beverlover Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα, επειδή μαζεύουμε λεφτά αυτή τη περίοδο θα αποχωριστώ το S24 ultra και θα πάω για κάτι πιο οικονομικό μεν, όσο το δυνατόν καλύτερο δε, έχω υπ' όψιν μου τα 14t pro και poco F7 pro μέχρι στιγμής, απλός σχετικά χρήστης με βάση στο browsing, apps και camera, επειδή βέβαια θα φύγω από ένα τέτοιο κινητό η κάμερα είναι βασικό κριτήριο για να ξενερώσω όσο γίνεται λιγότερο από τη νέα αγορά συγκριτικά με το ultra 😂, το poco έχει οθονάρα επιπέδου ultra απ' όσο είδα αλλά το 14t pro πιστεύω έχει καλύτερες κάμερες στα σημεία, οποιαδήποτε γνώμη ακόμα και για άλλο κινητό δεκτή πάντα, είχα τσεκάρει και το realme 14 pro plus επίσης που φαίνεται να έχει αξιοπρεπέστατες κάμερες και είναι και το πιο οικονομικό αλλά ξενέρωσα όταν είδα ότι δεν έχει nfc, αυτά από εμένα, περιμένω απόψεις, ευχαριστώ! Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από beverlover
tsimisdel Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Όντως, όπως τα λες είναι, το 14Τ Pro έχει καλές κάμερες, πάσχει όμως στο θέμα αυτονομία απ' όσο ξέρω, έχει όμως ταχεία φόρτιση. Τα Poco δε φημίζονται για τις κάμερες τους, στη σειρά F όμως, τα καταφέρνουν αρκετά καλά. Τώρα σε κάμερες και αυτονομία που βρίσκονται συγκριτικά με το S24 Ultra, δε γνωρίζω.
beverlover Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 ώρες πριν, tsimisdel είπε Όντως, όπως τα λες είναι, το 14Τ Pro έχει καλές κάμερες, πάσχει όμως στο θέμα αυτονομία απ' όσο ξέρω, έχει όμως ταχεία φόρτιση. Τα Poco δε φημίζονται για τις κάμερες τους, στη σειρά F όμως, τα καταφέρνουν αρκετά καλά. Τώρα σε κάμερες και αυτονομία που βρίσκονται συγκριτικά με το S24 Ultra, δε γνωρίζω. Ευχαριστώ για την απάντηση, το θεμα αυτονομίας το είχα διαβάσει κι εγω αλλα οκ πλέον λίγα κινητά αν τα χρησιμοποιείς θα περάσουν τη μέρα χωρίς φόρτιση όπως και να έχει 1
GATE123 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Honor 200 pro . Ποιο οικονομικό και καλύτερο λογισμικό από τα Xiaomi. Σε φωτογραφίες που θες είναι καλύτερο και από το S24 Ultra που έχεις. Και από τα άλλα φυσικά που ανέφερες.
beverlover Δημοσ. πριν από 17 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 17 λεπτά 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Honor 200 pro . Ποιο οικονομικό και καλύτερο λογισμικό από τα Xiaomi. Σε φωτογραφίες που θες είναι καλύτερο και από το S24 Ultra που έχεις. Και από τα άλλα φυσικά που ανέφερες. καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, δε το είχα τσεκάρει σαν κινητό αλλά στα λεφτά αυτά μπορώ να βρω και pixel μεταχείρο που ίσως είναι και καλύτερο στα σημεία, επίσης έχει google services;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα