chrisgav Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Quote Δεν μου έδωσε κανένα πιστοποιητικό πριν το στείλει, ήρθε σπίτι είδε, έφτιαξε όλα τα χαρτιά σπίτι του άλλη μέρα και τα κατέθεσε στη ΔΕΗ. Για να τα δεχτεί όμως η ΔΕΗ ήθελε υπεύθυνη δήλωση από εμένα ότι τον έχω εξουσιοδοτημένο or something δεν θυμάμαι ακριβώς. Μόλις τα κατέθεσε μου έστειλε ηλεκτρονικά όλα τα χαρτιά της υπόθεσης να τα έχω. Ο ΔΕΔΔΗΕ, σου ζηταει υπευθυνη δηλωση οτι ελαβες την ΥΔΕ και ενημερωθηκες απο τον ηλεκτρολογο εγκατασταση σε περιπτωση που τα ανεβασει αυτος αντι για σενα. Μπορουσες και χωρις αυτη την υπευθυνη δηλωση αλλα θα χρειαζοταν να τα στειλεις μονος σου στον ΔΕΔΔΗΕ. Αν εξαιρεσεις οτι σου εκανε την ΥΔΕ χωρις να ελεγξει πραγματι την ηλεκτρολιγκη εγκατασταση, θα ελεγα οτι καλυτερα δεν θα μπορουσαι να σου κατσει - Η τιμη βγαινει συνηθως βαση τ.μ. του σπιτιου και οι περισσοτεροι ζητανε ~100 στο χερι.
ringboy Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να μπει στο λινκ του δεδδηε , να βαλει τα στοιχεια του και να δει αν υπαρχει υδε και ποτε εγινε ελεγχος. Αργει μερικες μερες να φανει μετα τον ελεγχο απο οτι θυμαμαι. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από ringboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα