
Ntelosxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου Δυστυχώς δοκίμασα και τη δικιά μου τπτ... Τα είδα αυτά που μου έστειλες ξεκλείδωτο είναι. Τον πηρα μια φορά τηλέφωνο δεν το σήκωσε τον έστειλα μνμα δεν απάντησε ακόμα. Τον βλέπω πάντως έμπιστο γιατί έχει πολλές αξιολόγησης και έχει πουλήσει πολλά iphone. Λες να πέσαμε στην περίπτωση?
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 9 ώρες πριν, Ntelosxxx είπε Λες να πέσαμε στην περίπτωση? Μακάρι όχι. Πήγαινε το istorm ή σε καμία vodafone, germano, cosmote μήπως βγάλουν άκρη.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Την διαβαζει σαν σιμ?Δηλαδη ζηταει κωδικο πιν και απλα δεν εχει σημα ,η ειναι λες και δεν εχεις βαλει τιποτα μεσα?Κανε τον σταυρο σου να ειναι το δευτερο Στειλε μου το imei της συσκευης να κοιταξω 2 πραγματα
Ntelosxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου Εντάξει παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, σήμερα το σήκωσε το τηλ απο αυτόν που το πήρα και μου είπε να του το στείλω πίσω. Δεν το περίμενα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα