Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Λέω να πάρω το rutx50 και μια καρτούλα 5g για ίντερνετ για να αντικαταστήσω το άθλιο ίντερνετ με τις διακοπές που έχω σπίτι. Το θέλω για πάντα.

το θέμα είναι ότι ναι μεν βλέπω προσφορές για unlimited data για καλοκαίρι αλλά μετά τι τιμες παίζουν συνήθως; σκέφτομαι για cu ή για what's up. Όποιος εχει άποψη ή χρησιμοποιεί για χρόνια τα unlimited data είτε σε  whatsup είτε σε CU ας δώσει τα φώτα του. Γιατί άμα είναι έτσι όπως τα υπολογίζω τον χρόνο θα μου βγαίνει πιο φθηνά και θα μαι πολύ καλύτερα απο οτι έχω τώρα.

ευχαριστώ.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εισαι Αθηνα η Θεσσαλονικη η καλυτερη λυση ειναι frog unlimited. Ειμαι στον δευτερο χρονο χρησης. Με rutx50 μαλιστα πριν βαλω otd500.

Το whatsup οτι δεν εχει "σταθερη" λυση για πραγματικο unlimited. Ουτε η προσφορα unlimited του νεο στα 24 ευρω ειναι σιγουρο οτι θα συνεχισει.

Θα σου προτεινα επισης να δεις αν οντως χρειαζεσαι unlimited. Αν οχι, τοτε τοσο το Vodafone on the spot, οσο και το cosmote mobile sim μπορει να ειναι καλες λυσεις ειδικα με τα ετησια πακετα για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Επεξ/σία από KostisKazan
Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.To frog unlimited πόσο κοστίζει; 13,5ε;

το COSMOTE mobile sim όπου έψαξα πριν κάνω το νήμα έκανε λόγο για 4g.να ισχύει;

Tο ίδιο και το Vodafone on the spot. Βεβαια δεν ξέρω εάν εννοεί την συσκευή ως περιορισμό.

απο εκεί και πέρα ευκαιρίας δοθείσης εάν θέλεις να μου πεις και δυο λόγια για το rtx50…και γιατί πήγες στο οtd500.

σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το Frog ειναι 144 ευρω τον χρονο (12 ευρω τον μηνα)

Ολες οι sim παιζουν σε 5g. Δεν εχει σημασια τι εξοπλισμο πουλαν οι εταιρειες.

Για το rutx50 υπάρχουν ηδη αρκετα νηματα. To otd500 ειναι εξωτερικου χωρου οποτε εχει καλυτερο σημα. Μια χαρα ειναι και το rutx50

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...