xouan2003 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Καλημέρα σε όλους θέλω μία μεγάλη βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Αγόρασα ένα samsung a56 για το γιο μου είναι 12 χρονών. Του έφτιαξα λογαριασμού google αλλά επειδή ήταν κάτω από 13 με χρονών έγινε εγώ κηδεμόνας του. Όταν όμως προσπαθήσαμε να ακυρώσουμε το λογαριασμό του και να κάνουμε κατάσταση από την αρχή το τηλέφωνο γιατί είχε κάποια προβλήματα λόγω οτι ήτανε πολύ μικρός σε εφαρμογές, δεν μπορούσα να κάνω επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όμως διέγραψα το λογαριασμό του στην google και δεν μπορώ να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να κάνω εγκατάσταση από την αρχή με άλλο λογαριασμο. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Να προσθέσω ότι στο samsung acaunt φαίνεται ότι το παιδί μου το έχω εγώ στην επίβλεψη μου σαν διαχειριστής του λογαριασμού. Και με το email λογαριασμού της google τοΥ έχω κάνει εγγραφή. Θέματα ότι έχει κουραστεί πρώτα και δεν μπορώ να το επαναφέρω στοις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 46 λεπτά πριν, xouan2003 είπε Καλημέρα σε όλους θέλω μία μεγάλη βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Αγόρασα ένα samsung a56 για το γιο μου είναι 12 χρονών. Του έφτιαξα λογαριασμού google αλλά επειδή ήταν κάτω από 13 με χρονών έγινε εγώ κηδεμόνας του. Όταν όμως προσπαθήσαμε να ακυρώσουμε το λογαριασμό του και να κάνουμε κατάσταση από την αρχή το τηλέφωνο γιατί είχε κάποια προβλήματα λόγω οτι ήτανε πολύ μικρός σε εφαρμογές, δεν μπορούσα να κάνω επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όμως διέγραψα το λογαριασμό του στην google και δεν μπορώ να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να κάνω εγκατάσταση από την αρχή με άλλο λογαριασμο. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Να προσθέσω ότι στο samsung acaunt φαίνεται ότι το παιδί μου το έχω εγώ στην επίβλεψη μου σαν διαχειριστής του λογαριασμού. Και με το email λογαριασμού της google τοΥ έχω κάνει εγγραφή. από το λογαριασμό google λέει ότι έχει διαγραφεί πρόσφατα και δεν μπορώ να τον επαναφέρω.
chvnce Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Προσπάθησε να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού google, ώστε να κάνεις εν συνεχεία το factory reset. Δες εδώ. Αν δεν μπορέσεις να τον ανακτήσεις, τότε θα πρέπει να μιλήσεις με την υποστήριξη της Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα