Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεστόκ γιατί σύντομα θα φέρουν τα καινούργια. 
καλή περίπτωση πάντως, ειδικά αν έχεις iPhone 

Δημοσ.
On 21/06/2025 at 22:37, Greg9 said:

Ξεστόκ γιατί σύντομα θα φέρουν τα καινούργια. 
καλή περίπτωση πάντως, ειδικά αν έχεις iPhone 

Ειμαι γενικα στο Apple Ecosystem, ποια ειναι η διαφορα μεταξυ airpods και ας πουμε Soundcore Liberty 4 NC (που ολως τυχαιος εχω τωρα) ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε

Ειμαι γενικα στο Apple Ecosystem, ποια ειναι η διαφορα μεταξυ airpods και ας πουμε Soundcore Liberty 4 NC (που ολως τυχαιος εχω τωρα) ? 

Καλύτερο anc. Καλύτερο μικρόφωνο. Πιο soundstage ηχος (πιο συναυλιακός, βοηθάνε και τα 11mm drivers). Πιο ποιοτικός δε νομίζω, στα ίδια θα είναι. Στο μόνο που λογικά κερδίζουν τα soundcore είναι στην μπαταρία. Τώρα αν αξίζουν 200 ευρώ εσύ το κρίνεις. Για μένα θα έπρεπε να πωλούνται κοντά στα 120 μαξ. Για μένα ψείρες ακουστικά δεν αξίζουν τόσα λεφτά. Τα over ear τυπου sony xm4 ή και xm5 είναι πολύ ανώτερη εμπειρία. 

Επεξ/σία από oraiustepe
Δημοσ.
2 hours ago, oraiustepe said:

Καλύτερο anc. Καλύτερο μικρόφωνο. Πιο soundstage ηχος (πιο συναυλιακός, βοηθάνε και τα 11mm drivers). Πιο ποιοτικός δε νομίζω, στα ίδια θα είναι. Στο μόνο που λογικά κερδίζουν τα soundcore είναι στην μπαταρία. Τώρα αν αξίζουν 200 ευρώ εσύ το κρίνεις. Για μένα θα έπρεπε να πωλούνται κοντά στα 120 μαξ. Για μένα ψείρες ακουστικά δεν αξίζουν τόσα λεφτά. Τα over ear τυπου sony xm4 ή και xm5 είναι πολύ ανώτερη εμπειρία. 

Προσωπική εμπειρία: Τα airpods pro ήταν ανώτερα από τα over ear airpods max. Δεν έχω δοκιμάσει τα sony αλλά θεωρητικά είναι εφάμιλλης απόδοσης με τα max

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, aissaris είπε

Προσωπική εμπειρία: Τα airpods pro ήταν ανώτερα από τα over ear airpods max. Δεν έχω δοκιμάσει τα sony αλλά θεωρητικά είναι εφάμιλλης απόδοσης με τα max

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε over ear με in ear ακουστικά, εκτός αν δε δίνεις καθόλου προτεραιότητα στο soundstage. Αυτό το πλεονέκτημα έχουν τα over ear και αλλάζουν τελείως την εμπειρία. Τώρα αν για χ,ψ λόγους οι συχνότητες ήταν πιο Off range και τα in ear airpods σου φάνηκαν καλύτερα σε αυτόν τον τομέα οκ. Μπορεί να σε μπερδεύει ότι τα in ear επειδή μπαίνουν μέσα στο αφτί είναι καλύτερη εμπειρία, αλλά δεν ισχύει.  Αλλά γενικά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Είναι σαν τις κατηγορίες αυτοκινήτων για άλλο λόγο παίρνεις ένα coupe και για άλλον λόγο ένα jeep. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι αλλά είναι τελείως διαφορετικά. 

Επεξ/σία από oraiustepe
  • Like 1
Δημοσ.

Τα έχω, ωραία ακουστικά αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζουν τόσα πολλά λεφτά. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει το πρόβλημα με τη μη φόρτιση του δεξιού ακουστικού καμία φορά στη θήκη για ακουστικά σε αυτά τα χρήματα…

Δημοσ.
1 hour ago, oraiustepe said:

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε over ear με in ear ακουστικά

5 hours ago, oraiustepe said:

Τα over ear τυπου sony xm4 ή και xm5 είναι πολύ ανώτερη εμπειρία. 

Σύγκριση έκανες κι εσύ, όπως κι εγώ. Έχεις δοκιμάσει τα pro; Συγκεκριμένα, τα έχεις δοκιμάσει με atmos mixes από apple music; Αν ναι, πώς σου φάνηκε το soundstage; Αν όχι, δοκίμασέ τα όταν ευκαρήσεις και τα ξαναλέμε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aissaris είπε

Σύγκριση έκανες κι εσύ, όπως κι εγώ. Έχεις δοκιμάσει τα pro; Συγκεκριμένα, τα έχεις δοκιμάσει με atmos mixes από apple music; Αν ναι, πώς σου φάνηκε το soundstage; Αν όχι, δοκίμασέ τα όταν ευκαρήσεις και τα ξαναλέμε

Εχω δοκιμασει τα pro απο γνωστό μου αλλά δεν ξέρω αν είχε ανοιχτό το atmos mixes από apple music. Σε σύγκριση με τα jabra elite 7 pro που έχω μου φάνηκε καλύτερη εμπειρία με καλύτερο soundstage, αλλά εντάξει όχι κάτι το ουαου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το anc τους για in ear ακουστικά είναι τρομερό. Ευχάριστη εμπειρία μουσικής είναι δεν αντιλέγω αλλά δε συγκρίνεται κατεμε με εμπειρία από καλά over ear και είναι λογικό γιατί τα Over ear σκεπάζουν όλο το αφτί. Τέλος πάντων ο καθένας με τα γούστα του. Σίγουρα πάντως είναι από τα καλύτερα in ear ακουστικά της αγοράς αλλά μέχρι εκεί

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gianniskks είπε

Η προσφορά έληξε. Πλέον τα δείχνει στην αρχική τιμή των 279€.

Από χτες το πρωί που μπήκα να δω την προσφορά γτ με ενδιέφερε στα 279€ τα είχα πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...